Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (71) - февруари'2018

• 180 690
  • 1 880
  •   1
Отговори
# 1 815
  • sofia
Служителката те е насърчила да нарушиш закона ли? Аз моята си я декларирах! Така пишеше в правилата и в декларацията, която получих.
Морски бриз, да. За всеки случай имам и запис на разговора със служителката.

С какво да я декларирам? Да си нарисувам сама бележката за НАП ли?  И ма ко тогава ми каза, че не са по изисквания член. А и трета седмица никой от спаркс не си прави труда да отговори на запитването ми.  Кой е виновен?
   Виновни са Спаркс според мен! Аз моята съм я включила, за 8 лева после да не стане проблем. ☺

# 1 816
  • при късмета
Декларирала си награда която е остойностена на 8 лв. ли?

# 1 817
  • Сандански
Декларирала си награда която е остойностена на 8 лв. ли?
Толкова е платила данък Simple Smile

# 1 818
  • sofia
8 лева е грубо данъка за тези ранички.
Пак казвам, включила съм го без служебна бележка, защото на документа който получих с раницата пишеше,че трябва и съм задължена да декларирам.Некоректно от страна на Кола,че няма служебна бележка. Декларацията си я пуснах днес - провериха ми я-нямаше проблем.

# 1 819
  • София
Имам възглавничка от Милка Simple Smile

Нещо по-интересно няма ли да пусне някой като игра  Laughing

# 1 820
  • при късмета
О, като си включваш в декларацията нещо без служебна бележка, те от НАП няма да те върнат и ще ти вземат парите. Правиш го напълно доброволно и изявяваш желание да платиш данък, все пак
Дори на протокол за получаване на награда или някакви декларации пращаха от кока кола, да те уведомяват, че трябва да платиш данък за тази награди, това не ги освобождава от задължението да издадат служебна бележка по образец. Ти хубави си уведомен, но за декларирането първо платеца има задължение, а именно с бележката и когато той го е изпълнил, тогава задължението остава единствено за деклариращия

# 1 821
  • Под Слънцето
Ма Ко, това каза и инспекторката от НАП, когато ходих да питам. Отдели ми точно  тази декларация за раницата и бележката от Каменица, която е празна / няма ЕИК, няма нищо , само стойност 65 лв/ .  Та жената каза да си изисквам бележките, и че фирмите са длъжни да предоставят такива изрядно. И аз си чакам да ми ги пратят- уведомила съм и кола, и каменица.. обаче никой не реагира.

# 1 822
Ма Ко, това каза и инспекторката от НАП, когато ходих да питам. Отдели ми точно  тази декларация за раницата и бележката от Каменица, която е празна / няма ЕИК, няма нищо , само стойност 65 лв/ .  Та жената каза да си изисквам бележките, и че фирмите са длъжни да предоставят такива изрядно. И аз си чакам да ми ги пратят- уведомила съм и кола, и каменица.. обаче никой не реагира.
Пращаш телефонния си номер на Каменица на лично съобщение във фейсбук и след минути получаваш обаждане с данните на Каменица, които трябва да си допишеш сама върху празната служебна бележка. А пък уж - няма проблем, че бележката няма печат и подпис на Каменица. Simple Smile

# 1 823
  • sofia
О, като си включваш в декларацията нещо без служебна бележка, те от НАП няма да те върнат и ще ти вземат парите. Правиш го напълно доброволно и изявяваш желание да платиш данък, все пак
Дори на протокол за получаване на награда или някакви декларации пращаха от кока кола, да те уведомяват, че трябва да платиш данък за тази награди, това не ги освобождава от задължението да издадат служебна бележка по образец. Ти хубави си уведомен, но за декларирането първо платеца има задължение, а именно с бележката и когато той го е изпълнил, тогава задължението остава единствено за деклариращия

Да, но тъй като не зная те дали са си изпълнили задължението, аз изпълнявам моето и плащам тези 8 лева, за да ми е мирна главата ☺

# 1 824
Не намирам линк към печелившите от играта на Кауфланд и Ариел....ако може да помогнете Praynig

# 1 825
  • при късмета
На организаторите НЕ Е задължение да предават данните на спечелилите в НАП. Това би се случило ЕВЕНТУАЛНО, при много условности. Но пък им е задължение да издадат служебна бележка по образец. И в срок. Чак след това идва задължението на физ. лице.
Направо съм крайно учудена, как на големи компании в счетоводството са ги взимали на работа след конкурс по некадърност

# 1 826
Не намирам линк към печелившите от играта на Кауфланд и Ариел....ако може да помогнете Praynig

Още не са ги изтеглили. Играта беше до неделя. Снощи пуснах линк.

# 1 827
  • София
Добро утро! Не съм ви чела от седмица сигурно, че и ние с малката бяхме в болница, отбелязала съм си докъде съм ви изчела, за да наваксам като ми остане време.  Simple Smile

Идвам да ви почерпя виртуално за рождения си ден днес.

Реших да купя вчера бонбони на милка да почерпя с тях и днес сутринта спечелих 3 възглавничка. Simple Smile Това ми е и първият подарък за деня. Имам днес смс от спиди, сигурно са лукчетата, друго не чакам. За съжаление 2-та възглавничка на милка още е в офис на лео експрес, казаха, че до края на седмицата ще е там, дано успея да си я взема, че ми е много далеч офиса.

# 1 828
 sea.sea , честити рожден ден  bouquet
Много здраве и щастие ти желая!
И в тон с темата - късмета да е с  теб във всички игри и да получиш големи и желани награди!
И малката да се възстановява бързо! 

# 1 829
  • in Wonderland
Честита да си!!!! Здраве и късмет в изобилие.

Спечелих една вода за уста от аптеки  So pharmacy във фейса. За първи път печеля нещо от фб 😁

Общи условия

Активация на акаунт