Живот и здраве и дано е хубаво времето - ама... коя беше докторската градина
Моля ви някой да ми обясни, ако не... аз ще дойда с колата пък ще звъня по тел. да ми обясните къде сте
/ Моля някой да ме поправи, ако греша! На цвай крачкен от Народното събрание, подминавате го и малко по-натам е въпросната градинка /оакана и опикана от пияници и наркомани; Моля да ме извините за директната ми откровеност, но така беше последния път, когато минах оттам/. Подминавате Нар. събр., ако сте тръгнали от СУ-то. Пада се отдясно, а отляво е ДЗИ, до едно кръстовище при Коня, ами да, точно така там е! Сори, че съм забавена в мисленето!
,къде смяташ да паркитраш там ,че аз още от студентските си години помня какво обикаляне падаше докато се намери място,пък сега
Рибке,какъв е този секрет за,който говориш?Той за какво е? Ние ще ходим днес да вземат от дупето аки за изследване да видим дали имаме някоя бактерийка.Дано да нямаме.
Чечо сега се мръщи и неще да яде вече час му се мола,но май ще го оставя гладен до 9ч./майтапя се нали днес има празник,а той е
Бактробан в страната ве4е няма. секретът се взима, за да се види към какво ще са 4увствителни бактериите . след третирането пуснах 2ри контролен секрет и беше отрицателен за носителство, но и сега бебо похърква и се сополяви,но доки каза е след ле4ение на стафилококи лигавицата се раздува и затова бебетата сумтят като прасенца. 
Знаеш ли, че то и нашия нос хъркуни, та да видим.
/
А вечер е най-активна около 9-10 в повечето случаи.
Случвало ли ви се е, когато стане време за кърмене, да забравите коя гърда е наред?
На мен щото често ми се случваше, особено в началото. Преди гърдите все си бяха напрегнати, а сега и двете са по-меки, та рядко ми се случва едната да е натежала вповече, че да ме подсети коя е наред
, дразниме гърлото, а като гледам и времето не е хубаво много. Страх ме е най-вече ако съм болна да не заразя някое бебче
. Изкарайте си хубаво и заради нас и дано скоро пак се съберем. 
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА/и на всички, които носят детското в сърцето си/!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И УСМИХНАТИ ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ НАС!

/ и си го сменях на съответната ръка в зависимост коя гърда е на ред. Ходих си навсякъде с него. От време на време ме питаха - това пък за какво е, а аз тайничко си се подсмихвах
. С удоволствие бих дошла, но от Димитровград ми идва малко далеч Препоръчани теми