Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 752
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Стига да има малко текст в музиката, ще я намерим песента:)
На мен страшно много ми харесва мелодията, която звучеше докато Наталия и Калин се женеха, а Зорница гонеше Банков на летището, но тя е дамо инструментал и не мисля, че има шанс да я открия, ако въобще е някакво парче.

# 661
Fairy, намерих я тази, но тя е в бърз вариант Mikkokoo-Dilemmas и я има само в Spotify , не е така нежна както при нас Simple Smile

# 662
Ами и аз да си кажа - пак е само инструментал - когато Вяра ревеше за поредния умрял пациент, а Зорница отиде при Банков и му каза, че е имала връзка 7 години и блабла му се обясни в любов - края на 41ви епизод, точно преди Банков да има онова виденив в стил Хичкок Grinning

благодаря за линка, ще разгледам сайта Simple Smile Питах, защото аз много не вярвам на рейтингите, които телевизиите сами си публикуват  - винаги тяхното предаване е номер едно хахах

# 663
Fairy, намерих я тази, но тя е в бърз вариант Mikkokoo-Dilemmas и я има само в Spotify , не е така нежна както при нас Simple Smile
Бе аз намерих нещо с това заглавие в ютюб, ама мелодията няма нищо общо с онази, сигурна ли си, че е това? Thinking

Дона, има си компании, които се занимават със следенето на рейтингите и там няма как да се манипулират резултатите, друг обаче е въпросът как се "четат" данните. Щото аз мога винаги така да ти ги изтълкувам, че да изкарам съответната телевизия и предаване Топ в някаква конкретна област Grinning Ето, примерно, БТВ държат първите места, когато се гледа аудиторията като цяло. Достатъчно им е, за да излязат с някое гръмко заглавие, без да се налага да споменават, че става дума за възрастова група 4+ Grinning
Но така, като можем да видим оригиналните данни, е лесно да се ориентираме Simple Smile

# 664
Хахахаха, да, права си всъщност Simple Smile Аз точно гледам сайта и се смея на възрастовата група 4+ хахахаха

# 665
Хахахаха, да, права си всъщност Simple Smile Аз точно гледам сайта и се смея на възрастовата група 4+ хахахаха
Навремето в университета ни разказваха точно за "удобните" начини на тълкуване на данните и даваха пример за това как някакви господа излезли с извода от едно изследване, че коефициентът на интелигентност се повишава с повишаването на теглото. Само дето пропуснали да споменат, че изследването е правено сред деца между 4 и 10 години и е нормално по-големите и по-тежките да се справят по-добре Joy Така че с тия неща трябва внимателно да се подхожда, да не ги четем като Дявола Евангелието Grinning
Но, това лирично отклонение не отменя факта, че четвъртият сезон на Откраднат живот е очевидно най-успешния. Което означава, че за екипът на сериала сега е най-трудното време, защото трябва поне да задържат това ниво на интерес.

# 666
Сори Дона,  не я намерих  Simple Smile
Fairy, има я само в Spotify в два варианта, но и двата са бързи. Simple Smile

Това е международна агенция измерваща рейтинга в Щатите, та и за това и приемам за реални данните им, Нова и Бтв не знам от къде черпят информация за това, макар че Бтв са ми смешни като почнат колко милиона гледали нещо, когато в случая това изобщо не е фактор за най-гледано, пример в Щатите- "Теория за големия взрив"  са първи по най-много милиони зрители на епизод, но са втори след "Това сме ние" по по-важната част, а именно демото(рейтинг при нас), там където се раздават парите. Телевизиите разчитат, че хората не са запознати добре как работи рейтинга и реално кое е важното да се гледа, и си ги представят както им падне или по-скоро угодно.

# 667
Сори Дона,  не я намерих  Simple Smile
Fairy, има я само в Spotify в два варианта, но и двата са бързи. Simple Smile

Намерих я и там, ама продължавам да не намирам нищо общо между двете мелодии, сигурна ли си, че говорим за една и съща? Grinning

А, да, сега като пуснах единия ремикс, ми напомня за нея, ама да, някак си много бърза и приликата е трудно доловима.

