ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2018

• 54 968
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
От около година пия еуторокс от 25 мг. Щом разбрах, че съм бременна отидох при моята ендокриноложка и ми увеличи дозата-на 50 мг. На 19.02 съм отново на преглед като преди това ще пусна тсх, питах дали и други показатели да следя, но нямало нужда. Няколко дни след като разбрах, че чакам бебче проверих тсх и беше 3.200. При теб как са нещата? Simple Smile

# 151
Тъкмо преди малко проверих кога за последно съм ходила. Последните ми резултати са от средата на септември TSH - 1.95 ,  FT4 - 13.02. Ще видим какво ще излезе сега. Ти в коя г.с. си? Поне доколкото ми е обяснявал доктора - хормоните стигат само за мен, но не и за още един и уж TSH около 2 е нормално.

# 152
Само за информация, направих една затворена групичка в ФБ, който иска да прати мейл и имена  ( на лично съобщение, моля) и ще го добавя.
Готово, изпратих Simple Smile

# 153
Моето тсх лятото беше 1.97, но явно бебчо бързо го е покачил. Бях се шашнала защото и аз знам, че е добре да е под 2,но лекарката ми каза, че не е нищо фатално. Иначе сега съм в  6та седмица и 2 дни, на ендокринолог отидох още преди закъснението, тоест в деня на закъснението, много бях разтревожена. Ти ще пускаш фт4 и тсх преди прегледа?

# 154
Привет момичета,

Много на пръсти се включвам, вчера видях двете чертички и след десетина дни ми е първия преглед Simple Smile

Още, както се казва не знам риба ли съм, рак ли съм Grinning

Изчетох всичко до сега, при мен симптоматиката за сега е никаква, изпитвам леееек дискомфорт ниско в корема и тъй като съм шубе по природа веднага се консултирах и тъй като лекарката ми ме познава отлично ми каза да си пия за мое успокоение 3 пъти по 2 нош-па Simple Smile

Иначе да споделя няколко думи за мен: на 27 съм, първа бременност. Умирам от страх. С две котки и куче съм у дома, и се надявам всичко да е наред Simple Smile))

# 155
Засега няма да пускам нищо. Като отида, доктора ще ми каже какво да пусна, пък и той трябва да ми го е назначил, понеже съм с допълнително здравно и е една бумащина после ако реша предварително да си пускам изследвания.

# 156
 crazycatlady - добре дошла и честити чертички, с тия котета и кучета, ще заформите чудесна компаня на едно или може би две бебета.

# 157
Привет и от мен ☺
Първо добре дошли на новите бъдещи мами 🌹
Да се отчета след днешния преглед: 6г.с+0 ембриончето ми е порастнало за 1 седмица от 2 мм на 6 мм и е точно където трябва да бъде в матката 😚 Все още е рано за сърчице, но на този етап лекарката смята, че всичко е наред! Поолекна ми. Следващ преглед- след около 2 седмици.
Може да е полезно за накой- тъй като ми предстои полет след 10 дни, изрично питах дали е ОК и АГ потвърди, че до 2,5-3 ч полет няма никакъв проблем. Препоръчаха ми също движение- разходки, каране на колело, плуване ( за тези, които се двоумят).
Видях, че има коментари за Еутирокса и ТСХ- аз преди да забременея бях на 125 мкг, след потвърждаване на бременността съм на 150 мкг, ТСХ 0,83. АГ каза, че е ок, но ме прати на ендокринолог за допълнителен консулт.
И аз се включвам към клуба с болките в кръста. Имам един гел с конски кестен, който принципно ми помага, но не зная дали мога да го ползвам през бременността.
Веднага пращам имейл за добавяне във фейсбук групичката Simple Smile

# 158
crazycatlady - добре дошла и честити чертички, с тия котета и кучета, ще заформите чудесна компаня на едно или може би две бебета.

Честно казано не ми се мисли Grinning Някоя друга сред вас със зоопарк вкъщи Wink

# 159
  • Blondeville
 Супер, само че можеш ли да я направиш тайна Simple Smile Така ще се вижда от приятелите ни, че сме в нея. Ако е тайна, не се вижда
Само за информация, направих една затворена групичка в ФБ, който иска да прати мейл и имена  ( на лично съобщение, моля) и ще го добавя.

# 160
Супер, само че можеш ли да я направиш тайна Simple Smile Така ще се вижда от приятелите ни, че сме в нея. Ако е тайна, не се вижда

Пратих и аз на лично мейл, ще очаквам включване Simple Smile

# 161
Аз ще поизчакам още малко да напредне бременността и ще се включа в килия фейс, който хич не харесвам Joy

# 162
Тайна е групата и сега се рових, за да видя, защо не получавате поканите ...ми като е тайна, само приятели могло да се адват. Пишете ми на лични и ще се сприятеляваме ... Аз предопочитам затворените групи заради това, че достъп имат само членовете и лесната проследяемост на постовете и хората.
crazycatlady - аз имам една лабрадорка и три деца, пак си е зоопарк.

# 163
  • Blondeville
Да, като е тайна само приятели може да се адват Simple Smile

Ще ти пиша на лично по някое време, благодаря за труда.

Момичета, относно притесненията - с първата бременност бях страшна паника, ходех на две седмици на ехограф, пуснах си всевъзможни изследвания, даже генетични, непрекъснато бях в стрес. Този път съм си обещала да съм по-спокойна, дано успея. С първото ми дете нямах никакви симптоми почти, сега имам по-изразено гадене сутрин, и често пишкане. Дай Боже при всяка една от нас нещата да вървят леко и безпробленно, и да гушкаме здрави бебчета наесен Simple Smile

# 164
Аз съм с котка, която е на близо годинка и скоро и предстой кастрация.. Малко ми е филм дали няма да се наложи да търсим временно обежище някъде, ама ако доктора каже ще го направя

Общи условия

Активация на акаунт