Също, ако Сотис, чете темата бих искала да си каже мнението, защото виждам, че има добри познания по астрология и често пише.
Положението е сериозно!
Това за мен беше своеобразно "време разделно" за представата ми за света, за Знанието, за заниманията с Астрология и изобщо духовно познание.
Личното ми мнение е, че астрологията толкова се е изродила, че се е превърнала в пошла имитация на познанието. Ако човек изучава музика, може да напише опера, може да напише и чалга. Ако човек познава буквите може да ги ползва за животоутвърждаване и Богопознание, а може да ги ползва за словоблудтсво и богохулство. С нож можеш да намажеш мед и масло, можеш и да убиеш.
Забрави тази прогноза. Отиди на Църква, помоли се от сърце и душа за прошка, изчисти съзнанието си и най- вече потърси причините, които са те довели до тази консултация.
Наблюдавай отстрани случващото се и анализирай ситуациите в живота си- мислите (помни, че те са мощна сила), желанията и действията ти.
Желая ти всичко най- добро! Вярвай, че всичко, което ни се дава, е за да ни пречиства.

Катерица, в крайна сметка прогнозата сбъдна ли се или не? Надявам се е второто!

Това не са наказания или ограничения, а добиване на опитност по дадена тема
Не обичам фатализма.