ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2018

• 54 943
  • 717
  •   1
Отговори
# 555
Sunshine, мисля че вече има създадена група във фейсбук. Аз изчаквам още мъничко, за да се присъединя по-сигурна в нея, но другите момичета могат да те ориентират за нея.

Добре дошли Момичета Simple Smile

Току що направих фейсбук групичка, който иска може да ми изпрати името си на лично, за да го добавя Heartpulse

# 556
аз още не съм ходила дори на първи преглед.Имам записан час за 7ми март.Тогава ще ме гледат на ехограф,защото имам една бучка на гърдата.Тъкмо трябваше да си правя мамография и се оказа,че съм бременна.Стиснете по едно палче да не е нещо сериозно
Относно фб групата- и аз знам,че вече има създадена

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 12:19 от geri-gb

# 557
Muffin потърсих, но така и не успех да намеря. Има само една, но не съм сигурна от кога е, мисля, че е отдавна и мамите там вече са родили и ги вълнуват други въпроси вече Simple Smile

Това е линка https://www.facebook.com/groups/559900544373578/

# 558
не я намираш,защото вероятно е тайна и не се открива с търсачката

# 559
  • Blondeville
Има група, не си я намерила, защото е тайна, което е и целта  Wink Ако не е тайна, всичките ни приятели и колеги ще виждат, че членуваме в нея Simple Smile

Прати си мейла, с който се логваш във фб на sweetvit, тя ще те добави във вече съществуващата група Simple Smile

Muffin потърсих, но така и не успех да намеря. Има само една, но не съм сигурна от кога е, мисля, че е отдавна и мамите там вече са родили и ги вълнуват други въпроси вече Simple Smile

Това е линка https://www.facebook.com/groups/559900544373578/

# 560

Честита Баба Марта, Октомрвийчета Simple Smile
Бъде здрави, грижете се за себе си, прекарайте една прекрасна пролет и така до термин. Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 561
Вижте на какво интересно четиво попаднах.. дали има истини в него? Simple Smile

https://m.dama.bg/article/12-nachina-da-uznaesh-pola-na-bebeto-si/12748

# 562
Всичките такива съм ги изчела, и пробвала, единственото в което виждах някакъв резон беше биенето на сърцето, но се разрових и реално няма научно доказателство за това. Плюс... сърцето бие с различна честота в различните седмици. В началото бие много по-бързо, отколкото по натам.
Китайската таблица позна на много хора около мен, НО винаги има изключения, така че... ще си чакаме.
А в този ред на мисли, вие имате ли някакви интуитивни усещания какво е бебчето?

# 563
Sunshine, благодаря за тази статия, искрено се забавлявах с нея! Grinning
Вижте на какво интересно четиво попаднах.. дали има истини в него? Simple Smile

https://m.dama.bg/article/12-nachina-da-uznaesh-pola-na-bebeto-si/12748

# 564
По китайската аритметика ще е момиче, и аз си имам едно такова предусещане, но дали е усещане или дали така ми се иска е трудно да се каже Simple Smile никакви други усещания. Последните 3 дни съм закотвена в къщи, първите 2 си намирах работа, но днес така не ми се мърда, от леглото на дивана до хладилника и обратно и нищо не ми се прави. Само ми е сънено цял ден

# 565
усещане нямам никакво,имам само желаие да е момиче.С 2 момчета съм и на 3тото категорично искам да слагам панделки и рокли.
С първото бях уверена ,че съм бремемна с момиче.В 20 г.с  ми казаха,че е момче.Толкова се бях пренавила,че първоначално останах като гръмната.2 седмкци не можех да свикна с мисълта,че не очакваме дама.С второто нямах предпочитания.Таткото искаше да е момиче.Уви,и 2рия път не стана.С 3ти опит приключваме,независимо от пола.Ако и това е момче ще приема факта,че не знаем рецептата за правене на женско 😃

# 566
geri-gb, стискам ти палци да е момиченце Blush
Аз имам желания, мечти, усещания за момиченце, но ще видим ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Само да добавя, че по тези мили изчисления .. моето мъниче трябва да си сменя пола редовно Joy  Аз всеки един ден съм с различни усещания Grinning

# 567
Здравейте, бъдещи мами! Честита Баба Марта. Пожелавам на всички здрави пухкави бебета с румени бузки.
Тихичко се записвам в групата – 8 г.с, като това ми е първа бременност. На 23 февруари чух сърчицето на дребосъка и страшно много се зарадвах, и успокой. Но, в първия момент ме връхлетяха разнопосочни чувства от типа – „Истина ли е? На 15 февруари нищо не чухме и видяхме само плоден сак, а сега виждам и чувам. Това истина ли е?“  и ….
В момента чакам с нетърпение следващия ми преглед за да видя как се развива малкото.
До нови срещи.

# 568
Добро утро, момичета. Присъединявам се към вас с 11 дневно закъснение на цикъла и 3 положителни теста за бременност. Вчера бях на гинеколог. На 2Д се видя околоплодният мехур и жълти тяло. Според лекарката за сега всичко е ок. Вика ме на преглед след 3 седмици. Но има едно голямо НО.. Преди година и половина бях пускала профилактично ТСХ - беше 4 (в горната граница). Тогава ендокринологът ми каза, че нямало място за притеснение, тъй като хомонът варирал. За справка известно време преди това пак го бях изследвала без причина и беше 2. Вчера споделих на гинеколожката и тя ме посъветва да пусна ТСХ и да направя консултация с ендокринолог, тъй като по време на бременност стойността трябвало да бъде под 2.
Днес дадох кръв, чакам резултати. Но съм адски притеснена.. Предполагаем термина на 29.10.

# 569
  • Blondeville
monamour, добре дошла! Когато ти излязат резултатите веднага се консултирай с ендокринолог и не се тревожи, ако изобщо има проблем, с правилна терапия всичко ще е наред. Може би е било хубаво да пуснеш и ft4, ТАТ и МАТ, но ендото ще ти каже каже най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт