Да ви се оплача ние от две седмици сме много нервни и аз доста се притесних какво става, всичко започна от ваксината, а после ми дойде месечния цикъл и така, бебо се скъса да реве, нощно време почти не спеше, сага вече втора нощ си се буди както преди, само за ядене. Накъдя бях чела че цикъла пречи на някой деца и да знаете , че е вярно, вече почти ми свършва и детенце се успокои и аз не вярвах, но е факт.

Рибката, щом толкова се притесняваш защо не отложиш ваксината, да си пътуваш спокойно, а като се върнеш тогава да я сложиш, просто идейка, невярвам да има проблем и ние доста закъсняхме с нашите ваксини, че нали бяхме болни, важното е да мине поне месец между ваксините , а може и повече

ЗА пюретата- ние сме само на кърма, след като изчетох доста по тема и си казах- ТОва е само за мен и без друго нямам кой знай колко свободно време да правя пюрета и сокове, така че ще имаме повече време за разходки и
прегърнах идеята 
Нашата кака също с голям зор става сутрин и се облича все се заплашваме с наказания и тем подобни, сетрин първите и думи са "Мамо не искам на гредина искам да си пичина"
Монката още от новородено се обръща от корем по гръб, но обратното не го може още

Хайде приятен ден на всички!
обаче започна да си хваща играчките сам, с две ръце и естествено ги пъха все в устата. любим му е Мечо от шезлонга - такива дискусии води с него.....и после хоп! в устата. краката на Мечо са все олигавени. 

и си го къпя... е, ваничката не я нося, но ако трябва на чешмата, все ще се изкъпем. Пък ако е за една вечер понякога и пропускаме... Къпя си го на другия ден

А нашия батко много обича плюшени играчки, та и до сега понякога го намирам сутрин гушнал някоя