И другите ми харесват
. Мами пробвам да дремна и после ще се включа за по дълго надявам се
. Приятен и усмихнат ден на всички

. Мами, а вие с какво сте се занимавали преди да излезете по майчинство?
.
Ама какво да се прави - проба грешка, проба грешка, пък каквото излезе
Кофти работа, ама като гледам после й олеква и започва да се хили, ни лук яла, ни лук мирисала
колкото до одеалото-Лора е уникална-ръцете и краката са извън одеалото,а главата е покрита цялата..хахах,а снощи какъв майтап беше,тоест сутринта към 5...реши детето че трябва да се събуди и да ми се смее,да иска манджа съответно...нахраних я аз и я слагам да спи,ама не-то не иска..и си пее там няква песничка нейна(наподобяваше 'зайченцето бяло'
) по едно време реших да я погледна-нашата девойка лежи перпендикулярно на коша и кракът й се заклещил между пръчките на коша(той е плетен и има малки дупки-май не го обясних правилно
аз съм пак и аз на изпит скоро,та да видим...голям зор ми е,ама...няма как...абе всъщност кои мами учат в момента,че май не сме само аз и Дидун
Айде и аз да предложа едно заглавие,че не съм се изявявала до сега
"Февруарско бебе пухкаво расте,хайде да го водим на мореее " (нищо че ние сме януарско бебче
) лек и спокоен ден на всички
/
...
исках само дави питам още нещо-кой как се предпазва от
защото моята гинеколожка ме посъветва като станат 4 месец от раждането да отида при нея да ми постави спирала(нали по никакъв начин не трябва да имам второ дете в близките 2 години,не че се натискам де ) та за това ви питам-да събера мнения
ееее,пак ме повърнаха....мириша все едно снощи съм препила и сега
трябва да ходя да се 'пера' пак...Суити,мерси
абе я напишете кой какво и къде е завършил и който не е-къде учи сега
айде отиваме на консултация-после ще си пишем манекенските мерки

,но трябва да питам в аптеката за какво става въпрос.
Поне аз свърших доста работа,но след малко ще я будя защото какво ще прави през нощта.
И аз се присъединявам към учещите майки.Завършила съм медицина,работя в отделение по "Образна диагностика",т.е. рентген,скенер и т.н.
причини го отложих за 2007г.
. Обърна ли го по гръб, за секунди отново е заел надупената поза. И така си се обръщаме цял ден 
Не връщаме никой...
.
, е, ще питам и педито, но първо вас. Някой мисли ли да захранва?