Февруарчета добрички гукат като малки птички

• 12 083
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
  • варна
аз давам  дикси -всеки ден по 4 капки
имам наблюдения ,че повече  се плюнчи обаче  baby_neutral

# 106
Момичета да ви се похвалим вчера папахме пюре от картоф и моркоф и много беше сладък  Hug Party Party Party. Днеска пак  Wink

# 107
Beb4o, какъв тен има твоето момченце  Grinning Всеки път като ти видя постинг и го гледам,а нашето е едно бяяяло и като го види слънцето веднага го жарва. Георги ще бъде  латино -  lover и мацките ще си въздишат след него Peace

# 108
  • София
Мами, споделете, че съм в дилема... От два дни давам на Симона картоф и моркоф пасирани с мъничко захар. Според педито трябва да има и малко масло в пюрето. И сега се чудя- след като не може мляко и млечни продукти до 1 годинка, защо да може краве масло? Shocked Споделете вие как го правите пюрето... Hug

# 109
  • Габрово
     Привет, мами!

Inik, ние често ходим на Узана на разходка. Спокойно е и ни харесва. Ако ми остане време довечера ще кача някоя снимка да видиш какво представлява местността - мисля, че имам из компа  някоя. А иначе и моя мъж понякога се включва във форума рено-клуб - нали бракмата е рено  Laughing
   Аз давам първо пюрето и после я кърмя, колкото иска. Понякога почти нищо не суче. И на мен в началото педито ми каза след като се наяде с мляко  да давам пюрето, но то детето се наяло и го плюе. Давам го с лъжичка. Сега вече сме на количество около 140 гр. пюре. Картофеното пюре с морков го правя без масло за сега, но мисля тия дни да включа и него /маргарин/. Понякога слагам адапте, става малко сладникаво. А иначе малко сол. Днес сложих едно листо спанак.
     Сутринта излязохме в 8.30 и се прибрахме в 12, че е много горещо. Таман да туря вкъщи малко ред. Ама как се  1ironing в тая жега. Запознах се с една мама с близначета-седмачета и се поразходихме заедно. Чудя се как се оправя с децата, че са и ревливи  newsm78, а и през по-голямата част няма кой да и помага. Мъжът и е художник-реставратор на църкви. Допаднахме си и си изкарахме добре.
     Това е, после сигурно пак ще се включа за малко преди излизане.

# 110
Kuju - щом и вие сте с рено няма ли да се включите в организацията Hug
Ние често ходим с тях - има доста семейства с дечица и много добре си изкарваме Hug Виж тука http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=12945

# 111
# 112
И благодаря на всички които ни поздравиха за нашия мини рожден ден Hug

# 113
Здравейте, аз напоследък зачезнах, ама нали се опитвам да уча за изпити и прелитам за по ден до Търново и обратно и се чувствам адски изморена Tired Аз все още не съм захранила, но и това ще стане в най-скоро време Grinning Може би ще изчакам да се поосвободя малко от ученето и тогава ще действам Mr. Green
За крустичките по главата мога с две ръце да препоръчам кремчето на Клоран, което е точно за тази цел. При Митачето коричките бяха многоого и главичката му се беше доста зачервила, но с това кремче почти всичко изчезна още с първото намазване, а след второто намазване нямаше и следа Wink Преди това бях пробвала и с олио и със затоплен зехтин, но нищо не помогна Whistling
Митачинко също се врътка от гръб по корем - всъщност направи го за пръв път тази събота, а аз толкова дълго го чаках този момент, че като го видях - първо не можех да повчрвам на очите си, а после се разревах Blush Ами такива ми ти неща при нас - емоции Heart Eyes

# 114
уф, докато прочета всичко и забравих какво щях да пиша...
А ние края на юни ще се местим (пак!). И пак багажи, и пак кашони, и пак "къде прибрах това?" и пак "мамо, къде ми е..." и пак нареждай всичко отначало... а този път сме вече с 2 деца, едното е още бебе... ееееееех!
Пиле и Хармъни дайте да се видим дорде съм в Люлин, че после кога?

# 115
  Момичета, някоя от вас мисли ли да ходи на протеста?

# 116
Игси, имам въпросче към съпруга ти! Разбира се, моля да ме извиниш, че те притеснявам  Hug  Тъй като беше попитала за кръщенето, та и аз да си кажа: чакахме кума да се върне от Щатите и да кръсти и беба /той е кръстник и на каката, макар че написаха името на кръстницата само/. Та, скоро ще правим кръщене, но на кръстницата таткото почина сега на 26-ти, Бог да го прости. Мисълта ми е това ще попречи ли да бъде кръстница толкова скоро след трагедията?  newsm78  И трябва ли да мине някакъв интервал от време до светото кръщение? Ние не сме набожни, но все пак сме си християни и искам всичко да е както трябва. А възникна и друг въпрос, докато писах: Защо се пише само едно име за кръстник? Само един ли може да бъде? Защото ние представихме двама, а написаха само едното име, но в суматохата така и не съм забелязала, че да попитам /Сузи се дереше истерично и ми идеше да я грабна и да си тръгна  smile3514 , ама нали е за нейно добро, та останах  Mr. Green /.
Утре ще водим беба на ваксина!  smile3506 Няк`во нервно ми е по тоя въпрос... Нали и в петък ще пътуваме и се притеснявам да няма някаква реакция от боцито, че ще ми се разкаже играта!
Тцветич, каква е тая проба, давай по-смело, пиши ни!   typeuu
Лека нощ, отивам да поспя, че нещо напоследък хич ме няма!  smile3524

# 117
Пиле и Хармъни дайте да се видим дорде съм в Люлин, че после кога?
Аз съм твърдо за... Hug
Само кажете къде и кога
Че с Еми сме обещали и на Ина да правим Надежденски срещи, ама така като гледам децата ще проходят ние докато се наканим Embarassed
А какво става с първоюнската среща????? Дават го много мокро, ама ние ще се пробваме ли да се видим???

# 118
Рибка, при нас майчинството е 14 седмици, като най-много 6 от тях можеш да ползваш преди термина, т.е. сам си решаваш кога да излезеш в майчинство. Аз излезнах една седмица преди термина – 5-ти ми беше последния работен ден, а родих на 13. /Тук не излизаш в болничен преди термина./ Сега вече съм в неплатен отпуск до навършване на годинка на малката. По закон, работодателя е длъжен  да ти пази работното място до една година, като междувременно имаш право да се върнеш на работа преди да е изтекла годината.

# 119
  • Габрово
    Здравейте, момичета!

Аз днес ще съм извън града, но успях да кача някоя по-актуална снимка на Антония и на местността Узана.
     Inik, имаше много хубави зимни снимки на Узана, но сега не можах да ги намеря. По принцип там е по-посещаемо зимата за каране на ски. Но за пълна почивка сега е много спокойно.
     Слънчев ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт