Февруарчета добрички гукат като малки птички

• 12 084
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
kuju , Аз не мога да отварям албумчето и да видя снимките, ЩЕ ми кажеш ли къде се намира и дологоре какви са цените, ние през юни мислим с приятелки да ходим някъде с децата и бебоците, където да има поляни и да е удобно за малки деца, долу горе на какво разстояние е от Варна? LaughingМоля отговори  Grinning
Да ви се оплача ние от две седмици сме много нервни и аз доста се притесних какво става, всичко започна от ваксината, а после ми дойде месечния цикъл и така, бебо се скъса да реве, нощно време почти не спеше, сага вече втора нощ си се буди както преди, само за ядене. Накъдя бях чела че цикъла пречи на някой деца и да знаете , че е вярно, вече почти ми свършва и детенце се успокои и аз не вярвах, но е факт. #Crazy
Рибката, щом толкова се притесняваш защо не отложиш ваксината, да си пътуваш спокойно, а като се върнеш тогава да я сложиш, просто идейка, невярвам да има проблем и ние доста закъсняхме с нашите ваксини, че нали бяхме болни, важното е да мине поне месец между ваксините , а може и повече Grinning
ЗА пюретата- ние сме само на кърма, след като изчетох доста по тема и си казах- ТОва е само за мен и без друго нямам кой знай колко свободно време да правя пюрета и сокове, така че ще имаме повече време за разходки и  Hug прегърнах идеята Joy
Нашата кака също с голям зор става сутрин и се облича все се заплашваме с наказания и тем подобни, сетрин първите и думи са "Мамо не искам на гредина искам да си пичина"
Монката още от новородено се обръща от корем по гръб, но обратното не го може още Grinning
Хайде приятен ден на всички!  bouquet

# 121
Краси, мнооого я отложихме тая ваксина и докито вече се притеснява! Трябваше да я бием още около Великден!!! Но като се върнахме от пътуването и малката се охреми.
А нашта кака нали не ходи на градина вече, та ми се разказва играта вкъщи... Мани мани...

# 122
здравейте, мамита!
моя Дребчо все още не може да се обръща ог гръб по корем, а и мноооого мрази като го сложа по корем. стой няма и 1 мин. и изпада в истеричен рев. Crazy обаче започна да си хваща играчките сам, с две ръце и естествено ги пъха все в устата. любим му е Мечо от шезлонга - такива дискусии води с него.....и после хоп! в устата. краката на Мечо са все олигавени. #Crazy а виж гризалката не я харесва. чудна работа! newsm78
лиги точи то тук до цариград и обратно. поради което брачичката му е цялата в пъпки. вие имате литакъв проблем? мажете ли с нещо?
разгъвате ли колянните стави? мойта масажистка (дето водя Дребчо при нея ) ми каза да започна вече да ги разгъвам.
Пиле, и аз забелязах че бабите държат бебо "седнал". знам че не бива , още е малък, ама ако им го кажа ще изляза "лоша". та накарах свекито да пита една нейна "доверена" педиатърка и тя казала "в никакъв случай до 6 мес. най-много под наклон 30 градуса". въпреки че и аз съм вдигнала вече количката, ама то се отнася за поза "седене". знае ли някой какви може да са последствията?
и да питам столчето за кола задържително ли е? че в събота отлитаме за Врацата, Praynig Grinning а нямаме столче и да не ни спрат и глобят.
 и последен въпрос (май станах досадна) към мамите които се изцеждат: още ли се цедите нощем? на мен много ми тежи тая работа, щото съня ми се накъсва на по час и половина (нали и бебо още се буди нощем), ама не смея да спра да се цедя нощем да не ми намалее млякото. как мислите, ако не се цедя ще намалее ми продукцията? и какво правите изцеденото мляко, аз вече задръстих единия рафт на фризера. събрала съм 5 литра!!!! #Crazy и то само от нощните подвизи, ама не смея да спра newsm78 дайте акъл, че моя хич го няма hahaha
 хайде да бягам че бебо пак цвили  hahaha

# 123
Здравейте момичета!
Ние днес сме си почти в къщи, че е едно ветровито, а и каката се разболя-уши, нос, гърло, пълна програма smile3511 smile3511. Но вървим към оправяне Praynig.
Момичета, като ви четях и възникна у мен едно спонтанно питане: Как се справяте с къпането, като водите мъниците на излети извън града за няколко дни?

