Нашите орхидеи - тема 22

• 81 453
  • 808
  •   1
Отговори
# 105
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
слава Богу, далеч е. Simple Smile
Simple Smile иначе като нищо ще ме изгонята барабар с китките.

# 106
# 107
Здравейте, момичета, големи красоти сте показали! Записвам се и аз при вас с мойта хубавица Heart Eyes

# 108
  • Русе
Кисела краставичке, много е хубава бялата красавица Simple Smile
Е, какво да кажем ние с гайдите, дето не сме от Сф и съвсем ни е далече борсата Grinning

# 109
ще чакате да се сгрее и ще ви пращаме от тук Simple Smile Simple Smile

# 110
  • Варна
Ще правим колективни поръчки Laughing

# 111
не се смейте - 4 тави по 24 мини орхидеи имаше вдигнати на на-високия рафт - платени били, всеки момент щяха да дойдат да си ги вземат.
а какви жълти имаше! и едни лилаво-цикламени.
а като писа в темата някой, че били по левче на едро...
можех да взема 8, на цената на четирите, дето ги взех.
Simple Smile лакомия не, ами...

# 112
  • София
Информацията ми е вярна ,всяка сутрин почти съм на тази борса . Цените в този склад са такива ,защото това е холандски брак . Аз взех на баба ми от там една извита орхидея голяма за 2 лв. бяла . Нямам в момента снимка да ви покажа .

# 113
  • Русе
Ами, аз искам такъв брак  Party
Идеята на Добри много ми харесва  Laughing Ох, да дойде пролетта по-бързо, че да поръчваме и пращате  Flutter

# 114
всеки път има нещо, дето така ми се залепва на ръцете, че...
Joy Joy Колко познато!

# 115
Информацията ми е вярна ,всяка сутрин почти съм на тази борса . Цените в този склад са такива ,защото това е холандски брак . Аз взех на баба ми от там една извита орхидея голяма за 2 лв. бяла . Нямам в момента снимка да ви покажа .

вярвам ти. но пусто започвам работа в 8, а преди това трябва да сме оставили детето на училище....
сега кроя пъклени планове да изпращам периодично половинът натам, но като си го знам каква загори тенджера е... и колко помни какво искам....

нали съм ви казвала как възторжено ми подари китка ей такава
Скрит текст:
и после: "що ме гледаш така? нали каза, че обичаш гладиоли?"
погледът ми е бил доста красноречив и за да се оправдае добави: "ама тя продавачката каза, че това е гладиола"

# 116
  • Русе
Бюти, моята Мини Марк я пресадих почти веднага след като я купих и открих същите гадости като при теб. Почистих всичко загнило и смених корите. Сега е много добре, хубава и здрава, но щеше да я споходи съдбата на твоята, ако не я бях пресадила. В повечето случаи, когато купувам нова орхидея сменям корите, точно по тази причина. В средата не се виждат проблемите, ако ги има. В магазините не винаги се грижат правилно  за тези прекрасни цветя.
Ей, колежки от София, имайте милост към останалите. Ние нямаме такива борси и умирам от завист Simple Smile
Добри, караш ме да цвиля от смях с твоя половин.

# 117
Здравейте момичета, имам нужда от съвет. Нещо не ми харесват въздушните корени на орхидеята ми. Изглеждат ми малко дехидратирани, а в същото време корите в средата на саксията са мокри. Даже ме е страх корените вътре да не са загнили. Мога ли да я изкарам от саксията, докато я чакам да цъфне?
Скрит текст:

# 118
Парашутани, това го отчетох като моя грешка, че след купуване никога не съм вадила и пресаждала орхидея. А сега това ме “наказа“, милото ми Мини Маркче... Стискайте му палци  Praynig Радвам се на твоето, че е добре  Hug
Добри, от една страна, добре че тази борса ми е на 400 км. иначе и аз съм доста лакома...  Laughing
Като идвам следващия път до София, трябва да си намеря път към това място  Crazy

# 119
Малко офф топик, но не се стърпях покрай историята с гладиолата на st. Dobri Grinning
Един колега един ден вика: " Абе жена ми има рожден ден, ама кои й бяха любимите цветя не мога да се сетя...нещо машинно беше, мотор ли, ротор ли..."
И аз го питам: "Да не е фрезия?"
И той: "А, точно така!" Grinning
Та...мъже, какво да ги правиш...

За рязането на стар цветонос - аз не знаех, че се реже и съответно моя си стоеше така. Той е наполовина изсъхнал, но от зелената му част избиха 3 нови цветоноса, което много ме изненада...

Последна редакция: нд, 04 фев 2018, 08:44 от kisela krastavichka

Общи условия

Активация на акаунт