Астрология - 12 тема

• 70 850
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • SF
Алена, ти обръщаш много голямо внимание на лунациите. В западната или в индийската астрология са по-значими? Или в руската? Коя астрология се съобразява най-много с тях?

# 331
А можете ли да препоръчате някаква литература за съвсем начинаещи - книга написана на достъпен и разбираем език ...?!

# 332
Тази имам ,но е съвсем за начинаещи и няма да ти свърши работа
https://www.helikon.bg/162237-%D0%90%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0% … %D0%BA%D0%B0.html

# 333
Благодаря, ами то аз съм към категорията съвсем начинаещи

# 334
Благодаря, ами то аз съм към категорията съвсем начинаещи
Моята първа книга беше на Николай Дойнов - "Науките на първата човешка раса ". После "Въведение в Западната Астрология " на Л. Червенков, също  ми е била полезна. После вече предимно тематично, според темата, която ме интересува, и даден автор.
Тук, на 1 стр. има качени различни книги, на различни езици.
Сега чета само ведически книги, блогове, материали. Също има линкове на 1 стр.

# 335
  • При децата ми
Алена, ти обръщаш много голямо внимание на лунациите. В западната или в индийската астрология са по-значими? Или в руската? Коя астрология се съобразява най-много с тях?

Какво точно значи лунации? Пълнолуния ли се има предвид или нещо друго?

# 336
Мадейра, това не е соларна карта, объркала си нещо, соларното слънце трябва да е върху наталното

# 337
Аз гледам от  www.astro.com.  Влизам в  Free Horoscopes - Extendet  Chart Selection - и после от падащото меню  на  Chart type  избирам  Natal +Solar Return  chart with hauses .   Не се ли гледат там соларни карти? Rolling Eyes

# 338
Всичко е точно, просто на картинката Слънцата не са едно върху друго. Но погледнете данните под графиката – натално Слънце в 21 гр. Козирог, соларно Слънце в 21 гр. Козирог.

Съгласна съм с Алена и Катеричка. Ако нямаш базови познания, за какво ти е да гледаш солар? Обикновено се започва с основни понятия от наталната астрология, после се преминава към прогностика, първо по-елементарните неща – транзити, прогресии. Соларът не се гледа изолирано и не спирам да се изумявам как може да се правят годишни прогнози само по соларна карта, без да се разгледат други предиктивни техники.

# 339
Момичета, как мога да си погледна дирекциите ? В astro.com има ли възможност за гледане на дирекции?

# 340
  • в 1001-та нощ
Да, от падащото меню - "solar arc".

# 341
Здравейте имам въпрос, но не знам да ли това е подходящата тема да го задам. Получавали ли сте негативни астрологични прогнози, какво направихте с информацията, как действахте, сбъднаха ли се? Получих многооо лоша прогноза от астрологическа ми карта за след два месеца. И съм много притеснена, може ли някой да погледне картата ми и да види да ли е съгласен с прогнозата. Много ми е важно да знам, не искам да живея в неизвестност. Може и на лични да ми пишете. Благодаря много!
Също, ако Сотис, чете темата бих искала да си каже мнението, защото виждам, че има добри познания по астрология и често пише.
Положението е сериозно!

# 342
  • в 1001-та нощ
Преди да започна лично да се интересувам, съм получавала такива прогнози многократно. В началото много не вярвах, но те се случваха. Само, че не по начина, по който си представях. Почти винаги чертаех някакъв сценарий, а прогнозата се реализираше, но по други пътища и имаше елемент на изненада. Сега, когато и аз се интересувам от темата и надничам сама, повече съм с настройката да наблюдавам, отколкото да "гадая" какво ще се стане. Животът се случва в резултат на миналата ни карма и как сме си подложили, и в съответствие с волевите ни усилия да бъдем "добро". Та ... каквото е по силите ми знам, че съм направила и ... "каквото стане". Това е животът ми и аз го живея. Няма как да е само цветя и рози, пък розите и те имат бодли, и тръните в пущинака и те са цветя ... Нямам вътрешна съпротива срещу трудностите, приемам, че са част от пътя.

Каквато и да е прогнозата - имай предвид, че е само прогноза и можеш да не я взимаш предвид. Ако нещо е "писано" да стане - ще стане. Колкото повече я мислиш, толкова повече я "визуализираш". Ако е възможно - успокой се, не всичко, което се случва е в наш контрол, но в наши ръце е как да го преодолеем Simple Smile Имаме ресурси, за които не подозираме, хора, които да ни подкрепят. Пожелавам ти сила Simple Smile

# 343
Здравейте имам въпрос, но не знам да ли това е подходящата тема да го задам. Получавали ли сте негативни астрологични прогнози, какво направихте с информацията, как действахте, сбъднаха ли се? Получих многооо лоша прогноза от астрологическа ми карта за след два месеца. И съм много притеснена, може ли някой да погледне картата ми и да види да ли е съгласен с прогнозата. Много ми е важно да знам, не искам да живея в неизвестност. Може и на лични да ми пишете. Благодаря много!
Също, ако Сотис, чете темата бих искала да си каже мнението, защото виждам, че има добри познания по астрология и често пише.
Положението е сериозно!
Не знам как да започна и как точно да напиша, че да съм ти полезна. Не знам и защо си се обръщала към астролог. Но знам, че това, което пишеш съм го преживяла. Мина остро през живота ми, писах вече няколко пъти как категорично ми беше казано за смъртта на мой близък човек. А бях отишла за съвет по съвсем друга причина.
Това за мен беше  своеобразно "време разделно" за представата ми за света, за Знанието, за заниманията с Астрология и изобщо духовно познание.
Личното ми мнение е, че астрологията толкова се е изродила, че се е превърнала в пошла имитация на познанието. Ако човек изучава музика, може да напише опера, може да напише и чалга. Ако човек познава буквите може да ги ползва за животоутвърждаване и Богопознание, а може да ги ползва за словоблудтсво и богохулство. С нож можеш да намажеш мед и масло, можеш и да убиеш.
Забрави тази прогноза. Отиди на Църква, помоли се от сърце и душа за прошка, изчисти съзнанието си и най- вече потърси причините, които са те довели до тази консултация.
Наблюдавай отстрани случващото се и анализирай ситуациите в живота си- мислите (помни, че те са мощна сила), желанията и действията ти.
Желая ти всичко най- добро! Вярвай, че всичко, което ни се дава, е за да ни пречиства. Flowers Bouquet

# 344
Подкрепям Катерица, и на мен още ми ,, треперят краката,, от такава прогноза отиди на църка и се помоли

Общи условия

Активация на акаунт