Бързи здравословни въпроси и отговори – 12

• 61 213
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря,  нещото, което ми направи впечатление бе като се прибрах вкъщи и реших да видя на сайта им, прогестерон-16лв а на мен сутринта ми взеха 18лв!?- два лева потребителска такса:flushed:

А защо не попита тях, а тук? Сайта им може да не е обновяван, може двата лева да са допълнителна манипулация, какъв е въпроса точно, на който някой извън лабораторията може да отговори ...? Потребителска такса няма в лабораториите.

# 601
Двата лева са такса за взимане на биологичен материал

# 602
Не, това е таксата за унищожаване на пробата след изследването. И по каса да минеш с направление, 2 та лева пак ги плащаш.

# 603
  • Близко съм
Защото, ако си пползвала услугите им са като коне питаш и мълчат всеки търчи наляво надясно,а бе неделя и бях само аз и още една дама, не вярвам да  нямаха 2-3 секунди за отговор,но въпрос на лична преценка. Ако всеки ден се занимавам с лаборатории и изследвания щях да знам и нямаше да ппитам тук, което не е фатал грешка че съм попитала мисля,а?

Sth, tonynette благодаря.

# 604
Здравейте.Моля за помощ някой има ли мнение или да е ползувал  ИНТЕЛИГЕНТНИЯ СЛУХОВ УСИЛВАТЕЛ  на проф.Дешан. Имам два стандартни но не помагат сега видях за този но нямам идея дали е добър.Очаквам отговора ви с нетърпение.

Последна редакция: нд, 11 мар 2018, 19:37 от kasi7

# 605
  • София
Момичета , преди около 6 месеца бях на егограф за гърдите и доктоът ми каза , че имам малка киста.
После след 2 месеца пак бях на ехограф и не видяха нищо.
Сега обаче отново усещам нещо и може би ми причинява лек дискомфорт.

Утре ще ходя на ехограф , но при кой да отида ? Имате ли мнение за добър доктор ? Или просто трябва да мина на ехограф и на място се преценява дали да ме пращат към специалист ?

(И написах егограф 5 пъти 😂)

# 606
Момичета , преди около 6 месеца бях на егограф за гърдите и доктоът ми каза , че имам малка киста.

Утре ще ходя на ехограф , но при кой да отида ? Имате ли мнение за добър доктор ? Или просто трябва да мина на ехограф и на място се преценява дали да ме пращат към специалист ?

Ако си в София, иди в 5. Градска при д-р Лора Дойчева, мамолог. По принцип се записва час поне за месец напред, но ми каза, че никога няма да върне жена с бучка - ще я прегледа. Вземи си направление от ЛЛ с кодове за ехограф И рентген.

# 607
  • София
Д-р Гаврилов в София - има частен кабинет.

# 608
  • София
Скоро бях в Токуда при Валентин Иванов. Тук ми го препоръчаха и много доволна останах.
Прегледът беше 40 лева.
И аз имам киста, ще се следи просто.
Късмет.

# 609

Забрави я тази киста за още поне шест месеца и не я мисли. Не е опасна. Ако разбира се нямаш излишно време и пари и желание да се занимаваш с лекари и болници.

# 610
  • София
Отидох до болницата , все още е там - 4 мм, докторът каза , че не е притеснителна и усещането което имам е от невралгия .
Еми значи си имам кистичка, която да следя .
Каза , че не е в лимфите , а в самата гърда, беше доста лаконичен , нищо не обясни, но пък вие сте ми подкрепа отвсякъде Simple Smile

# 611
Бързо си минала преглед Simple Smile

На мен главата нещо ми се върти, смотано едно такова ми е и най-интересното усещам нещо като изтръпване, мравучкане по скалпа - отпред зад бретона нейде. Някой с подобни усещания?

# 612
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...

На мен главата нещо ми се върти, смотано едно такова ми е и най-интересното усещам нещо като изтръпване, мравучкане по скалпа - отпред зад бретона нейде. Някой с подобни усещания?

луната? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 613
Даааааа Simple Smile
Офффф, одъртявам явно и болежки всякакви се явяват вече....

# 614
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Даааааа Simple Smile
Офффф, одъртявам явно и болежки всякакви се явяват вече....

забелязала съм, че повечето болежки с неясен произход минават след един малък бейлис. Innocent

след голям могат да отшумят и болежките с ясен произход.
ако пък не се получи може да се направи скандал на големия и масажиране на продължението на гърба на по-малкия и пак минават. Trollface Trollface

Общи условия

Активация на акаунт