Астрология - 12 тема

• 70 839
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • При децата ми
Скрит текст:
Здравейте имам въпрос, но не знам да ли това е подходящата тема да го задам. Получавали ли сте негативни астрологични прогнози, какво направихте с информацията, как действахте, сбъднаха ли се? Получих многооо лоша прогноза от астрологическа ми карта за след два месеца. И съм много притеснена, може ли някой да погледне картата ми и да види да ли е съгласен с прогнозата. Много ми е важно да знам, не искам да живея в неизвестност. Може и на лични да ми пишете. Благодаря много!
Също, ако Сотис, чете темата бих искала да си каже мнението, защото виждам, че има добри познания по астрология и често пише.
Положението е сериозно!
Не знам как да започна и как точно да напиша, че да съм ти полезна. Не знам и защо си се обръщала към астролог. Но знам, че това, което пишеш съм го преживяла. Мина остро през живота ми, писах вече няколко пъти как категорично ми беше казано за смъртта на мой близък човек. А бях отишла за съвет по съвсем друга причина.
Това за мен беше  своеобразно "време разделно" за представата ми за света, за Знанието, за заниманията с Астрология и изобщо духовно познание.
Личното ми мнение е, че астрологията толкова се е изродила, че се е превърнала в пошла имитация на познанието. Ако човек изучава музика, може да напише опера, може да напише и чалга. Ако човек познава буквите може да ги ползва за животоутвърждаване и Богопознание, а може да ги ползва за словоблудтсво и богохулство. С нож можеш да намажеш мед и масло, можеш и да убиеш.
Забрави тази прогноза. Отиди на Църква, помоли се от сърце и душа за прошка, изчисти съзнанието си и най- вече потърси причините, които са те довели до тази консултация.
Наблюдавай отстрани случващото се и анализирай ситуациите в живота си- мислите (помни, че те са мощна сила), желанията и действията ти.
Желая ти всичко най- добро! Вярвай, че всичко, което ни се дава, е за да ни пречиства. Flowers Bouquet

Катерица, в крайна сметка прогнозата сбъдна ли се или не? Надявам се е второто!

# 346
Не, не се сбъдна. Нещата се развиха в съвсем друга посока. Имаше кардинални промени, но бяха градивни, а не смърт и разруха.

# 347
Може да Ви прозвучи глупаво зададения от мен въпрос,но ме вълнува и то много.Когато в наталната карта има родова карма означава ли ,че ще си я носиш цял живот със себе си?

# 348
  • При децата ми
Може да Ви прозвучи глупаво зададения от мен въпрос,но ме вълнува и то много.Когато в наталната карта има родова карма означава ли ,че ще си я носиш цял живот със себе си?

Много хубав въпрос! И мен ме интересува.

Катеричка, благодаря за отговора!

# 349
Здравейте! Записах си час при Мира Кунева и искам да ви попитам какви са ви впечатленията?

# 350
  • в 1001-та нощ

Как я разпознаваш "родовата" карма в наталната си карта? И дай конкретен пример Simple Smile

В общия случай аз въприемам това, като урок, който душата е избрала да учи в тази инкарнация и като си  научи урока - "проблемът" е разрешен. Ако визуализираме това, като възел - той е разплетен и възел вече няма.

# 351
Всеки един от нас има своите проблеми.Аз се страхувам, че няма да създам семейство и не ми върви в любовта и за това  си мисля ,че имам родова карма.Но дали душата ще си научи урока в този живот?

# 352
Понякога може да не бъде свързано с родовата карма, всяка душа си има път. Обикновено психолозите и астропсихолозите търсят корена на всички проблеми в семейството и в отношенията с родителите. Живеем в свят, изтъкан от причини и следствия.

# 353
  • в 1001-та нощ
Всеки един от нас има своите проблеми.Аз се страхувам, че няма да създам семейство и не ми върви в любовта и за това  си мисля ,че имам родова карма.Но дали душата ще си научи урока в този живот?

Това са просто страхове и трябва да се освободиш от тях. А и дали ще реализираш тези желания - зависи от теб. При някои хора - задачата е да се научат да се свързват, да постигат хармонични взаимоотношения с партньор. При други задачата е да се научат да се справят сами ... и т.н. ... задачи да искаш... Stuck Out Tongue Това не са наказания или ограничения, а добиване на опитност по дадена тема Simple Smile

Ако ти желаеш да създадеш семейство - трябва да вярваш в това и да си отворена за това, да изпращаш такива сигнали към Вселената. И в любовта  - какво значи на някого - да не му върви. Тя е навсякъде, от нас зависи дали я допускаме в себе си, дали я излъчваме и какво привличаме  Simple Smile

# 354
Покарай вълненията с акцията по издирването на българския изчезнал алпинист, реших да му погледна картата, само по рождена дата и място. Затова и я направих по западната астрология. Да погледна аспектите и кои планети са силни. Силно впечатление ми направиха тригоните, а също и Уран...
Дори и най- прохождащия астролог, ще забележи, че картата е силна и че има заряд за постижения, известност...
Какво обаче, открих. Уран му съвпада с неподвижната Звезда Спика.  А за такъв съвпад се посочва, че след издигане и почести, следва падение с трагичен финал, напразна смърт.... От тук
Онемях.
Зачудих се , нима, всички, родени в периода на този въвпад, все пак Уран не е бърза планета, ги чака описания завършек на земния им път?
Ще бъда благодарна на мнения.

# 355
В античната астрология има само няколко места, където влиянието на неподвижните звезди се счита за силно. По ъглите и върху светилата. Цяло поколение може да се роди с Уран в проекция върху Спика.

# 356
  • в 1001-та нощ
Той периодът не е кратък (1-2г.) и се повтаря през 84 години. Но би следвало да е от значение къде в картата се случва. Аз много не ги отразявам неподвижните звезди Simple Smile

# 357
Благодаря ви за отговорите .Hug
да, бавна планета, цяло поколение.
Не знам къде му се падат Уран и  Спика. Нямам точен час.

# 358
Освен това Спика е добра звезда, с духовна природа.
За лош край или други злини по-скоро трябва да се търсят виолентни звезди на видни места в хороскопа.

# 359
Освен това Спика е добра звезда, с духовна природа.
За лош край или други злини по-скоро трябва да се търсят виолентни звезди на видни места в хороскопа.
Ами да, добра е, ама с Уран май не съвсем...
обаче, повече няма да търся нищо. Blush Не обичам фатализма.
Благодаря ви много !
Попаднах на едно писание на друг наши известен алпинист, "Стъпки във въздуха" се казва. Не е чиста Астрология, но е пулсираща такава, дори и за звезди и съзвездия има място в очерка му.
Ще заспя с него.
Много ми легна на сърце. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт