Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (71) - февруари'2018

• 180 652
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 830
Не намирам линк към печелившите от играта на Кауфланд и Ариел....ако може да помогнете Praynig
На 09.03 мисля, че се тегли.

# 1 831
sea.sea,Честит празник!Бъди здрава,усмихната,мила,превръщай мечтите си в реалност и бъди много щастлива!
Освен възглавничка и "лукчета" нищо не чакам...мрън...Някой включи ли се в Нивеа за часовник? Мисля да пробвам там-ще трябват козметики за мама и свеки за 8 ми...
А игра с паста за зъби някой да е засичал?,че А.Ф.свършва...

# 1 832
  • Горна Оряховица
никъде не намирам, кой изтеглиха в играта на Енерджи за почивката в Гърция:sunglasses:

# 1 833
sea.sea Честит рожден ден,много здраве и късмет!

# 1 834
  • София
Честит рожден ден sea.sea ! Много късмет в игрите ти пожелавам   bouquet

На Калиакра нали първото теглене трябваше да е на 26/02 - все още не виждам печеливши  newsm78

И още една игра,не видях да е пускана

http://www.kirov-high-end.bg/kirov/

# 1 835
  • Вестерос
За почивката в Гърция им се обадиха, чух по радиото Simple Smile

# 1 836
  • при късмета
sea.sea, да си жива и здрава и много късмет! Бързо да се оправя детето
Аз имам една регистрирана бележка на Калиакра и за сега май само там участвам. Чакам одеялото и още 2 възглавници от Милка.
Чакам утре старта на София мел, посъбрах кодове.

Zewa ще имат игра от 1.03.Мярнах я в една брошура.Пак с едновременна покупка на тоалетна хартия и влажна такава.Пак първите 100 гарантирано печелят ....тоалетна хартия.

Може ли малко повече информация в коя брошура го видя. Имам наблиза и ДМ и Лили, ако е някое от двете да знам на къде да се насоча. Или пак ще е само с бележка, независимо от къде

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 09:51 от ма ко

# 1 837
Къде има брашно с кодове в София?

# 1 838
  • Монтана
И аз най накрая открих брашно с кодове и вече имам един. Само се чудя кога е най-добре са го регистрирам 🤔 Досега колкото и кодове да съм вкарвала нищо не съм спечелила 😞 Мрън Мрън

# 1 839
  • Сф
Спаркса пращат ли имейл на печелившите или трябва да се търся?- за пици и кино имам кодове.

# 1 840
  • при късмета
Къде има брашно с кодове в София?
Аз взимах преди само от Фантастико, вчера и в СВА открих. За сега са предимно на брашно "ектра" от 1кг. Мернах и на брашно за кекс
Спаркса пращат ли имейл на печелившите или трябва да се търся?- за пици и кино имам кодове.
Само известие в сайта пращат. Там е и кода, с който да си ползваш наградата.

# 1 841
  • София
Появява се съобщение в профила ти, при цифрата в кръгче - ако печелиш при влизането ще е две, а не едно. Като натиснеш кръгчето ще се появи какво печелиш.

# 1 842
От Калиакра дали първо се свързват с печелившите и после ги публикуват някои печелил ли е от играта им?

# 1 843
sea.sea, честит рожден ден! Пожелавам ти най-вече здраве, другото само ще се нареди. Flowers Hibiscus

# 1 844
sea.sea, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти здраве, щастие, любов, късмет и много поводи за радост  bouquet newsm59 party023 Tada

Общи условия

Активация на акаунт