Слънцезащитен взехме на Мустела - много съ

А за приспиването - обикновено помрънква малко преди да заспи, но си заспива сам
А на мен понякогами е голям кеф да си го погушкам и полюшкам докато заспи, ама гледам да не го правя често, че като му хареса и свикне така... а вече си е тежък 
А с таткото се запознахме на един купон на Нова година - 1994 и така, скоро след това заживяхме заедно, по-късно и се оженихме

За морето и ние мислим да прескочим тази година - вместо на море ще идем във Велинград на почивка - на басейн
В края на юни пък ще прекараме един уикенд в Габровския балкан. Есента сме планирали пък Сандански. И така - море няма да има, но за сметка на това пък на повечко места ще се поразходим 
А иначе и моя сладур миналото лято беше на море
Водихме го в Несебър 
вече ще станат 3 години.Сега се сещаме със смях за това наше запознанство и колко неестествено беше това тогава и за всички около нас,които ни казваха,че е лудост,но е било за добро и се надявам да е както казват в гражданството - "докато смъртта ни раздели"
Ама нали да си разкажа подробно
ами ние след месец и половина на 6 хранения без нощно сега от месец сме на 7 хранения, като едното е около 4 сутринта. Вечер е горе долу 22часа или след това, но не я будя, когато реши давам. Пие сок от ябълки, моркова го избягвам, че нали сме си позапечени. А за пюре - нямам търпение вече - но докито каза след навършени 3м и 20дни. Мамета, мислите ли, че количеството на кърмата влияе и на броя хранения?! Да не би да ми намалява, а аз нещо да не се усещам
Искам да устискаме още малко на кърма поне, не ми се ще да додавам АМ. Понякога като се усъмня, че не се е наяла /по-продължително дърпа, а не гълта почти нищо/ давам и от другата да си смукне/ Между другото с пръст не усещам зъбките, но започна да ме хапка по зърното и ... абе не е за предпочитане
То и сега почнахме да хващаме тен от целодневните разходки.
А мързела е начело - нищо не ми се прави!
Но се оправихме някак. Така, че не се знае и при теб как ще е.
Смятам още ден два да давам от готовите,защото свекърва ми миналото лято направи домашни.Засега давам 1/4 от пюрето, но май ще трябва да го увелича поне до половината.Давам го наобяд след като съм му дала млякото.