Клиника Адела - пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева

• 107 066
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета ,искам да помоля някоя от вас да ми запази час при Док за преглед и подготвка на ЗЕТ.От чужбина немога да звъня на тел.на клиниката .За 19 или 20 март . Благодаря Ви  bouquet
Здравей , ако искаш пиши ми на лични и ще ти запиша час 😊

# 571
Здравейте, бях преди години пациентка на д-р Калчев.
Макар, че не успя да ми помогне да забременея съм с най-добри чувства и си го обичам.
Някой знае ли, дали в новата клиника правят ТВЛ?

# 572
ТВЛ все още не правят, но се очаква скоро да започнат. Много момичета го чакаме този ТВЛ. Аз лично от октомври.

# 573
  • София
Момичета, знаете ли в тази клиника донорския материал от къде е? Тук от България или Датската банка?

# 574
  • От Луната
Момичета, знаете ли в тази клиника донорския материал от къде е? Тук от България или Датската банка?
От България. Ползват собствен ресурс и банката на Репробиомед.

# 575
Колко се    4ака за 4ас при Кал4ев?

# 576
Има значение за какво е часът. Като звъннеш на регистратура те питат за какво ти е часа и преценяват за кога е възможно да ти дадат.

# 577
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Boby_pl здравей, как се развиват нещата при теб?

# 578
Здравейте, от къде мога да си купя Интралипид 10 мл, проверих в аптеките в града ни, както и интернет никъде не намирам Sad

# 579
Здрасти, Angelie. Никак засега не се развиват нещата при мен. Док ме канселира, че ЛХ-то ми пак хвръкна рано-рано. Чакам следващия МЦ и пак отначало. Ти записа ли час?
Натали, там където правят вливката нямат ли? На мен директно в Репробиомед ми вляха и не съм купувала. Не знам дали въобще се продава по аптеките.

# 580
Здрасти, Angelie. Никак засега не се развиват нещата при мен. Док ме канселира, че ЛХ-то ми пак хвръкна рано-рано. Чакам следващия МЦ и пак отначало. Ти записа ли час?
Натали, там където правят вливката нямат ли? На мен директно в Репробиомед ми вляха и не съм купувала. Не знам дали въобще се продава по аптеките.

Вливката ще я правя в друг град не в клиниката при Калчев. Трябва да си я купя за да я направя, за последна проба да забременея естествено Sad

# 581
  • София
Здравейте момичета,

Да дам отчет, тъкмо излизам от кабинета на доктор Калчев, мина добре. За СГ на ММ каза че е супер, да не я мисля, мен също ме прегледа в О съм днес и всичко на пръв поглед излежда ок, каза, че щом сме работили снощи днес да пропуснем и утре действаме, съветваме винаги да действаме през ден. Ще пусна витамини на 3 ден +АМХ, но се надявал да се върна бременна 🤗
Посъветваме когато правя тестове за О да ги правя сутрин. Което ми беше мн странно, но щом казва. Отношението му беше страхотно. Вдъхна ми малко кураж с думите, че му е чудно как още не съм забременяла.

Приятен ден от мен момичета.

От скоро съм в темата , бях обещала да пиша след първия преглед при доктор Калчев.Останах много доволна. Копирам коментара ми от друга тема , зада не се повтарям.

В темата беше писано скоро за ТВЛ , на мен на изледванията ми пише , че следваща стъпка след като се видят хормоните е ТВЛ, което ме навежда на мисълта,че скоро ще почнат да правят и там.

Относно чакането при него , на мен ми звъннаха да не отивам в точния час , а 40 минути по-късно и ме взеха веднага, не съм чакала и 1 минута.

Успех на всички ви Simple Smile

# 582
Има ли наблизо спирка на градския транспорт и какво спира ?

# 583
  • София
Здравейте,

От известно време ви следя. Днес бях на преглед при д-р Калчев. Назначи ми изследвания на антифосфолипидни тела. И по-точно антикардиолипинови, антибета-2-гликопротеин, антилупус.
Имате ли представа къде мога да ги изследвам?

Благодаря!

Пробвай в Малинов, звънни на регистратурата и ги питай, там имат имунологична лаборатория.

# 584
  • София
Има ли наблизо спирка на градския транспорт и какво спира ?

Автобус 88 и 102 спират наблизо. После до клиниката се ходи максимум 10 мин.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт