Февруарчета добрички гукат като малки птички

• 12 091
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от нас!
Днес много сте исписали Tired
Браво на мимете дето са само на цица Hug
Аз вече притръпнах и кърмя навсякъде и по всяко време Laughing
Рибката и мойта кака така наддаваше нали са моми, трябва да са фини Joy
Аз моите хлапета винаги съм ги къпала сама и съм спец. Слагам шампоан и от него правя пяна с душа и така си спестявам сапунисването и после само го исплаквам на чучура и готово.  Laughing
Емито, защо се тормозиш с това цедене, то е голяма мъка нощно време, когато хората спят ти де се цедиш, щом не искаш да го храниш не го храни, апък и да го храниш какво от това Confused
И Мони много пръцка и аз мисля, че това е хубаво, макар че като минат повече от три дни без ако и се притеснявам, но той не Confused

# 151
Pile права си за мястото не се бях сетила  Embarassed. Давайте предложение за мястото аз съм там, дано е хубаво времето  Praynig, че го дават да вали  Sad

# 152
Похвалих ли ви се че ходя на народни танци Sunglasses
голям кеф

Ей,това е супер  Peace Винаги ми е било мечта да мога да играя хора,но уви изобщо не мога - голямо съм дърво.Трябвало е като малка да ходя,а сега на стари години тук в Плевен няма къде  Cry

А пък аз утре ще идвам в София,че имам изпит,но той е от 10.00ч. и не знам дали ще мога да се класирам.А ако дойда в градинката до Народното събрание как ще ви позная Thinking? По снимките от нашето албумче не знам дали ще успея,макар че днес в предаването на Милен Цветков познах Бу,която пише в БГ-мама  Whistling

# 153
Ех, защо не съм и аз в София Confused

# 154
дикси
пращам ти телефоните на февруарските мами на лични.
Списъка е дело на Дидуна от бременния период

# 155
Аз съм "за" за Докторската градинка,много по-удобно е наистина.В 11:00ч. ли остава срещата?
А за Еми и всички ,който имат кърма в изобилие: http://www.bankazamaichinakarma.hit.bg/ -разгледайте това,ще помогнете на много дечица!

# 156
  За докторската е ОК и ние ще дойдем Grinning.

# 157
Да обобщим:
На паметника в докторската от 11:00-11:30 ако времето е хубаво
Който не може да сколаса ще звъни по телефоните за да ни търси.

# 158
Да обобщим:
На паметника в докторската от 11:00-11:30 ако времето е хубаво
Който не може да сколаса ще звъни по телефоните за да ни търси.
newsm10

# 159
Ех, защо не съм и аз в София Confused
И аз така за Варна - това ми е любимия град

# 160
Пратете ми пак телефоните, че съм ги затрила  Embarassed, моля  Blush

# 161
Коя мама е от Бургас? Май ще се окаже, че лятото ще се видим като ходим при другата прабаба  Wink. Ние ще сме в Меден Рудник, а дочух, че има мама която ни е комшийка там

# 162
Мерси Пиле Praynig

# 163
Пожелавам на софийските мами да успеят да се срещнат утре и да си изкарат супер в смисъл да не вали Praynig и после като се върнете да седнете и да драснете някой ред зада ни разкажете как е минало. Laughing
Аз днес водих Чечо на детски гастроентеролог/май така се казваше Thinking/ и ни направи схема как да се храним и ни изписа някакви хапове за коликите и повръщането.Нали не ми стига кърмата а трябва да дохранван,а той не харесва каква да е друга храна.Аз сега му давам милумил,но тя каза да я спра защото той ще стане доста голям/ние и сега сме така вече сме 7 кила и кусур/а да давам омнео или нан ам.За това последното някой знае ли как е?...Да ви питам,че ще ми е за първи път:като сложа в хладилника кърма после как да я стопля на водна баня ли понеже нямам микровълнова. newsm78
Пиле,и аз съм тренирала дълги години народни танци т.е. на младини и сега много съжалявам,че съм прекъснала.Като чуя такава музика сърцето ми почва да играе. Joy

# 164
Хе хе, докато се включа пак, вие сте изписали доста  Laughing
Та, взеха ни и назален секрет. Резултатът щял да бъде готов след седмица  Praynig дано не е нещо сериозно! Хармони, и при вас ли излезе за толкова време секрета?
Утре ви пожелавам суперско изкарване, че аз няма да дойда. Много ми е притеснено за реакции от ваксинката и ще пазя къщата  Crazy
Ама, забелязвате ли, че февруарските бебета са доста големи? Повечето минават 7кг вече!!!  #Crazy Мамитата да му мислят, така тежат...
Хубава и лека от нас!

Общи условия

Активация на акаунт