Клиника Адела - пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева

• 107 050
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Има ли наблизо спирка на градския транспорт и какво спира ?

Автобус 88 и 102 спират наблизо. После до клиниката се ходи максимум 10 мин.Simple Smile
и автобус 94 също. по-близо са отколкото спирките на метрото.

# 586
  • София
На мен, слава Богу са ми близо до работата. С автобус стигам за 15-ина мин максимум. Момичета, имате ли представа дали ако 1-ви ден от МЦ ми се падне събота или неделя и както ми казаха да звъня първия ден, за да се уговори с док часа за хистерото, дали почивните дни изобщо ще му предаде някой и ще може да се назначи процедурата? Много се притеснявам, че този месец ще цъфна точно почивните дни и че ще се отложи отново хистерото..Sad Искам да минава вече, да вливам, каквото трябва и да действаме, защото така седя и чакам и е безсмислено изобщо да правим и опити с полипи и тези НК клетки и ембриотоксини..И Калчев го потвърди и за това се разбрахме да звъня този месец за час за хистеро.. В групата във фейсбук някои момичета препоръчват директна връзка с Калчев, очи в очи, за записване на процедурата 1-ви ден, защото имали опит, че не било много надеждно и сигурно , че сестрите ще предадат. Въпроса е, ако се падне почивни дни, какво правим? А в по-късен ден нямало смисъл от обаждане, защото назначават от 2-ри ден някакви хапчета (май Регулон или нещо от сорта...), които задължително тогава се почват. За това искат обаждане на 1-ви ден..

# 587
Не съм сигурна, че дава Регулон на всички. При мен преди ТВЛ назначи, но само защото процедурата беше планирана за 17 ден от МЦ и не трябваше да има лигавица.

# 588
За хистеро ти трябва да се обадиш просто, няма да има проблем. Там не са чак толкова прецизни нещата както при старт на инвитро. Ще те планират и нагласят, най-много да имаш изписан регулон, за по-лесно таймиране. Мисля, че Верчето може да се включи, при нея беше с ОК. 

Не мисля, че това, което пише във ФБ е, че акушерките няма да предадат. Там става дума за момичета, които чакат ТВЛ и им трябва среща с док, за да се разберат кога точно да действат, ще има ли скоро ТВЛ и може ли да се направи алтернативна процедура...

Не се притеснявай толкова за планинга, няма да си им първото хистеро. Толкова момичета минаха и нямат проблеми. Дели е от скорошните, за които знам, сигурно има и други девойки, които могат да се включат и да потвърдят. Препоръчвам малко повече спокойствие.

П.С. С Верчето сме писали едновременно;) Гуш на бебчо!

# 589
  • София
Да, знам, че трябва да съм по-спокойна и бях, докато не звъннах преди дни на Цвети и тя ми каза, че няма сигурност, че ще е този месец..Трябвало да предаде на док и до ден-два той щял да каже дали този или другия месец ще е. Каза да звънна 1-ви ден точно. А за Регулона ми писа едно момиче, чието хистеро мина миналата седмица и каза, че го изписват май всеки път. Нейната хистероскопия е била след Ц, не по-късно. И нея са отлагали два-три месеца. Иначе не се притеснявам изобщо от процедурата, тъй като, за нещастие, имам опит с вече две правени хистероскопии преди време, но на друго място и там нямаше такива подготовки. Надявам се тази да ми е последната и да не се появяват вече тези гадни полипи..

# 590
Както Верчето писа, преценява се дали има нужда от регулон. Дели, например, нямаше. Друг пример, ако аз правя - ще има нужда, защото имам дълго кървене и ранна О и няма как да се извърши процедурата, защото за целта лигавицата трябва да е максимално тънка и преди О, ама при мен ще има два месеца, защото първия ОК не ми действат и образувам кисти/ЗФ.

Щом ти е казала да звъниш на 1ви ден, значи звъниш тогава. Няма значение да ли е неделя, събота и тн. Вдигат. Цвети каже ли нещо - прави го. Бъди сигурна, че ще е говорила с док. Вероятно имат лимит на процедурите, които могат да направят и за това се получава такова нещо.

# 591
Моята хистероскопия беше с Регулон, даже след това продължих да си го пия до изчерпване на опаковката. Първи ден ми се падна събота и нямаше никакъв проблем, свързах се с Цвети, каза ми какво да правя, нагласихме дата, изследвания и всичко си мина като по учебник. Това беше в Репро.
Няма основание за притеснения. И да не вдигне от първото позвъняване, най-вероятно ще върне обаждането.

# 592
  • София
Благодаря ви! Flowers Rose Дано наистина няма проблем и мине този месец процедурата ми.

# 593
  • София
Както е казала Сънчето - аз бях без регулон, на 9 ден от цикъла. Искаха и по-рано, ама аз цапам до 6-7 ден и няма как.
Като ти дойде - звъниш. В екипа всички правят всичко възможно да те вместят в графика, просто не винаги е възможно. И без паника.

Много поздрави от слънчева пролетна Гърция.

# 594
Момичета, лабораторията в клиниката работи ли вече? Другата седмица съм при док и ми се иска да си пусна някой изследвания.

# 595
  • София
Limonche -да работи!

# 596
Благодаря Flowers Hibiscus

# 597
  • София
Моята хистероскопия беше с Регулон, даже след това продължих да си го пия до изчерпване на опаковката. Първи ден ми се падна събота и нямаше никакъв проблем, свързах се с Цвети, каза ми какво да правя, нагласихме дата, изследвания и всичко си мина като по учебник. Това беше в Репро.
Няма основание за притеснения. И да не вдигне от първото позвъняване, най-вероятно ще върне обаждането.

Зазамед,колко е цената на хистероскопията в новата клиника? Знам, че още ги прави в Репробиомед, но цената на Репрото ли е или по ценоразписа на Адела?

# 598

Зазамед,колко е цената на хистероскопията в новата клиника? Знам, че още ги прави в Репробиомед, но цената на Репрото ли е или по ценоразписа на Адела?

Нямам представа. Моята хистероскопия беше в Репробиомед и струваше 600 лв. Като прибавим изследванията, Регулон, свещички и т.н, всичко излезна към 900 лв. Смятам, че в Адела ще е една идея по-скъпо.

# 599
  • София

Нямам представа. Моята хистероскопия беше в Репробиомед и струваше 600 лв. Като прибавим изследванията, Регулон, свещички и т.н, всичко излезна към 900 лв. Смятам, че в Адела ще е една идея по-скъпо.

Bambolinka11, 600 лв е хистероскопията, по ценоразписа на Репро е. Точно, както е написала и Zazameg.. Аз смятам да пусна предоперативните изследвания с ваучери, преди процедурата и така може да спестиш, иначе ако ги пускаш в клиниката, си излиза толкова всичко - към 900 лв.

Общи условия

Активация на акаунт