Милано - 9

• 91 286
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте! Пристигаме в Бергамо в 9.20 ,настаняването в Милано се разбрахме да е към 4-5,защото искаме да отидем до Комо.Ще стигне ли времето?До колкото видях пътя Бергамо,Комо ,Милан ще е около 3 часа макс.Какво да хванем Бергамо-Комо и от летището има ли директно към Комо? През Монца ? Или до Гара Централе и оттам към Комо?В Комо какво не трябва да пропускаме ?А Бергамо преди полета ни за връщане заслужава ли си да се разгледа?

И ние ще ходим на Интер-Юве.Мисля,че с прибирането няма да има проблеми,метрото ще си работи и след мача.

Ако някой пътува от Бургас на 27-ми или ще ходи на мача може да се запознаем Simple Smile

Аз бих използвала времето между пристигането в Бергамо и настаняването в Милано за обикаляне на стария град на Бергамо.
На Комо бих отделила цял ден.

# 496
  • София (Възраждане)
Ако целта е езерото, от Бергамо има директен влак до Леко. За град Комо трябва прeкачване, ако началната гара е Бергамо.

Последна редакция: вт, 24 апр 2018, 23:24 от Mooimeiske

# 497
Петя, билетите са 28.03, тази дата вече е в историята отпреди месец. Или пък аз не схващам нещо?!
Боже, Боже... Ама така е .. Заслепена от желание! Много благодаря, за насочването на вниманието! Просто не съм гледала като хората или просто ми се искаше да са за 28.04.
Остават ни 3 дни до пътуването.. После ще напиша разказ за което! Simple Smile Благодаря на всички в темата за Милано!

# 498
Здравейте Simple Smile
След два дни летим за Милано за първи път ще го посетим . Ще сме с мъжа ми и детето на 9 години , въпроса ми е какви варианти може да изберем за да ползваме обществен транспорт , иска ми се да вземем карта с която да минаваме всички , Т.е. Да не е индивидуална , има ли такъв вариант ?

Хотела ни е до порта Венеция затова траансфера от летището в Бергамо до Стационе централе ни устройва перфектно , освен теравижън има ли други фирми ?

Друг въпрос , детето на 9 предполагам се таксува в обществения транспортн и по музеи ?

Ще се радвам да сподееллите интересни  места за деца , които може да посетим 😁

# 499
Здравейте! Пристигаме в Бергамо в 9.20 ,настаняването в Милано се разбрахме да е към 4-5,защото искаме да отидем до Комо.Ще стигне ли времето?До колкото видях пътя Бергамо,Комо ,Милан ще е около 3 часа макс.Какво да хванем Бергамо-Комо и от летището има ли директно към Комо? През Монца ? Или до Гара Централе и оттам към Комо?В Комо какво не трябва да пропускаме ?А Бергамо преди полета ни за връщане заслужава ли си да се разгледа?

И ние ще ходим на Интер-Юве.Мисля,че с прибирането няма да има проблеми,метрото ще си работи и след мача.

Ако някой пътува от Бургас на 27-ми или ще ходи на мача може да се запознаем Simple Smile
Ние ще пътуваме от Бургас 😁 но мача не е плануван 😉

# 500
...
Голяма черна точка на Мимии, че ни изостави. Heart Eyes

Скрит текст:
Идвам да се срамувам...  Embarassed  Embarassed  Embarassed

За Васко:  Heart Eyes

А всъщност нямам време дори да ви прочета - много въпроси, много питания, много нови терзания и ... една Реджина!!!  newsm51
Реджи, наистина се възхищавам на търпението ти да разкажеш за всеки хотел, блок, квартал, да напътиш всеки с точния транспорт, че и за мачовете си най-компетентната!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Милано така ми е залипсвало, че се чудя защо не си направих по-голям престой, ама като все не ми стига времето...

И докато не съм наминавала в темата, на такива чудни места се разходих, че не съм усетила колко време е минало!   Hug

# 501
  • Вестерос
Разкажи, разкажи!

# 502
  • на земята
Здравейте,ще пътуваме до Милано ,интересувам се за коли под наем,от кой сайт наемате,да споделите мнение,сайтове и подробности може и на лично.Само с кредитна карта ли се действа?
Благодаря

# 503
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Здравейте,ще пътуваме до Милано ,интересувам се за коли под наем,от кой сайт наемате,да споделите мнение,сайтове и подробности може и на лично.Само с кредитна карта ли се действа?
Благодаря

Само с кредитна карта може да се вземе кола под наем, независимо как ще се плати самата услуга- на гише или през сайт. Блокират определена сума по кредитната карта и понякога отнема две седмици докато възстановят депозита (банката и/или фирмата).

# 504
  • на земята
Благодаря

Само с кредитна карта може да се вземе кола под наем, независимо как ще се плати самата услуга- на гише или през сайт. Блокират определена сума по кредитната карта и понякога отнема две седмици докато възстановят депозита (банката и/или фирмата).
Благодаря

# 505
Ако за мен е това разкажи, то ... отдавна спрях да разказвам. Не ми стига времето, а дори и не съм търсила дали има подходящи теми.  Laughing
Обаче, като стигна до Милано, макар и за кратко, ще разкажа. Simple Smile

# 506
Здравейте, някой може ли да каже хубави магазини, молове или аутлети с евтини дрехи? Simple Smile)

# 507
Здравейте, момичета, разполагам с 3 билата за Дуомо от типа Пропусни опашката /2 възрастни и дете до 12 години/, тъй като синът ми си счупи крака и отлагаме пътуването. Билетите са за 9 май. Платени са на цена 22  EUR за 1 възрастен и 12 ЕUR детето. Ако някой се интересува моля да ми пише.

# 508
аз мога само да кажа че както всички места за масовия туризъм и гарда се преобразява,специално пексиера,дезенцано,сирмионе,и източния бряг като цяло са се променили да кажем за последните 10тина години -сирмионе е само салдоледи с много ниско качество и един и същ вкус независимо как изглеждат,ресторантите също са посредствени -ниско ниво,лошо непрофесионално облужване от индийци,пакистанци,поляци,украинци и всички които работят там където местните нямат желание-от прословутата италианска любезност и гостоприемство няма и следа
магазините също бяха с местни характерни сувенири,храни,дрехи,парфюми -сега са основно никому ненужни китайски стоки
западния бряг ,аз съм в монига за няколко дена,е по-характерен,няма орди туристи и като се пропусне лимоне -изцяло загубило облика си от поне 10 години, от сало до рива дел гарда е запазено и много типично , само от ломбардия ca почиващите със огромните си претенции и съответно сладоледи,ресторанти и обслужване са както трябва да бъдат.

# 509
Разкажете ми малко повече за Десенцано дел Гарда, Сирмионе и градчетата около езерото. С влак ще пътуваме от Милано до Десенцано дел Гарда и после с корабче ще се разходим на езерото. Има ли нещо, което пропускам?

Общи условия

Активация на акаунт