Астрология - 12 тема

• 69 195
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Католицизма или протестанството повече ми допадат. А астрологията ме натоварва със свръх очаквания. Слънце в 11 дом - това за групите например. Николета Йохансон астроложката си ми каза че докъм 30-33 годишна възраст ще изплащам лоша карма и е права. От 10 до 30-33 съм щял да плащам с лош късмет и хорската злоба. И е вярно. Все с мен касиерките са троснати и злобни, все в чужбина в една група ще се падна само аз чужденец с всички други местни, все гадни шефове...

Та до тогава нищо хубаво от картата ми няма как да се прояви. Дори вече не искам да си търся работа, уморих се от завист и то от хора, които знаят и могат колкото мен. Все едно че привличам лошото. По-добре безработен от колкото в гнездо на оси. Уморих се от големи градове, от Интернет, телевизия, медии, компютри и от работа и ми иде да се изнеса в къща в някое поле и да си гледам животни и растения. Grinning В чужбина за малко да се метна от един мост в Дунав, до там ми беше писнало. Завиждам на амишите в САЩ.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 22:53 от Iwan87

# 631
Ами явно зависи какво четеш и как пречупваш нещата.
Казаното от Николета Йохансон ми звучи много неграмотно. Един човек, който се е осмелил да прави духовни консултации с хората, декларирал себе си като практикуващ, не би следвало да говори по такъв начин.
Ако е видяла, че имаш затруднения, може да каже, че те чакат изпитания, че тези изпитания са полезни за душата ти, за твоето пречистваше освобождаване от страсти, страхове, за развитие, издигане и осъзнаване .
В православието винаги се казва: "трябва да знаете, че изпитанията ще дойдат". Никой никъде не говори за лек и безоблачен живот. Но обясняват ползата от тези изпитания; от страданията и как да се справяме с тях.
За мен тази астроложка не е подходила особено добре, понеже не ти е дала духовна храна за справяне с тази фаза от живота ти, а те е закодирала и обрекла. Сякаш те е сложила в капан, в който пасивно да седиш и да се самосъжаляваш. Това не е помощ, а  забиване.

# 632
Иване, усещане за щастие и успех никой астролог или врачка не може да ти изработи/посочи, ако сам не го почувстваш и се стремиш.
Преди доста вече години, когато се запознах с мъжа ми в компанията му имаше момиче увлечено от картите тарос - беше от заможно семейство и с това си увлечение си запълваше времето. Към днешна дата го е превърнала в голям бизнес, народа е истерясал здраво. Ами, никога не съм и повдигала въпрос да ми хвърля карти,  през всичките тези години, и тя ме усеща и спазва тази хигиена на общуване.
Вярвам в късмета и съдбата, има неща, които не може да бъдат избегнати.
Интересно ми е да чета хороскопа си, да търся анализи от гледна точка на мъдростта и търпението, което  искам или не откривам в живота.

По повод религията, аз не съм особено вярваща, но съм кръстена в църква, явно има има някаква сила, защото в сънищата ми в трудни моменти присъства жена -Мария. Спомням си един много ярък сън, преди десетина години ми откриха дискова херния и много болка изтърпях тогава. Бяхме голама компания на обиколка във Велико Търново, Габрово, Трявна. По план в един от дните беше набелязан минаване през Троянски манастир. В съня ми след мен вървеше дребна слаба жена, облечена в черно на около четиридесет години и все ме питаше какво искам, отговарях, че нищо друго, освен  да съм здрава. Така се събудих с картините от съня, а когото по късно през деня се озовах в манастира, първото нещо, което беше пред мен беше троеручица, тръпки ме побиха буквално. Жената от съня ми се върна, а дори както казах не се определям като вярваща.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 23:24 от Щефи

# 633
  • София
Аз мисля, че по-скоро става дума за лошо самопрограмиране и лоша проработка на егото. В крайна сметка какво ме интересува, че хората са намръщени? Те не се мръщят на мен, те просто са си такива. Не съм център на света и нацупените касиерки и хората със сбърчени вежди не са ми част от проблема. Аз не приемам тяхната злоба, защото съм качествен човек и заслужавам най-доброто. Няма причина хората да не ме харесват, защото съм уникален със своите плюсове и минуси. Това е мисълта, която всеки нормален човек би трябвало да следва, ако иска да бъде щастлив.

# 634
Щефи, много ми е приятно да те чета Hug

Кажи какво стана с болките, минаха ли?

# 635
  • в 1001-та нощ
Аз също се опулих, като го прочетох, но допускам, че може и да не е поднесено по този начин.  Човек, като се настрои на дадена вибрация - пречупва всичко "чуто" през нея. Възприемаме това, което ни се казва, през настройката ни в дадения момент.

Аз съм склонна да подложа на съмнение и часа, който Иван ползва. Факт е, че моментът при него сега е преобръщащ. По дирекции има ингрес на оси, на слънцето, квадрат на СД Слънце към ос, СД Луна върху нат.Уран и Сатурн ... Пресата в момента е голяма. Но такива приказки, като "лош късмет, хорска злоба, лоша карма" ....?!?! WTF?!?!

