Февруарчета добрички гукат като малки птички

• 12 154
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Pile, благодаря за списъчето! Ние обаче днес отпадаме, защото каката ни напълни всички със сополки, а и гърлото ми ме дразни, та ще си пазим леглата, за съжаление!
Поздрави на всички дечица и приятно изкарване на мамите!

# 181
Здравейте Hug
 baloniЧЕСТИТ 1-ВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА! ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ! baloni

За мен днес е двоен празник, защото точно преди 1 година на този ден видях двете чертички Heart Eyes - момент, в който сърцето ми подскочи до тавана  jumpuu Тогава още незнаех какво ме чака и тъй като бебчо беше непланиран бях страшно изплашена WinkСега - година по-късно - като гледам сучещото бебе в ръцете ми, разбирам, че съм намерила това, което съм търсила през краткия си живот досега и че съм намерила щастието Grinning

# 182
Мамета, гледахте ли по ТВ-то репортажа от Н. събрание?
Супер! Държат се на ниво мамитата! Дори и в такова време отидоха да защитават позициите и исканията на всички нас!   bouquet Браво!!!
Дидунчо, това е чудесно! Да нацелуваш малкия Миташки от нас! Ето, че двете чертички са се превърнали в най-ценния дар на живота  smile3541

# 183
  • София
  baloniЧестит празник на всички бебоци,каки и батковци!Да растат жизнерадостни и усмихнати! baloni

# 184
  • Габрово
    Честит празник на всички дечица! Да растат здрави и усмихнати! Нека имат едно спокойно детство, изпълнено с радост и веселие!  ura

Краси, защо не можеш да отваряш албумчето със снимки? Местността Узана се намира близо до Габрово, което ще рече около 300 км. от Варна. Има няколко хижи, абе не са малко - около дестина. Там, където си струва да се отиде цените за нощувка са около 15-20 лв. Но навсякъде предполагам, че е различно. Ние отдавна не сме ходили с преспиване там, понеже ни е близко. Но имам прекрасни спомени от там - единият от които е, че се събрахме със съпруга ми преди много, много години   remybussi

# 185
  • Габрово
     А, Краси, ако проявяваш повече интерес пусни в Google Узана и ще си събереш повече информация.
     При нас времето е лошо и съм решила днес да не излизаме. Антония нещо е много кисела от вчера и се чудя какво и е. Температурата и е между 37 и 37.2. Няма хрема. Не ще да ми яде картофеното пюре, но плодовите добре ги намича. Не виждам изгледи за зъби.  Ще поизчакам да я видя как ще е тези дни и тогава ще се обадя на педито. Най-много да ми развали неделната разходка - мислим да ходим на рали "Траянови врата". Дано всичко да е наред.
     Някой беше споменал за едно арабско кремче. Казва се Бебе Тан. Препоръчвам ви го. Ползвам го откакто се е родила малката. Всички пъпчици и зачервявания изчезват от него.
     И на мен често ми се случва да забравя коя гърда е на ред за кърмене, но това с ластичето е идея.

# 186
Ииии, значи не съм само аз забравана /за гърдите при кърмене ми е мисълта/  hahaha  Но идеята за ластичето е направо супер Гениална! Веднага ще я приложа! Суити, бравос! Аз се притесних, когато свекърва ми направи коментар по въпроса - ама как може да забравиш!? Ами, ето случва се  smile3534  /това последното е за нея, ама пусто не мога да го направя на живо, а и не е възпитано/.
Хубав ден!

# 187
Ох, момичета много пишете, не мога да ви насмогвам на темпото.
kuju, много благодаря за информацията, ако приятелките ми се навият, сигурно ще дойдем, а албумчето немога да го товоря, незнам защо, дали от уиндолса или от експлоура, незнам-не ми отваря прозорец в прозореца newsm78
Рибката, много ме расмя с това човече (моята щерка им вика питки), а иначе и аз като го сложа да суче, половин минута се чудя коя гърда е наред, това с ластика е добра идея дано да не забравя да го пробвам Laughing
Незнам дали ще мога да гледам репортажа, сега отивам да взема Криси от градина, после мъжо има имен ден и сме на кръчма, та ще видим, дано да го дадат в късните новини Confused
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ  bouquet

# 188
Е това са главните участници в протеста!!!

# 189
вижда ли се снимката момичета, че май не мога да я вмъкна newsm78

# 190
Пиле, нищо се не вижда

# 191
[size=14pt]Честит Празник на всички деца! Да растат живи, здрави и щастливи в една по-добра България![/size]

Пиле, браво на теб, не си се уплашила от лошото време!!!  bouquet Дай подробности за протеста, плийс!! Mr. Green

# 192
  • Габрово
Хайде, Пиле и ние искаме подробности

# 193
Хайде, Пиле и ние искаме подробности

И снимки Party

# 194
ама как да я вмъкна тази снимка
хелп

Общи условия

Активация на акаунт