Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 761
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Е то любовния триъгълник го завъртяхме след като видяхме промото, да я спасяват и двамата Wink от тяхното интервю разбрахме малко за героите им Simple Smile

# 646
Е то любовния триъгълник го завъртяхме след като видяхме промото, да я спасяват и двамата Wink от тяхното интервю разбрахме малко за героите им Simple Smile
Така де, интервюто ни помогна да натъкмим кой ще е веселия, кой ще мълчи и т.н Grinning
Мисля, че могат да ни вземат в ДАНС Sunglasses

# 647
ДАНС, пасти да ядат пред тук присъстващите Joy

Гледайки рейтинга за октомври, ноември и декември, сериала е на 3-то място след Фермата и Vip/Big Brother, в групата важна за рекламодателите 18-49г. според Nielsen, агенцията отговаряща и за рейтинга в Щатите.

# 648
Като се сетих сега в интервюто малкия брат с какво демоде пуловерче и прическа беше , се надявам , че ще ни разкажат тяхната история в ретроспекция. Иначе ще бъде трагичен случай.......

# 649
Прическата на малкия е уникална, просто не знам кой му я е измислил. Сигурно е някой мега талантлив актьор, щото иначе никак не ми изглежда подходящ точно за тази роля. Тоест надявам се, че са го избрали заради таланта му, а не заради визията Grinning

Като казах талант, малко офф, но съм раздвоена коя е най-слабата актриса на света - Елена Петрова или Диляна Попова Astonished

И понеже тия дни сме на музикална вълна, тази вечер за лека нощ ви оставям песента, която звучеше в интервюто на Диана по Нова, много ми е любима Heart
https://youtu.be/AkdhVA3ROL0

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 23:35 от Fairy

# 650
Дано малкият да е скрита лимонка  Grinning
За мен Елена Петрова, защото тя е учила, а за Диляна нямам спомен, но и двете са ми на едно ниво, те в Стъклен дом сестри ли играеха, че не си спомням добре, май така беше, защото си спомням сцени с тях, които бяха изключително мъчение за гледане.

# 651
О испанска, много красив и огнен език Heart
На мен тази ми беше адски любима от сериала Heart:

# 652
Да, Майче, сестри са и точно гледах едни сцени с двете, няма такова мъчение. Дори нашият Коко, синчето на Жекова, играе по-добре Joy

Испанският го обичам с цялото си сърце. А тази песен много й подхожда на Диана Simple Smile

Дааа, тази песен е разкошна Heart Като цало музиката им беше много добре подбрана, разчитам и сега да е така.

# 653
Да , сестри играеха Диляна и Елена. И аз не смятам, че може да се сравняват , защото на Елена това й е образованието и професията , докато Диляна е модел. Като цяло ми харесва повече визията и излъчването на Диляна. Елена Петрова много измъчена ми стои с този шепот , колкото и да се усмихва. 

# 654

Като казах талант, малко офф, но съм раздвоена коя е най-слабата актриса на света - Елена Петрова или Диляна Попова Astonished

Определено Елена Петрова е най-слабата актриса на света! Изобщо не разбирам кой е решил, че тази жена има талант. Иситнско мъчение е да я гледаш, незнам какво е да си партнираш с нея. Диляна си е бижу в сравнение с тази.

Майче, тази песен ми е много любима Heart Нея и All the kids go на Gemma Hayes (песента от доста любовни сцени в сериала) си ги въртя постоянно в последно време Simple Smile Имат много добри попадения по отношение на музиката - за съжаление не мога да намеря всички песни/мелодии.

# 655
  • София
Според мен високия рейтинг на предния сезон беше заради Вергов. Предишните сезон не мисля, че са били толкова гледаеми. Ще видим този как ще е. Дали няма да е последен. newsm78

# 656
О испанска, много красив и огнен език Heart
На мен тази ми беше адски любима от сериала Heart:

И на мен ми е страшно любима тази песен. Слушам си я постоянно. Heart Не знам защо, но малко ме натъжава. Grinning

# 657
Майче, тази песен ми е много любима Heart Нея и All the kids go на Gemma Hayes (песента от доста любовни сцени в сериала) си ги въртя постоянно в последно време Simple Smile Имат много добри попадения по отношение на музиката - за съжаление не мога да намеря всички песни/мелодии.
Да, тази също е много хубава Heart
Има приложение Shazam, което можеш да си изтеглиш на телефона, то разпознава песни по кратък откъс.

Рейтинга за другите сезони също разгледах, върти се около 8-12 място, спрямо месеца, само за 4-ти е така стабилен през цялото време на 3-то място и побеждаващ реалната конкуренция в лицето на сериала по Бтв.

# 658
Точно Shazam ползвам, но песни, примесени с говор от героите, не разпознава Sad Както и да е.

Къде гледаш данните за рейтингите?

# 659
Дона, кажи кой епизод може, пък някой от нас да знае песента Simple Smile

Заповядай: http://www.nielsen-admosphere.bg/for-media/press-releases/
Както споменах най-важна е тази 18-49 г. от там се определят парите за рекламите, ние нямаме 18-34г. както е в Щатите, при тях тя е целевата възраст. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт