Нашите орхидеи - тема 22

• 81 468
  • 808
  •   1
Отговори
# 120
beauty_magnolia,
Стискам му палци на Марки Hug ! Както и Ренка е писала, има доста и хубави корени, така че има всички шансове да пусне бебе.
Моят първи Mini Mark загина безславно със все кейкито, така и не разбрах от какво. Купих си бързо друг, за да се утеша Wink .

# 121
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
моторно цвете!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile сладур неземен е и тоя. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

краставичке. и аз не режа зелените цветоноси и ги оставям да се оправят сами. че и колежката научих така. Simple Smile
ама тя, хиената, някак им бае и ги прилъгва и нови да изкарват и старите да се съживяват - последно имаше 5 цветоноса с по много разклонения. цял розов облак.
Simple Smile

# 122
Аз съм психопат-касапин. Режа почти винаги. Изразът "луд с картечница" може да се промени на "Импала с лозарска ножица" - все същият погром настава, и вкъщи, и в градината Joy .

# 123
  • Варна
нали съм ви казвала как възторжено ми подари китка ей такава
Скрит текст:
и после: "що ме гледаш така? нали каза, че обичаш гладиоли?"
Ох, не, ни моа Joy Joy Joy
Успя да ме разхилиш, а съм толкова бясна, че няма накъде повече.

# 124
_re_ge_,  bouquet , разбрах за корените. Само не успях хубаво да ги навия, ами развиват се...

Impala, благодаря за окуражаването.  bouquet

# 125
Ауу, Краставичке, ти ми даваш недежда, че моя зеления цветонос , дето така нелепо го счупих може да пусне нов Crazy

# 126
Ekaterina, стискам палци да пусне даже няколко Hug
И при мен е така - 3 цветоноса от стария и един нов, общо 4 едновременно. Но аз заслуга нямам, явно си е намерила идеалното място (под климатика, с палма от едната страна и шефлера от другата...Grinning)

# 127
  • София
Здравейте! Много е цветна темата! Така и не успявам да кача снимка тук, но ви пускам "болната " орхидея, която купих за 4 лв. Лятото ви бях пускала снимка, но така и не отделих кейкитата, достраша ме. А сега е с огромни въздушни корени...
http://tpetkova.snimka.bg/flowers/orhidei.957492.38457810

# 128
# 129
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

а така! нямаше да намеря по-подходящи думи.

малко спам

Скрит текст:
ако това беше у дома да съм се на@@@ла и умряла от кеф.
Едновременно!

# 130
  • Варна
Леле, влюбих се Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ето това е нещо уникално!

# 131
Извинявам се за спама, но как само ми зарадва очите.😍На мен 1 орхи ми е изкарвало най-много по едно.

# 132
  • Русе
Спокойна, уникална е, а и другите ти орхи дъщо - моя дендробиум е същия и сега го чакам да ме зарадва с повечко цветове Simple Smile

# 133
Не знам дали ще доживея да имам кейки от цветонос от нормално, здраво растение. Да си го размножа и толкова. Но не бих ползвала кейки паста.
Почти всички при мен са кейки от стъблото на орхидеи с минали проблеми.
От цветонос са се развивали само на две растения:
- едното беше на Мини Марка и загина с майка си преди да успее да пусне корени;
- другите са след мазане с паста на централен цветонос със само две спящи пъпки. Едната се разви съвсем мъничко и заспа. След половин година на изтраях и намазах другата.

# 134
  • Варна/Филаделфия
Спокойна, страхотна е! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт