Бързи здравословни въпроси и отговори – 12

• 61 384
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Само кашлицата , която май идва откъм гърлото.
Суха , на моменти брутална , като пристъпна .

Иначе майонезата ми е в топ 1 тези дни 😂
Мадам , ще мина и до УНГ .
Златни сте , не знам дали знаете ❤

# 376
В комбинация с шоколад, нали? 😂

# 377
О вярно, че това беше нейно майонезата с шоколада. Мисля, че изключва напълно всякакъв вид рак Simple Smile

# 378
Напълно подкрепям мнението ти.

# 379
Ограничи приема на медикаменти съдържащи мед .Може да е алергична реакция.

# 380
  • Burgas, Bulgaria
http://prikachi.com/images.php?images/252/9272252N.jpg
Залитнах и се забих главичка ,  тоз рог бая стърчи ,  а и боли   компрес с риванол може ли да се сложи ?

# 381
  • София
http://prikachi.com/images.php?images/252/9272252N.jpg
Залитнах и се забих главичка ,  тоз рог бая стърчи ,  а и боли   компрес с риванол може ли да се сложи ?
Мадам , нааистина е рог....
Не знам с какво се маже , знам , че е хубаво да има цицина.

# 382
Не е открита рана...защо риванол? Ще спадне.
За да не излиза, едно време се разтриваше веднага след удара.
И аз съм имала такава цицина там като малка.
Скоро на скулата ми излезе малка цицина, след като детето ме удари с един контакт...Rolling Eyes

# 383
Здравейте мами !Имам питане ако някой може да даде мнение по въпроса..Имам проблем с ръцете от честото миене ми изсъхва много кожата и получих нацепване на доста места.Притеснението ми е дали от ръкостискане с някой може да ми прикачи някоя болест??? Ще съм благодарна за мнение

# 384
Тикве, малката не ми беше проходила,  когато падна от количката и на челото й стана подобна цицина. Педиатърът тогава изписа Репарил гел. За два дни не остана и следа. Пробвай ако искаш. Аз съм го ползвала след това при навехнат глезен, имаше много добър резултат.

# 385
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря момичета за съветите ,  болката ме дразнеше ,  че всяка мимика ми опъва там , а и главоболието ми е бонус ,  но  си изпих един Алулин и ми е мноого ок 😎

Невена ,  може да е контактен дерматит или гъбички .  Вземи мерки ,  на мен целият ми пръст цъфна ,  дори сега е ,  мога да покажа ,  но е грозно много . Да не стане така ,  че ти да прикачиш на някой с най-добри чувства ти го казвам .
Тридерм е кремчето при неуточен дерматит ,  спасява като стигне до кръв работата . Така ми обясниха , защото има три съставки -  аб,  кортекостероид и още нещо си

# 386
Искам да питам количество IgA и anti-tTG IgA (глутенова трансглуталиназа) заедно ли трябва да ги пусна или първо да направя само едното да речем?  Rolling Eyes
От вената ли се взема кръв? На детето ми са назначени.

# 387
Привет. Оплаквах се и в темата за оплакване, но ще го направя и тук понеже ме е хванала нервата жестоко. Имах болка и оток в глезена (без нараняване, удряне, изкълчване и т.н.т). В петък за мое спокойствие отидох на травматолог (като бях сигурна, че ще ми теглят една за какво съм отишла). Направиха ми снимка и казаха, че има нещо в глезена, но не е запълнено с костна тъкан не знаели какво е и ме препратиха към онко ортопед. Имало просветляване на снимката. Утре съм на лекар, който най-вероятно ще ме прати на скенер или биопсия (поне травматолога така предположи) и съм в дива паника. Най-гадните сценарий са ми в главата и направо не мога да спя, да мисля за друго...

# 388
  • София
И аз с въпрос , ако пия Еуриус ( противоалергично) , Синекод, ще повлияят ли на ПКК ?
И освен ПКК , какво да пусна ( за кашлицата )?

Вчера между другото разговарях с лекар токсилог ( бях там с едно дете)
Та тя ме чу как кашлям и каза , тази кашлица е на нервна почва ?
Сега е завършила второ висше - психология , жената беше над 50, и ми каза , че аз като нея , нервна , хиперактивни и евентуално много чувствителна .
И било много вероятно кашлицата да е заради някакъв психически стрес.
Предложи да си взема мента глог и валериан ( естествено никакъв ефект) и каза , че прави томографски изследвания , и да мина да ми направи ?
Стори ми се доста интересна нейната теория , лошото е , че кашлицата е на приливи и отливи , а най- гадното в последните дни е , че получавам нещо като пристъп , в който не мога да спра да кашлям.

Утре ще ходя за ПКК , но пулмолог ли да посетя тъй като от последните изсписани лекарства , ефект няма.
Искам да знам на какъв лекар да отида ?
Алерголог също, но пък пия противоалергично , трябва да го спра .

И да питам , били ли сте някога на компютърно томографско изследвана ?

# 389
  • Тра-ла-ла
Вчера между другото разговарях с лекар токсилог ( бях там с едно дете)
Та тя ме чу как кашлям и каза , тази кашлица е на нервна почва ?
Сега е завършила второ висше - психология , жената беше над 50, и ми каза , че аз като нея , нервна , хиперактивни и евентуално много чувствителна .
И било много вероятно кашлицата да е заради някакъв психически стрес.
Предложи да си взема мента глог и валериан ( естествено никакъв ефект) и каза , че прави томографски изследвания , и да мина да ми направи ?
Стори ми се доста интересна нейната теория , лошото е , че кашлицата е на приливи и отливи , а най- гадното в последните дни е , че получавам нещо като пристъп , в който не мога да спра да кашлям.

Утре ще ходя за ПКК , но пулмолог ли да посетя тъй като от последните изсписани лекарства , ефект няма.
Искам да знам на какъв лекар да отида ?
Алерголог също, но пък пия противоалергично , трябва да го спра .
И аз съм в такъв филм като теб. Tired До тук 2 УНГ съм посетила, една алерголожка и на 3тия ден от нейното лечение продължавам на моменти да се задъхвам като говоря по телефона, ям или просто малко преди следващата доза хапче+капки за нос. Записала съм и час за пулмолог.

Хич не се връзвай на лафове, че едва ли не всички болежки са на психическа основа. Тогава трябва да закрият медицинските специалности и да започнат всички доктори да се преквалифицират в психолози. С мента, глог и валериан или по-сериозни лекарста няма да ти мине, просто може да спре да ти пука. Но, ако всяка болест минаваше само със силата на мисълта...

Общи условия

Активация на акаунт