Иване, спри да ходиш по "астролози". Инвестирай в себе си Simple Smile

# 636
Катеричке, това, което обясняваш за ведическата астрология ми е безкрайно непознато, но понеже има намесени Раху, Кету, Марс и Сатурн, се сетих, че при мен Раху е в съвпад с Марс, а Кету със Сарурн, по оста 9-3 дом. Астрологът Иво (до Пирогов) ми беше казвал - внезапна смърт и да се пазя от огън, искра, такива неща. С това изречение ме посрещна и бях като втрещена на цялата консултация.
Иначе за мен също няма противоречие между астрология и християнство. Смятам, че християнството го забранява, защото е голям инструмнт и лесно можеш да се подхлъзнеш, да се опитваш да манипулираш матрицата, а това никога не е в наша полза. Нямаме нужният ресурс, за да го направим. Ето, аз толкова исках да родя на обяд, за да бъде стелумът на детето в 10 дом и щях да преговарям с лекаря да ме изчака на плановото секцио, а то милото се роди не стига че толкова по-рано, ами и със стелиум в 12 дом. Сърцето ме боли, но знам, че то си е избрало тази съдба и точно тя е нужна за душата му. Аз съм тук само за да му помагам доколкото ми е възможно.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 23:25 от ~Mystic~

# 637
Аз те разбирам, Иване. И аз съм се чувствала така.
Наскоро нали точно това си коментирахме и в темата - много е трудно да бъдеш щастлив и да мислиш позитивно, когато не ти се получават нещата.
Аз като цяло за съжаление не съм позитивен човек, определям се като реалист, даже доста често съм и песимист, което знам, че е лошо и не ми се отразява добре, но съм такава и не мисля, че мога да го променя.
Аз също изпадам в състояния на меланхолия, трудно ми е да се поддържам усмихната, когато удрям на стена. От доста време се усещам и като в застой. Случиха ми се някакви неща, в началото на годината, които хората около мен определят, като “положителни” в дългосрочен план. Да, може и така да е и дано се окаже така, но на мен са ми донесли болка, сълзи и страдание.
На моменти още се връщам натам, мисля ги, премислям, анализирам и се отчайвам.

Харесвам Астрология, влече ме, интересна ми е и вярвам в нея, но от астролозите, с които се консултирах - нямам познаваемост.

Нито един не ми каза, че ще ми се случи това, което се случи, даже точно обратното, говореха колко щастлив щял да ми е този период.

Прогресивната карта при мен сега е добра- Луната е добре разположена в Телец, прави само хубави аспекти.
Обаче съм в процес на Сатурново завръщане. Минах и прогресивно Новолуние. Трябваше отдавна да са започнали да ми се случват нещата- еми да ама не се. Затова и доста често губя вяра.

# 638
Катерица, да,  да чукна на дърво:), не съм имала от тогава такава болка, въпреки че винаги си имам на ум и се пазя при мокро време както сега:)

# 639
~Mystic~, изключително силна публикация! Благодаря ти! Докосна ме. Hug
Adriana11, мила.....отчаянието е от онзи с опашката. Знам,  трудно е,  понякога раздиращо трудно,  но не се давай  Hug
Щефи, слава на Бога!

# 640
Катеричка, знам, опитвам се, вярвай ми, но ми е много трудно.

# 641
  • Стара Загора
Малко глупав въпрос, но къде следите в момента как са разположени планетите.С някаква програма ли?Преди години си бях взела една книжка ''Как да си направя хороскоп'' или нещо подобно и имаше диск ,който ти изчислява .Но тогава ми се стори много сложно и я забутах някъде.

# 642
Малко глупав въпрос, но къде следите в момента как са разположени планетите.С някаква програма ли?Преди години си бях взела една книжка ''Как да си направя хороскоп'' или нещо подобно и имаше диск ,който ти изчислява .Но тогава ми се стори много сложно и я забутах някъде.
Има един много популярен безплатен сайт за астрология, на много езици е разрабoтен :
www.astro.com
В него, на 1 страница, в полето отдясно, има колонка с текущото разположение на планетите.
Има и много други сайтове, има и програми. Има и всякакви  справочници, книги и каталози.
Аз си купих годишен такъв, за цялата 2018 -та, много е интересен, защото в него е поместена многостранна информация по месеци и по дни за всяка планета, с графики, подробни таблици на движението на всяка планета по дати, снимки на звездни карти и звездното небе. Обяснява се  дори кога се очакват звездопади, как и къде могат да се наблюдават, има и добре синтезирани текстове, свързани с вярванията, астрологията и  откритията на науката астрономия.

# 643
  • в 1001-та нощ
Катеричка, от астрото ли го купи?

# 644
Alena, благодаря! От врачките, след чистения ми се влошиха нещата, скоро не съм бил. А за кармата все трябва да има начин за чистене освен търпене. Н. Йохансон така ми каза - да чакам и да приема, без обида и едва ли не безропотно. Grinning

Катеричка, програмата на БГ ли е?

Общи условия

Активация на акаунт