Бързи здравословни въпроси и отговори – 12

• 61 383
  • 736
  •   2
Отговори
# 390
Момичета, защо не отидете за втори път при специалиста? Ако сте с направление...имате право на второ посещение. На частно също второто посещение е по-евтино от първото, поне на книга де.
Да им кажете, че нява подобрение. Да се поразмърдат малко и помислят какво може да е.
На прима виста се сещам за магарешка кашлица, не знам при възрастни дали я има.

# 391
  • Тра-ла-ла
Боли ги фара докторите ooooh! За 4 седмици съм била 2 пъти на един УНГ, 2 пъти на втори УНГ и 1 път на алерголог - сега в петък. 2рият УНГ почна да ме литка, че задъхването ми било на стресова основа, а температурата - неврогенна. Сякаш си умирам да хвърлям пари като салфетки по доктори, изследвания и таксита.

# 392
Те па и едни доктори...ай да не си отварям устата...
Коклюш е името на магарешката, за Уинд си мислех. Проф. Мангъров казва; че и при възрастни се проявява...едно интервю ми излезе. В лаб.изследвания рядко излизало...не че се правя на дофтор, ама да дам насока.
За Джулс нямам мнение...не съм й снела анамнезата още Stuck Out Tongue Winking Eye

# 393
  • София
Д-р Тета , четох че коклюш трябва да излезе от изследване на храчка , но не би.

Утре пациент Уинд ще си пусне всички възможни изследвания , кои с направления , кои не .

Унг, лекарства , пулмолози, алерголози , кръвни , микробиология , пари като вестници 😂😂😂

# 394
Храчка взета в момент на пристъп , до леглото на болния..тъй пише на едно място. Бактеремия рядко излизало.
Освен някакви антитела да се търсят...може да знаят пък как се открива,като се каже какво се търси...

Ето част от интервюто с Мангъра. Сори ама няма скрит тест

# 395
  • Тра-ла-ла
За Джулс нямам мнение...не съм й снела анамнезата още Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм за лудницата вече  Mr. Green

# 396
Че идвай да си правим компания...Joy

# 397
  • Тра-ла-ла
Че идвай да си правим компания...Joy
Кат' заллющим едни ракиджоси - всичкото бактерии и болести ще изтрепем Laughing От мен пиенето, че запасите ми хванаха паЮжини покрай тия болести. Ти търси мезе Laughing

# 398
Синекод не помогна ли??? Странно.
Аз също мисля да посещавате специалистите повече от веднъж. Моят син не е ваксиниран за коклюш поради алергии, знам че коклюш си има. Все треперя при поредният случай в болницата, макар вече да е голям. Но не знам как го диагностицират. Според мен следващата стъпка е гастроентеролог. Един рефлукс може да доведе до кашлица, дори астма. А не е очевидна причина. Другото алергия към домашен прах, акари и плесен.

# 399
Ако нищо не помага и е суха, че и задух има, обърнете внимание и на сърдечно съдовите, то кашлица направо от всичко може да е...

# 400
Мислех да напиша за сърдечно-съдовата система, но това е май за по възрастни хора. Баба ми има подобна кашлица поради калцирани артерии- старчески изменения, но дамите да млади....пък и пулмолог й го диагностицира по снимка и изследвания, а те са били на пулмолог. Би трябвало той да е отхвърлил такова нещо.

# 401
  • Тра-ла-ла
При мен не е суха кашлица. На пулмолог ми предстои да ходя. Рентгеновата снимка я гледаха в спешното на Пирогов. УНГ-то се задоволи само с написаното от рентгенолога. Отделно бях питала и в един форум в нета.

Толкова е тъпо за всяко нещо да ходиш при 1-2-3ма специалисти. Пък чакаш да запишеш час, да видиш какво ще кажат, пък пиеш хапчета, после пак ходиш, не се оправяш, луташ се. Толкова ли е трудно при дадени симптоми да минаваш всички необходими лекари накуп - УНГ, пулмолог и да се пуска задължително пакет с кръвни показатели. Tired

Ще спра да чета тук, че само черни мисли ми идват като бонус към все още неизясненото ми състояние.

# 402
Ами млади, но с тоя стрес, ако са и попушвали, не са толкова млади чак. Дори знам, че като почнат да се бъгват хормоните към 40, пак избива на сърдечни проблеми.

# 403
По принцип е добре човек да ходи при джипито и той да го насочи и пусне необходими изследвания. Ама джипитата рядко стават за нещо.

# 404
Мен ме боли вече един месец отляво, не знам сърце ли е, друго ли е. Болката е тъпа по-скоро, отива понякога към ръката, понякога към гърба. Ходих при личния, пита ме какво съм се шашнала и ми каза да пия магнезий и аулин. Но не боли като зъб и глава напр., не е за аулин.... Чудя се дали направо да не отида на кардиолог и да си платя, много ме дразни тая болка. Ама не исках аз да гадая, а личният лекар да ме ориентира.

Общи условия

Активация на акаунт