Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 816
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
А и човекът дойде с много тежък емоционален багаж - ако си спомняте сцените в спомените му - там не беше такъв в поведението си. Абе яко скелети в гардероба Simple Smile
Майче - прааааавилен подход!!!

# 526
А и човекът дойде с много тежък емоционален багаж - ако си спомняте сцените в спомените му - там не беше такъв в поведението си. Абе яко скелети в гардероба Simple Smile
Майче - прааааавилен подход!!!
Мдааа, още малко време и щеше да бъде чу-де-сен Grinning
Беше и много грижовен, все пак, не може да му се отрече. По някакъв странен, негов си дървен начин, но грижовен.

# 527
Единственото нещо, което ме кара да му прощавам, е фактът, че тя му прости и си го обичаше такъв - магарешки. Но си беше за бой през повечето време Grinning

Трябва и нас да ни канонизират. Joy Толкова му прощавахме на този всеки път само заради Зорница. Joy

# 528
О, определено! Аз в реалния живот незнам колко бих прощавала на такъв Grinning Ама нали е пустия сериал, и пуста химия, и пусти Вергов

# 529
Дона, за всичко е виновен Вергов Heart, ако не беше той нямаше така да се дерзаем сега, въпреки всичко  Joy
Яница не само заради Зорница, но и заради нас, защото им се получаваше така добре играта, a ние так им се радвахме Joy

# 530
Ако не беше той, друг щеше да е. Wink Винаги могат да ни изненадат с нещо.

# 531
Дона, за всичко е виновен Вергов Heart, ако не беше той нямаше така да се дерзаем сега, въпреки всичко  Joy
Мхм, я си представете, че свалката беше със Захариев примерно. Още на първото неявяване на театъра, щяхме да сме му разписали пътния лист Joy

# 532
Яница не само заради Зорница, но и заради нас, защото им се получаваше така добре играта, a ние так им се радвахме Joy

С тази добра игра и страхотна химия, както и с чара на Вергов яко ни се замазваха очите. Направо ни подкупваха. Joy

# 533
Този няма да я даде лесно.
 Хаха  Laughing

Aз в последните дни, някак успях да убедя себе си, че няма да върнат магарето. И си мисля, че не е само въпрос на пари и заетост покрай други проекти, имам усещането, че той си има и някаква друга причина. И с тоя любовен триъгълник, който се готви, съвсем ми се изпариха надеждите. Затова се настройвам за нова интересна сюжетна линия и минавам на страната на #teambigbrother (is watching you Mr. Green) Все повече си го представям до Зорница. Дано не я гласят за другия младеж  Crazy

# 534
  • София
Гледам го сега ОНЗИ в " Майсторски клас".  Много е забавен. Grinning

# 535
Гледам го сега ОНЗИ в " Майсторски клас".  Много е забавен. Grinning
Какви физиономии прави там само Joy

Zlati, аз си мисля, че може и да се е махнал заради сценария - в началото сякаш настройката неше една, после го забиха в разни сапунени любовни истории. Ако не му харесва идеята да се снима в такова нещо и не му е за парите, нормално да отиаже да продължи

# 536
Злати, а каква друга причина?
Аз залагам на съвсем прозаичната - поснимал е няколко месеца, омръзнало му е, приключил е Grinning

Обаче ако я сватосат с малкия, направо ще ни съсипят и малкото останало здраво от сърцата ни Joy

# 537
Не бих спекулирала защо не е продължил и в 5-ти сезон, защото едва ли и някога ще разберем. Simple Smile

Аааа, няма с малкия брат, то от промото си личи към кого ще откликне тя, може да започнат с това как той е запленен от нея и да почне да я сваля, но като влезе в картинката батко му, дали да спре увлечението на малкия си брат или защото самият той ще бъде привлечен от нея, ще видим, очаквам с нетърпение как ще развият историята. Simple Smile

# 538
  • Кърджали
Ако ще я дават на малкият брат аз ще скоча от покрива на болницата. Нещо не мога да си я представя до него. Аз доскоро до никой друг не можех да си я представя, та не се знае...
Едва ли ще разберем защо останахме без магарето в новия сезон. Ама ще ми липсва. Дано скоро участва в деуг проект, че аз възможност да го гледам на театрална сцена нямам. Освен ако по някое чудо не гостуват в нашия град (тогава първа ще си купя билет).

# 539
Хаха, Александра, аз ще те държа за ръчичка и ще скачаме заедно Grinning Ама първо ще бутнем малкия Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт