Февруарчета добрички гукат като малки птички

• 12 097
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
Момичета - и аз се включвам за утре Hug Живот и здраве и дано е хубаво времето - ама... коя беше докторската градина Wink Моля ви някой да ми обясни, ако не... аз ще дойда с колата пък ще звъня по тел. да ми обясните къде сте Hug

# 166
Хайде бройте ни и нас, ако е хубаво времето! Може ли някой да ми прати и на мен телефони на момичетата ,които ще идват, за да прозвъня, ако се изгубиме?! Хайде наистина някой да обясни за докторската по-подробно! Благодаря! Hug

# 167
Докторската градинка е близо до Руската църква, близо до Коня на жълтите павета /ако не се лъжа, че скоро не съм ходила там  newsm78 / Моля някой да ме поправи, ако греша! На цвай крачкен от Народното събрание, подминавате го и малко по-натам е въпросната градинка /оакана и опикана от пияници и наркомани; Моля да ме извините за директната ми откровеност, но така беше последния път, когато минах оттам/. Подминавате Нар. събр., ако сте тръгнали от СУ-то. Пада се отдясно, а отляво е ДЗИ, до едно кръстовище при Коня, ами да, точно така там е! Сори, че съм забавена в мисленето!  hahaha
И отново се извинявам за директното си изказване!   bouquet

# 168
Рибке,нещо се бъркаш май.Докторската е между ул. "Шипка" и "Оборище",точно зад Народна библиотека,много хубава,чиста и поддържана градинка.
Ина ,ако не е тайна newsm53,къде смяташ да паркитраш там ,че аз още от студентските си години помня какво обикаляне падаше докато се намери място,пък сега ooooh!

# 169
Ооо, може може! Явно са ме заблудили за градинката. А тази, за която говориш също я знам, наистина е хубава и доооста голяма. Радвам се, че бързо ме поправи, че да не заблуждавам мамите!   bouquet

# 170
Добро утро!
Мамита,днес е хубаво времето при нас надявам си и при вас и така,че приятно изкарване. Hug
 sunРибке,какъв е този секрет за,който говориш?Той за какво е? Ние ще ходим днес да вземат от дупето аки за изследване да видим дали имаме някоя бактерийка.Дано да нямаме. Praynig  Чечо сега се мръщи и неще да яде вече час му се мола,но май ще го оставя гладен до 9ч./майтапя се нали днес има празник,а той е
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОООООООООГО ДА НИ СЛУШКАТ. baloni #Milti newsm51 smile3525

# 171
добро утро мами и бебоци,
4естит празник на вси4ки деца - малки,  големи и ве4е посребрели:)
за съжаление ще пасувам за днешната среща и за протеста също, отвори ми се ангажимент днес.
рибке, при Санди взеха назален секрет заради сополите, излезе на другия ден и първия път бе положителен за носителство на стафилококи, болни4ен щам. но не болест-просто титърит е висок и нослето секретира пове4е.  такива носели вси4ки новородени деца, благодарение на болниците, само 4е при някои, особено при летните бебета от слънцето сами из4езват. не се притеснявай излишно ако е сектера е положителен, не е голяма беля. аз слагах на санди 10 дни Фуциталмик, офталмологи4ен унгвент, защото естествено Sad Бактробан в страната ве4е няма. секретът се взима, за да се види към какво ще са 4увствителни бактериите . след третирането пуснах 2ри контролен секрет и беше отрицателен за носителство, но и сега бебо похърква и се сополяви,но доки каза е след ле4ение на стафилококи лигавицата се раздува и затова бебетата сумтят като прасенца.
тонита , а на вас защо ще взимат анална проба ?Simple Smile

# 172
Тонитка, секрет от носа ни взеха с тампон, че откакто й беше хремичката след Великден все си е запушен носа сутрин и има отвреме навреме суполки. А времето все още е мрачно в София  Rolling Eyes
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА!!! НЕКА КЪСМЕТЪТ, ЛЮБОВТА И ЗДРАВЕТО ГИ СЪПЪТСТВАТ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ИМ ЖИВОТ
Хармони, благодаря за бързия отговор! И аз останах с впечатлението, че бързо ви излезе резултата. На моята работа също резултатите се знаят на следващия ден от микробиологията. Но сега педито каза, че трябвало една седмица да чакаме  Thinking Знаеш ли, че то и нашия нос хъркуни, та да видим.
Сега да кажа как мина нощта след ваксината - СУПЕР! Беба си спа най-нормално, както винаги, събуди се около 2 за водичка и после в 4 за папото, но то сме си така напоследък.
Хубав ден и весело изкарване на празника! Ще ходите ли някъде да празнувате, ние нямаме нищо запланувано засега /срамота, с две деца, а си правим оглушки  BlushMr. Green

# 173
Сетила съм се да ви питам нещо, дето все го забравям като седна пред компито!  Mr. Green
Имате ли наблюдение дали спането и будуването на бебето съвпадат с вътреутробния период? Поне в началото, че сега вече си мина време!
При нас има нещо подобно - като ми беше в коремчето бебка спеше почти до обяд, будеше се около времето, когато татито излиза за работа. И сега е така  Grinning  А вечер е най-активна около 9-10 в повечето случаи.
А другият ми въпрос е малко смешен  Crazy Случвало ли ви се е, когато стане време за кърмене, да забравите коя гърда е наред?  Blush На мен щото често ми се случваше, особено в началото. Преди гърдите все си бяха напрегнати, а сега и двете са по-меки, та рядко ми се случва едната да е натежала вповече, че да ме подсети коя е наред  Crossing Arms

# 174
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА  МАЛКИТЕ ДЕБЕЛАНЧЕТА!!!!

ПОЖЕЛАВАМ  ЕДНО БЕЗГРИЖНО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО НА ВСИЧКО МАЛКИ ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ГЛЕЗОРАНЧЕТА И ГУШАНЧЕТА!!!!!

baloni baloni

# 175
Честит празник на всички дечица!!!
 Да са весели, щастливи и винаги усмихнати!

# 176
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА. ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ, ПАКОСТЛИВИ И МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ДА ГИ СПОХОЖДА В ЖИВОТА! 

Мами аз май ще пропусна срещата  Cry, дразниме гърлото, а като гледам и времето не е хубаво много. Страх ме е най-вече ако съм болна да не заразя някое бебче  Sad. Изкарайте си хубаво и заради нас и дано скоро пак се съберем.

# 177
Нади - ами не знам... ще обикалям уличките наоколо - все ще се намери едно местенце надявам се Wink А мислех си и за около Ал. Невски... там има доста голямо пространство синя зона, ама ще видим. Останаха ли желаещи за срещата? Че сама не ми се ходи...

# 178
Здравейте, мами и бебешоци! Как сте днес в празничния ден?

baloni baloni baloniЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА/и на всички, които носят детското в сърцето си/!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И УСМИХНАТИ ЗА РАДОСТ НА ВСИЧКИ НАС! baloni baloni baloni baloni baloni

А при нас днес е двоен празник. За Дани - официално последния ден на градина. Ще им раздават дипломи, че успешно са завършили предучилищна, ще имат тържество. Сигурна съм, че ще е много вълнуващо. Аз миналата година почти си поплаках от умиление на такова тържество, когато изпращаха децата, а сега за моето... Три реда сълзи и сополи сигурно cry newsm62

Рибке, знаеш ли какво правих аз, когато редувах гърдите при кърмене. Имах си едно ластиче/зеленичко такова Joy/ и си го сменях на съответната ръка в зависимост коя гърда е на ред. Ходих си навсякъде с него. От време на време ме питаха - това пък за какво е, а аз тайничко си се подсмихвах Mr. Green

Успех на всички, които ще ходят на протеста! Дано наистина някой ни чуе newsm10. С удоволствие бих дошла, но от Димитровград ми идва малко далеч Laughing

# 179
Инче аз засега съм на линия.
Не знам там колко ще издържа, че сме много ревливи , ама  ще отида.

Общи условия

Активация на акаунт