Бързи здравословни въпроси и отговори – 12

• 61 236
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
От студ и ледена вода може да е. Пробвай с кремчета за ръце от типа "SOS" и "Cold". Mixa имат такива. Аз ползвам това:
Скрит текст:
l

Иначе има и по-тежка артилерия:
Скрит текст:

Благодаря! Ще ги пробвам тези на Mixa.
Може наистина да е от студ въпреки че досега не се е получавало така, преди години имах студова алергия и оттогава гледам да се пазя доколкото е възможно и ръцете ми да са в ръкавици и защитени с кремове. Определено ще пробвам кремовете, благодаря! Hug

# 541
  • София
Ти се лекуваш....
Аз не разбрах от кои токсини искате да се чистите..

Профилактика на организма, от нищо определено. Просто чувствам, че нещо ми "тежи" и не ми е ок.

# 542
Head Band

Предавам се.

Апропо...имаше май отделна тема. Там и паразити вадеха....Satisfied

# 543
  • Mediterraneo
Не ми напомняй, че сънувах кошмари по темата с ваденето на паразити

# 544
  • Тра-ла-ла
На хората им е смешно и отричат някои алтернативни лечения, докато не го закъсат здравословно Grinning

Разбира се не пожелавам на никого да се разболява, да върти по лекари и да се налага сам да търси спасение в алтернавините методи като последен пристан.

# 545
Аз имах също здравословен стомашен проблем и след хилядите изследвания свързани с цялата храносмилателна система попитах доктора пробиотици няма ли да препоръча. Онази ми се изсмя и ми рече същото - ако съм имала пари да харча няма проблем, както и ако усещам ефект от тях. Отидох за второ мнение при друг доктор след година може би. Пак се натискам за пробиотици. Оня пак ми се присмя. И пак същото ми рече - ако имам пари излишни да си купувам, а ако усещами и ефект още по-добре. Добре, но след 3 години на пробиотици ефект никакъв не видях, поне разбрах защо ми се смяха и двамата доктори. Но в крайна сметка ако на някой помагат да си ги взема.

# 546
Отговорът ми за Синупрет е адресиран към този въпрос и няма връзка с разговора за токсини и добавки.  
Може ли синузит при възрастен човек, без температура, само с главоболие и задръстен нос да мине без антибиотик?  С някакви народни лекове и какви?

Та, когато ми се възпали синузита с тези таблетки се оправям много бързо и без антибиотик! Лекарството е билково и специално на мен, много ми помага. Симптомите ми са точно главоболие около носа и очите и задръсен нос.

# 547
На мен Синупрет не ми помогна.
Има и някакъв Синулан....пак билков...

# 548
  • София
При обезводняване чиста вода хидратира ли или трябва да е някакъв електролит?

# 549
За дечко ли....не живна ли?
И двете бих давала аз...

Това ни изписаха скоро, като повръща детето...само първият ден давах аз.

# 550
  • София
За мен, за мен. От днес съм и аз, детето се пооправи. Имам хидратин алфа, ама изобщо не ми се нрави вкуса на тези прахчета Rage
Ще карам само на вода.

# 551
Вода със захар и сол се пие при обезводняване. Понеже е гадно да са заедно може да се направят в две чаши и да се пийва по малко от всяка.

# 552
  • София
Някой знае ли как се наричат кожни образувания в следствие на събрана тъкан при зарастване.
Едното е от раничка, другото от голяма пъпка, която се пукна.
И на двете места вече години ми остана като пъпка при зарастването на тъканта, но по твърдо. Някак си се събра и образува бубунки.
Може би се води вид белег? Искам да ги махна, но не знам, дали ще стане и все пак първо да попрочета, знаейки името.

# 553
  • София
Имам същите две от вътрешната страна на едната длан. Като твърди мазоли стоят. Рязала съм ги с нокторезачка - не става. Та се присъединявам и аз към въпроса.

# 554
Хидратин алфа е доста солен и гаден, по спомен. Този стоперол хидра е сладък поне. Миамим...ти се наливай с водаааа...с много вода....☺

Общи условия

Активация на акаунт