Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 798
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Fairy, аз вече броя дните. Ама пусто, сякаш времето е спряло, още цели три седмици има. Grinning

# 556
Тази песничка с участието на нашето момиче пускали ли сме си я?
https://youtu.be/BX5b4OPOUlw

Яница, аз съм много разглезена откъм предварителна информация. Сега заради децата понеже следя техния сериал (за да им превеждам от испански какво се случва) и там между сезоните са клипчета, интервюта, снимки от заснемането, спойлер, направо свят може да ти се завие. Grinning И сега с тая суша ми е адски странно и нетипично. Grinning

# 557
Тази песен много исках да я намеря и се чудех коя е. Видях откъс от клипа в профила на Диана в инстаграм и ми привлече вниманието. Благодаря, че я постна тук. Златна си. Grinning Kissing Heart

Ей значи само на раздяла й върви ама. И тук пича си заминава. Grinning

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 00:30 от yanitsa.s

# 558
За нищо, Яница Hug Аз я открих по хаштаговете, които беше сложила Диана. Grinning

# 559
Много ми хареса песента!
Този младеж много изтерзан изглежда ,но пък хубаво пее.Младеж или група ли е и българи ли са?

# 560
Краткият сърч показа, че е младеж, изряелтянин, който се е преместил като дете в Холандия. Какво прави нашето моме в неговия клип можем само да гадаем Smile

# 561
Много ми хареса песента!
Този младеж много изтерзан изглежда ,но пък хубаво пее.Младеж или група ли е и българи ли са?

Сигурно и той има много тежък емоционален багаж. Grin Joy

# 562
Много ми хареса песента!

Сигурно и той има много тежък емоционален багаж. Grin Joy
Хахаххаа, да, колкото има такива изтерзани, давайте ги насам, лекуваме всякакви, включително и жените им съживяваме Joy

# 563
Аааа е хайде жените да ги оставим както са си. Joy

# 564
Аааа е хайде жените да ги оставим както са си. Joy
Не може, страничен ефект от лечебните ни способности Sunglasses

# 565
Статиика за дето не бива да казвамиме:
http://www.mila.bg/article/6615430

# 566
Абе четох я снощи, ама много измислена ми изглежда Grinning То не са интервюта с него, с бившата му(която май му е и настояща), какво ли не. Взети някакви факти от тук от там и допълнено с малко романтика, за да се чете

# 567
Ох, Fairy и Яница, деня ми започва весело с вашите лечения на изтерзания хора и техните жени Joy
Иначе песента е хубава, бях мернала и аз част от клипа,  и се чудех от къде е точно, леко ме домързя  да потърся обаче Grinning

# 568
Ох, Fairy и Яница, деня ми започва весело с вашите лечения на изтерзания хора и техните жени Joy
Иначе песента е хубава, бях мернала и аз част от клипа,  и се чудех от къде е точно, леко ме домързя  да потърся обаче Grinning

Хаха, аз сутринта като видях, че има стабилен брой мнения от снощи, реших, че се е случило нещо извънредно със сериала или са ни спуснали нов трейлър Grinning

Изгледах клипчето с Диана и все повече не мога да я възприема като комедийна актриса, каквото твърди, че е. Във втори клип я гледам сериозна, в нашия сериал и в Дъвка за балончета също Thinking

# 569
И аз мисля, че излизането на Вергов от сериала не е само заради пари. Продукцията не е кой знае какво качество и може би смята, че едно по-продължително участие е под нивото му.

Общи условия

Активация на акаунт