# 668
Hа мен All the kids go ми е много по-тъжна от Alone. Втората си я въртя от време на време, но първата и като текст, и като музика ми звучи подтискащо. А след последния епизод, където вървеше като фон и при раздялата на летището, съвсем не мога да я слушам  Crazy
За рейтинга си мислех, че само след трети сезон е бил по-нисък, но явно е факт, че Вергов е причината за този връх. Трудно ще го задържат, но ще е в наш интерес да успеят с още по-силни истории и послания.
Отивам да си потърся някоя снимка на баткото  Laughing Аз очаквам в началото да го играе по-скоро неприятен персонаж и постепенно, заедно със Зорница да се влюбим в него  Mr. Green

# 669
Навремето в университета ни разказваха точно за "удобните" начини на тълкуване на данните и даваха пример за това как някакви господа излезли с извода от едно изследване, че коефициентът на интелигентност се повишава с повишаването на теглото. Само дето пропуснали да споменат, че изследването е правено сред деца между 4 и 10 години и е нормално по-големите и по-тежките да се справят по-добре Joy Така че с тия неща трябва внимателно да се подхожда, да не ги четем като Дявола Евангелието Grinning
Но, това лирично отклонение не отменя факта, че четвъртият сезон на Откраднат живот е очевидно най-успешния. Което означава, че за екипът на сериала сега е най-трудното време, защото трябва поне да задържат това ниво на интерес.

Хаха, това ми хареса Simple Smile На нас ни даваха подобни примери (в случая с въпроси за референдум), но тази история не я бях чувала Simple Smile

Съгласна съм, много хора започнаха да гледат сериала чак сега. Аз си мисля, че поне в началото ще задържат сегашния интерес - заради набраната инерция, като напреднат в епизодите ще се види реално накъде вървят (според мен)

# 670
Злати, на мен също All the kids go ми е адски тъжна и хем обичам да я слушам, хем си причинявам страдание, като си я пусна Grinning Но тя е някак си натоварена емоционално повече с тъжните моменти, отколкото с любовните и затова.

Аз баткото очаквам не да е лош в началото, но да е някакъв спечен тип, дето е твърде сериозен и твърде контролиращ малкия. После ще се разчупи, няма къде да ходи Grinning

# 671
Hа мен All the kids go ми е много по-тъжна от Alone. Втората си я въртя от време на време, но първата и като текст, и като музика ми звучи подтискащо. А след последния епизод, където вървеше като фон и при раздялата на летището, съвсем не мога да я слушам  Crazy
За рейтинга си мислех, че само след трети сезон е бил по-нисък, но явно е факт, че Вергов е причината за този връх.
Отивам да си потърся някоя снимка на баткото  Laughing Аз очаквам в началото да го играе по-скоро неприятен персонаж и постепенно, заедно със Зорница да се влюбим в него  Mr. Green

Аз All the kids go си я свързвам баш със секса в 43 епизод и хич не ми е тъжна Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 672
Аз All the kids go си я свързвам баш със секса в 43 епизод и хич не ми е тъжна Stuck Out Tongue Closed Eyes

На мен точно затова ми е тъжна, защото мен тези сцени ми лъхаха на ужасна безнадеждност и тъга, поради вече "появилата" се съпруга...и всъщност така и не можах да ги възприема просто като любовни. По-скоро като тъжно-безнадеждно-отчаяно-любовни.

# 673
Fairy, с Дона съм относно песента хич не ми е тъжна Smirk......може би е заради селективната ми памет, изключвам подобни разсъждения Sunglasses Joy

# 674
Аз като гледах онези сцени, изобщо не мислех за съпругата. По-скоро гледах на това като един от кратките им мигове на щастие и нищо друго. Да не забравяме, че и сцената със събирането на Калин и Наталия беше в онзи момент.
Оф, кого залъгвам, изобщо не я свързвам с тяхното събиране Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт