ОКТОМВРИЙСКИ МАМИ 2018

• 54 934
  • 717
  •   1
Отговори
# 600
Срещата е на 8март, мисля че тогава ще правят и този тест. И на мен вече ми се иска скан но уви Sad

# 601
относно проблемите с щитовидната жлеза нямам никакви наблюдения,мога само да ви стисна палчета да изкарате лека и безпроблемна бременностна всички,които имате някакво нарушение ма функцията й.
Относно секса-ние си правим редовно,изобщо по никакъв начин не сме променили честота на интимностите,просто го караме по-внимателно.
За симптомите-не мисля,че имате за какво да се притеснявате.С първата бременност към 9та семица почнах да повръщам.Дотогава нищо по-различно не усещах.От 9та до 16 -17седмица обаче така повръщах,че бях свалила няколко кила.Нямаше ден да не се случи поне по 10 пъти.Не беше само сутрешно,а целодневно гадене.С втората пак единствено повръщането беше по-различно,но то беше за около 10ина дни и то по 2-3 пъти на ден.Сега пък такава умора ме е налегнала.Нямам сили и желание за нищо.Та благородно ви завиждам на нямащите оплаквания

# 602
Срещата е на 8март, мисля че тогава ще правят и този тест. И на мен вече ми се иска скан но уви Sad

В коя седмица ще си тогава? Май-вероятно тогава ще е. Да ти кажа убедила съм се, че тук и в едно и също сърджари нещата не са еднакви, камо ли в различни квартали, да не говорим области... Едно с едно нещо еднакво няма. Изумяват ме понякога колко не могат да им се хванат спатиите.

Аз не исках да правя друг преглед преди 12с., ама взех да се замислям дали да не се трийтна за 8ми март с един скан. Yum

Geri, сега съм 9+ за това ми е малко притеснено.

Elfi, забравих в коя седмица си, но имай предвид, че плацентата все още не е толкова развита и не му предаваш директно всичко.  Не се шашкай за 3 хапчета.

# 603
  • София
Sweet, благодаря за информацията. Аз мисля да запиша час за ехографията преди БХС в МЦ Фемина при Врагалева, тъй като искам нухалната гънка да измери специалист, на когото имам доверие. Отново при нея искам да правя и ФМ живот и здраве.
На 34 съм и годините ме карат да бъда по-стриктна в изследванията на бъдещото ми дете.
При предишните 2 бременности нухалната транслуценция ми беше при наблюдаващия АГ. Нещо обаче сега не мога още да избера АГ за проследяване. Другата седмица съм на 1-ви преглед. Надявам се всичко да е наред.

Нещо се сдухвам. Цяла седмица съм с дъщеря ми (4г.) в къщи, тъй като беше болна. Не съм свикнала да лежа и динамиката на работа ми липсва. Между другото си търся човек по заместване. Ако се сещате за такъв, който живее в София и има стабилни познания по Excel, може да ми изпратите CV.
Искам да имам достатъчно време да обуча колега, който да се чувства уверен, в това което прави, а аз да съм спокойна ако искам да изляза по-рано в болничен.

# 604
аз фетална морфология ще правя,но бхс нямам намерение.За мен този метод не е надежден.Определям го като статистически.Понякога може да те вкара в такъв филм без нужда,че не е истина

# 605
Пумпалче, ще бъда точно в края на 7 седмица. И на мен ми се иска да си направя на частно, по £90 са, но си загубих работата преди 2 седмици, а тъкмо обмисляме покупка на жилище, и само М остана да работи, така че и не ми се искат допълнителни разходи. Само малко търпение още 5 седмици и дано всичко да е добре Simple Smile ти в Лондон ли си?

# 606
Не съм, в West Midlands, близо до Бирмингам.
Следи Групона, като изскочи нещо проверявам отзивите за клиниката. Така например сега намерихме gender scan за 23 паунда. Simple Smile Иначе е 60.

# 607
Привет момичета!
Радвам се, че се заформя хубава октомврийска група. Но наближавате 50-Та страница и трябва да решите кой ще прави темите ви. С радост ще помогна и ще изпратя примерни първи страници от нашите теми.
Новата тема е готова, чакам само да изпием тази о да я пусна Blush

Не съм ви чела много старателно и съм пропуснала, че сте се разбрали.

# 608
  • Beyond the stars
Пумпалче аз днес влязох в 9та и като изключим инцидентни еднократни прилошавания, никакви симптоми нямам. На 10.03 съм на преглед и по принцип съм свикнала да гледам от положителната страна на нещата, та се надявам, че нашата безсимптомност е само и единствено признак на лека и прекрасна бременност. Blush

# 609
Днес съм много активна, но да питам при вас има ли задъхване и сърцебиене? Аз като стана нещо да правя, даже елементарно като да се облека, и така се задъхвам, че получавам и сърцетуп.
Може би, защото сега съм си основно вкъщи и не се движа кой знае колко, освен за ежедневните домашни задачки. Но може пък и да е ефект от самата бременност.

# 610
Elfy, мислех да задам същия въпрос. Аз имам сърцебиене в последните дни. Задъхване не съм забелязала, но пък ми се налага да пазя леглото сега и не знам, ако по-сериозно се раздвижа дали няма да се появи и при мен.

Днес съм много активна, но да питам при вас има ли задъхване и сърцебиене? Аз като стана нещо да правя, даже елементарно като да се облека, и така се задъхвам, че получавам и сърцетуп.
Може би, защото сега съм си основно вкъщи и не се движа кой знае колко, освен за ежедневните домашни задачки. Но може пък и да е ефект от самата бременност.

# 611
И аз съм така и с двете. Но когато ми мерят кръсвото засичат и пулс и е нормален. Тоест получава се сърцетуп на моменти, но генерално си е добре. Правиха ми и тест за дишането и там всичко е ок, въпреки че се задъхвам много. Така, че всичко е в реда на нещата. И да ви се оплача, на мен тоалетната ми е на втория етаж.... голямо катерене по стълби всеки ден, по цял ден. Та сърцетуп не, а не знам какво... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 612
  • Blondeville
Да, и аз имам сърцебиене чат пат и задъхване, нормално е.

# 613
Ох, добре, да не се притеснявам значи. Grinning
Пумпалче, това си е изпитание, да се катериш постоянно, особено ако е често. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 614
Добро утро! и аз се присъединявам към вас.... Вчера бях на преглед 8.3гс сме и всичко е наред Simple Smile предложиха ми БХС и дадоха направление за КИ които трябвали да бьдат готови до следващ преглед на 27март....Кьде и кога трябва да ги направя тези изследвания? втора бременност ми е,а преди не сме правили скрининг и не знам каква е процедурата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт