Февруарчета добрички гукат като малки птички

• 12 086
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
EmitoI моя пръцка та пушек се дига  Laughing особено тези дни след като му давам пюре.
Мами утре ако ходите пред парламента към колко мислите да е  newsm78. Аз още не съм решила, че трябва бая да сменям транспорт, но иначе ми се ходи ако е хубаво времето. Знаете ли дали в метрото може с количка ??? Ако може сме там стига да не е като днеска гадно времето. Искате ли да видим колко ще се съберем и да си чукнем една среща по трасето. Така ще съчетаем полезното с приятното  Wink

# 136
нито пръцка,нито ака....Не е акал от събота  #Crazy Правех му млякото няколко пъти с овесена вода и очаквах да се омаже до ушите,но нееееее....Не знам,защо така  Thinking
Не се обръща сам още,но непрекъснато прави опити,"усуква" се  на една страна и аз като го побутна леко се претърколва,но самичък не е успял досега.
И на нас ни се случва някоя и друга вечер да пропуснем къпане,ако сме пътували донякъде  Embarassed
А пък да ви кажа от една-две седмици вече не изварявам шишетата,само с вряла вода и препарат ги мия  Wink Иначе още преварявам водата (розовата на Девин)

# 137
diksi мерси за хубавия тен   bouquet. Ние сме си с боя по рождение и сега с това слънце съвсем сме латино  Laughing. Защо не пробваш малко чай от лайка да го разхлаби детенце, поне на Гого това му помагаше, но сложи малко захар, че лайката е гадна без Sick
За обръщането от корем по гръб сме  супер, ама другото от гръб по корем ни мъчи още. Дава зор милия ама не се сеща да завърти раменцето, за да се обърне съвсем, ама дупето е завъртяно  Wink.
За къпането и ние пропускаме понякога когато е много заспал, сърце не ми дава да го будя  Sad.
Шишетата ги мия с препарат и ги изварявам само веднъж на седмица и половина някаде. Водата си я преваряваме още.

# 138
В метрото може с количка, на Сердика е удобно щото има и ескалатори. Само после при излизането от подлеза е малко гадно, че стълбите и наклона е много стръмен. Е, кажете за часа утре де, ще се пробвам и аз да дойда. И аз не изварявам вече шишетата, само с мноооого топла вода от чешмата (при нас не се издържа от жега) а препарат не смея да слагам. Вие какъв препарат слагатае? Аз само сапун.

# 139
И аз ще дойда на протеста
Айде да се разберем нещо по комкретно.
Примерно 11:00 на Сердика????
Кой е за???

# 140
Аааа и ще идва ли още някой дето не признава шишета.
Че ние сме само на цици и не знам много как точно ще стане номера, та да си имам дружка?

# 141
По Нова ТВ дават майки които говорят за протеста утре. Аз имам желание да дойда и ние сме на цица само та може да се намерим Simple Smile

# 142
  • София
Здравейте и от мен!
Като стана въпрос за любимите играчки ето я и нашата:

Като ви кажа откъде се сдобихме с нея сигурно ще се смеете.Беше като подарък в една тоалетна хартия  Sick Ама от първия месец много си я харесва и си провежда монолози с нея,а има толкова други играчки...
Еми и Кали пръцка,но чак пък толкова #Crazy Това е хубаво защото се освобождават от газовете и не ги боли коремчето.
Утре аз няма да мога да дойда,но на вас ви желая хубава срещичка и дано има положителен резултат този протест.Аз ще се класирам за следващата среща живот и здраве Wink

# 143
  • София
Вижте какво намерих:
http://ma-mabg.com/forum/viewtopic.php?t=69&sid=957995920a55 … e9a3092557b2e27b9

Надявам се да ви е полезно  Simple Smile

# 144
Pile аз сън за 11.00 само дано не е гадно като днес. на Сердика до фонтанчето мисля, че ще се намерим най-лесно. Аз съм ЗА  Peace А за цицата ще те скрием ако трябва, за да се напапка бебчо Wink
elix супер сега прабабата ще спре да ме пита помня ли еди коя си песен  Wink, аз да си призная всичките съм ги забравила  Embarassed. Това ще ми е от полза  Hug

# 145
И мен ме бройте за утре,но с уговорката ако е хубаво времето.А къде е това фонтанче,че не се сещам?

# 146
Като излизш от самото метро, от ескалатора през стъклената врата, в дясно ако правилно си спомням  newsm78 май имаше някакви води.

# 147
за мястото беше просто предложение
ама за хората които са с коли това ще е неудобно..
Така че ако искате и направо там, ама да си конкретизираме едно точно място защото сигурно ще е пълно с бебоци.
Даже аз сега като се замислих нали я знаете Докторската
може там при паметника и после сме за 2 минути до протеста?
За да може който е с кола да паркира наблизо.
А и не на всички им е удобно с метро.
какво ще кажете за този план.
А и аз не съм за излизане като е студено защото не ми е удобно да кърмя.

# 148
Здравейте, мамета!
Днес бяхме на консултация и е време за моя отчет: беба е 63см и 6,300 кг. Пораснала е с 640гр  Confused и 3,5см от 3-ти май. Ша ставаме манекенки. В първия момент докито реагира, че малко е наддала и започна да ме пита дали спи спокойно през нощта и такива разни, а после видя таблицата и се оказа, че сме малко над средната норма  smile3534 Изкара ми акъла тая жена, още го мисля начи! Иначе каза, че може вече да давам плодово пюренце между храненията за витаминки.
Бебчо, видях едни темички, дето си пуснала, та да ти кажа какво ми каза докито: Картофеното пюренце /в последствие смесено с някакъв друг зеленчук/ се дава постепенно на обяд преди кърмене /преди млякото/, а плодово си се дава без проблем между папанията  Peace
Нещо беба плачка, дано да не е тежка нощ  Praynig  Биха й ваксината най-накрая 
Айде, ще пиша пак, че мъжото дава зор за компа!  Crazy

# 149
Похвалих ли ви се че ходя на народни танци Sunglasses
голям кеф

Общи условия

Активация на акаунт