Клиника Адела - пациенти на д-р Калчев и д-р Семерджиева

• 107 034
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря, значи където ми е по-удобно Simple Smile Имам да изследвам АМХ, който като гледам как варират цените .. се чудя. Благодаря още веднъж!

# 646
  • София
AMX  в Адела е 70лв, работи се там и резултатите излизат след 2 часа. Точно след 2 часа Теди ми звънна да ми каже резултата. В Репрото мисля беше 30лв, но резултатите след 10 дни. Всеки си преценява.

# 647
В Малинов е 66лв и пак излиза за 2ч. В репрото имаше пакет АМХ и Инхибин за 50, но не знам за колко време излиза. Мисля, че и в Цибалаб беше за 10дни резултата.

# 648
Лабораторията на Адела също е Ок, но аз не съм доволна от обслужването и бързината там. Направо ми губят времето и нервите, а и не ти дават резултати без да ги е видял лекар.
За колко време излизат резултатите в Адела? И как така не ги дават? Не може ли както навсякъде да ти ги разпечатат на регистратурата? Аз си събирам всички изследвания.

# 649
Боби, пак 2-3ч, но чаках два пъти по 40мин за кръв, а бях 4-5 на опашката. Прекалено ми идва от 8-9 да седя там и после да се върна за преглед, а кога ще работя... няма да коментираме. Хормоните ти ги разпечатват, но едва след като ти мине прегледа. Преди това не, пак въпросът... ами ако сме си ги самоназначили? Пример контрола на ТСХ и Пролактин? Simple Smile не ми отговориха де... ама не ме и харесаха, че задавам такияа въпроси.

# 650
  • София
Благодаря, значи където ми е по-удобно Simple Smile Имам да изследвам АМХ, който като гледам как варират цените .. се чудя. Благодаря още веднъж!

Daredevil - за АМХ специално не е където ти е удобно, а където го обработват веднага и резултата излиза до няколко часа. Причината е, защото АМХ е много чувствителен на температурни промени. Надежда също го правят мисля беше всеки понеделник, сряда и петък (звънни за всеки случай да питаш) и цената беше около 45лв. Говорила съм с д-р Калчев специално за АМХ и той потвърди, че ако резултата излиза след 10 дни не би бил много адекватен.

# 651
  • София

Daredevil - за АМХ специално не е където ти е удобно, а където го обработват веднага и резултата излиза до няколко часа. Причината е, защото АМХ е много чувствителен на температурни промени. Надежда също го правят мисля беше всеки понеделник, сряда и петък (звънни за всеки случай да питаш) и цената беше около 45лв. Говорила съм с д-р Калчев специално за АМХ и той потвърди, че ако резултата излиза след 10 дни не би бил много адекватен.

То аз него трябва да го пусна в 1-3 ден на МЦ и на 8ми ден да съм при Калчев, което - да означава, че нямам 10 дни да чакам. Много благодаря за съвета! Ще разпитам!

# 652
  • София
Аз пусках АМХ в Кандиларов и излезе резултата за 3 дни,  по спомен. Взех си ваучер от офертомед: https://www.ofertomat.bg/Antimulerov-hormon-za-30-lv-ot-Laborato … ilarov-p5192.html
Лабораторията е добра.

# 653
Оххх доживях и моя момент да взема заповедта си Simple Smile На 23.04 ще съм на преглед при д-р Калчев и се чудех, дали на следващия цикъл ще може да започне процедурата или доктора иска проследяване няколко месеца?

# 654
  • София
Оххх доживях и моя момент да взема заповедта си Simple Smile На 23.04 ще съм на преглед при д-р Калчев и се чудех, дали на следващия цикъл ще може да започне процедурата или доктора иска проследяване няколко месеца?

Хайде, честито! Колко време я чака?

# 655

Хайде, честито! Колко време я чака?
Благодаря Simple Smile Чаках около 7 месеца, отложих я от февруари по здравословни причини за април. Но сега да видим, какво ще е.

# 656
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте момичета, днес бях на преглед при Доки и през лабораторията, каза, че хормоните са добре и ще подготвяме ЗЕТ. Изписаха ми преднизолон ф и естрофем от първият чист ден след цикъла. За естрофема ми е ясно, но този преднизолон ф за какво е? Ошашавих се като прочетох листовката. Вие приемали ли сте? И не разбрах колко време ще го приемам.

# 657
Анджели, всички го приемаме при опит. Подтиска имунната система и лъже тялото, за да приеме бременността. Ошашкващо е, ако четеш, на мен при първия зет ми скапа имунната система и се разболях брутално, та канселирахме ЗЕТ. При следващите опити нямах проблеми.

# 658
На мен не са ми изписвали такова нещо при нито един от двата опита. Нещо ново ли са въвели или е само при ЗЕТ?

# 659
  • Бургас
Момичета има ли развитие за ТВЛ и Хистероскопия в клиниката ? Записват ли часове вече?

Общи условия

Активация на акаунт