# 124
Емито, а как се разгъват колянните стави? Аз правя масаж на Михаил след баня с бебешкото олио. И моето момче прави някакви обръщания и в двете посоки, но те по-скоро са инцидентни. Най-често се обръща от гръб на корем в стремежа си да си налапа ръката до лакятя, но все не успява и следват едни сърдити викове........ Simple Smile

# 125
Еми - аз още изцеждам и го храня от шише, но не изцеждам през нощта, още като спряхме нощното хранене... А за сядането и аз като го държа в мене, често го държа седнал, ама аз полягам назад, че и той да е полулегнал, ама не ще и се изправя напред. Не мисля че е проблем, все пак гръбчето му е подпряно на мене, пък е за кратко...
А столчето за кола не е задължително, така че няма проблем, но за сигурността на детето е добре...
Моя пък хич не обича вече активните гимнастики... само се ядосва че не може да си закара играчките до устата Laughing
Бобче, аз където и да ходим си нося нещата за къпане Wink и си го къпя... е, ваничката не я нося, но ако трябва на чешмата, все ще се изкъпем. Пък ако е за една вечер понякога и пропускаме... Къпя си го на другия ден
Мими и аз питах скоро, ама никой не каза... аз мисля да ходя живот и здраве. Че днес сутринта имах много силна бъбречна криза:( Отдавна имам проблеми с камъчета в бъбреците. Сега съм добре, та и утре ако няма проблеми сме на линия с Крум Hug

# 126
Моето диваче пък не може да се обръща от гръб по корем, но виж - обратното движение/от корем по гръб/ го владее перфектно Joy
Новото е, че вече се смее с глас - като голям човек. И преди като се смееше, издаваше разни звуци, но не беше истински смях. Сега обаче е - много е сладък Heart Eyes

bobche , стискам палци да се оправите бързо Peace

Еми, и на Вики понякога му излизат пъпчици на брадичката, но като му я почиствам по-често с тампонче с преварена вода, почти не се появяват. А иначе личицето му го мажа с колд-крема на Мустела. Прави кожата му много мека и гладичка.
А за изцеждането аз спрях да се изцеждам нощем. Писна ми до немай къде Вики да спи, а аз да се пробуждам по никое време. Сега се изцеждам около девет и половина вечерта и след това сутрин около шест, а понякога и малко по-рано, защото иначе гърдите ми ще експлоадират. Кърма обаче вече не ми остава - Вики изяжда всичко. Че дори и запасите във фризера попривършиха - имам триста милилитра май... А ти все ще и намериш приложение на изцедената кърма. Ще разреждаш каши, пюрета... Ако ти намалее кърмата, ще можеш да даваш.
Но пък ти защо се изцеждаш, като бебо се буди нощем? Я дай малко повече подробности, че съвсем се обърках...

# 127
А ето това е любимата ни играчка Hug

# 128
хм... не стана.... е нищо ето тук е снимката:) http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=747439

# 129
Жълтокрило патенце, я ела насам... newsm62
Май имаше такава песен, или пък беше жълтоклюно... newsm78
На Вики още не съм му давала плюшени играчки, но като знам батко му колко внимание им обръщаше, едва ли имам шанс да събудя нечие внимание... Трябва да пробвам с някоя количка. У нас само това се котира  car003

# 130
Inik, аз на мивката в къщи редовно си му мия дупето, когато се наака, но за цялото тяло.... newsm78, то и нашата мивка е една малка, та може затова да не ми е удобно, а иначе за една вечер естествено, че може да мине и без баня.
Суитиbouquet

# 131
нашият татко сега нали го няма и съм измислила нов метод на къпане :първо с шезлонг в коритото , справям се сама, но после няма кой да ми полива, имам само 2 ръце, а в коритцето водата е ве4е сапунена и затова се плакнем на мивката.
 а в на4алото редовно си го къпех като акушерка доректно под 4ешмата Wink

# 132
Жълтоклюно патенце е Wink А то това като му натиснеш корема и прави "па па па па.." затова толкова му се радва Sunglasses А нашия батко много обича плюшени играчки, та и до сега понякога го намирам сутрин гушнал някоя Wink

# 133
суйти, всичко започна с това че исках да му махна нощното папу (че беше ми писнало да не спя). ееее, сега като го нахраня в 10 и се буди в 3-3:30-4 ама аз давам вода. иначе аз лягам към 11:30, , ставам в 1:30 за изцеждане и после с него когато се събуди за водата. уж мислех че с тая вода ще спре да се буди, ама... не, и не. та така, спрях да го храня нощем, но не смея да спра изцеждането. абе загубена работа, пак си ходя недоспала, ама поне даването на вода го владея в полусънно състояние. та май пак е по-добре от храненето нощем...
я дайте някакви координати за утре. то аз усилено стягам багаж, ама ако успея да дойда и аз.

# 134
абе децата ви пръцкат ли често? моя пръцка ужасно, ама ужасно често и звучно като голям човек, може и баща си да бие по звучност  Shocked (упс, ама си е така) и то на ден по 100 пъти без да преувеличавам.

Общи условия

Активация на акаунт