Откраднат живот - ТЕМА 30 Наближаване до Критична точка

• 41 182
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
  • Кърджали
Значи двете с теб тихичко ще си страдаме по него. Ама тихичко. Да не си посмяла да си махнеш аватара Simple Smile  Naughty

# 691
Появявам се да ви охладя страстите  Mr. Green  Laughing

# 692
Ох, как ме стресна! Sweat SmileStuck Out Tongue

# 693
  • София
Много взех да познавам в тази тема бе, то не бяха актьори, аватари...  hahaha

# 694
Значи, Дона и Злати, изобщо, ама изобщо не ни помагате! Дона изнамерила снимка-бижу, а Злати сложила на грозния брат от грозните снимки Laughing
Аз и аватара ми ще си седим е така - със затворени очи!

# 695
Кво става тук?Ще изневерявате,а? Grinning

# 696
Тъкмо щях да пиша "Къде е Амбър?"

Амбърче - то с тая усмивка как да изневерим..,....

# 697
Батко ако е някакъв мил и разбран,тогава ще ви разбера,но засега-НЕ!! Simple Smile

# 698
Кво става тук?Ще изневерявате,а? Grinning
Не! Дона и Злати се грижат да си стоим верни, самотни и нещастни Weary

# 699
Има повече визия на гостуващ лекар от арабска държава дошъл на специализация във великата болница. По друг начин засега ми е трудно да го приема.

# 700
Ще ви питам аз, когато в 20-та серия се появи нашият човек, обичащ и свободен, дошъл да търси Зорница, на кого и как ще я дадете ?

# 701
Ще ви питам аз, когато в 20-та серия се появи нашият човек, обичащ и свободен, дошъл да търси Зорница, на кого и как ще я дадете ?

Ако се появи още в 20та серия, вместо в края на сезона, не само му я давам, ами и банкет ще вдигна! BeersCocktailChampagne

# 702
То сега само на теория си говорим, но въпреки че в момента съм абсолютно за нашето магаре, ако Батко е добър, грижовен и я обича и имат хубави взаимоотношения и насред тия взаимоотношения се появи Юрген изведнъж в стил "ми аз те зарязах, ма сега се връщам", ще съм категорично на страната на Батко.

# 703
  • Кърджали
Ох, не знам дали да се моля да не се стига до там...

# 704
  • София
Вергов е много хубав на снимката, новия ми е грозен.

Общи условия

Активация на акаунт