Грип 2018

• 75 719
  • 536
  •   1
Отговори
# 225
  • shumen
Аз миналата година си сложих ваксина и пак се разболях и направих пневмония.
На детето давам за имунитета,но пак се разболя.

# 226
   Нищо не помага. Нито приемането на мултивитамини, нито имуностимуланти, нито природни средства, като мед, пчелен прашец, клеева тинктура и т.н.

# 227
  • Тра-ла-ла
Природните средства не е лошо да се взимат целогодишно. Не визирам силните имуностимулиращи, а продукти като мед, лимони, джинджифил...Ей така, като навик всяка сутрин по една лъжица.

# 228
При невралгия може ли болката да е като обострени спазми отпред на гръдната кост между двете гърди и на лявата част да се усещат бодежи, сърцебиене и систули, след изкарания грип?

# 229
  • в кукувиче гнездо
При невралгия може ли болката да е като обострени спазми отпред на гръдната кост между двете гърди и на лявата част да се усещат бодежи, сърцебиене и систули, след изкарания грип?
Пак ти казвам - провери си щитовидната жлеза. Може да се е възпалила вследствие на грипа. Това е типична болка.

# 230
Пак ти казвам - провери си щитовидната жлеза. Може да се е възпалила вследствие на грипа. Това е типична болка.

На изследването на тсх нямам проблем с хормоните

# 231
  • в кукувиче гнездо

На изследването на тсх нямам проблем с хормоните
Това след изкарания грип ли?

# 232
Да, кардиоложката ми пусна и тсх

# 233
Но на ендокринолог не съм ходила или невролог

# 234
  • в кукувиче гнездо
Да, кардиоложката ми пусна и тсх
Да не е на нервна почва. Ти бая време вече се мъкнеш така. Какъв кошмар само.

# 235
  • Тра-ла-ла
Мен ме повтори, м@мка му Tired Одеве отидох да си направя снимка на бял дроб и чакам резултати. Явно лечението, което ми беше назначил УНГ свърши работа само временно. Чудя се на къде да поема вече - УНГ или пулмолог. Може и на двата Crazy

# 236
  • София
Мен ме повтори, м@мка му Tired Одеве отидох да си направя снимка на бял дроб и чакам резултати. Явно лечението, което ми беше назначил УНГ свърши работа само временно. Чудя се на къде да поема вече - УНГ или пулмолог. Може и на двата Crazy
След колко време? И аз в някакъв ужас съм да не ме повтори, че цял месец не мога да спра да кашлям.

# 237
  • Тра-ла-ла
След колко време? И аз в някакъв ужас съм да не ме повтори, че цял месец не мога да спра да кашлям.
Ами първият ми грипен ден беше 17 януари с 37.7. Вчера 12 февруари вдигнах температура 37,3, на сън усетих задух и носът ми се за запуши при все, че слагам антихистаминови капки. Този път почти не усещам секрет в гърлото и кашлям чат-пат на сухо, особено ако говоря. Днес съм с 37.6. През този месец си стоях като монахиня вкъщи и излизах при крайна нужда Laughing Взимам Биозин за имунната система, сироп от бъз, Цинабсин и Гелоривойс (след повторното посещение на УНГ). Отделно пия чайове, сок алое вера, витамин С, смуча Кармолис. При мен при кръвните изследвания излезе, че съм изкарала вирус, но към момента на резултатите имам само антитела и по титъра се предполага, че инфекцията е била скорошна, а стойностите за текуща такава са в норма.

# 238
  • в кукувиче гнездо
След последния отговор тук само ще се повторя - ударете чертата на всичко, което пиете и го сравнете с цената на ваксината.

# 239
  • Тра-ла-ла
А аз назад питах - таз годишната ваксина покрива ли Цитомегаловирус и Инфекциозна мононуклеоза?! А обикновените бактериални инфекции от снижен имунитет, които не са следствие на вирус?! Защото има десетки варианти от какво да се разболееш. А грипната ваксина май пази само от определни щамове вируси.

Общи условия

Активация на акаунт