Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 656
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!

Само хубави емоции и новини в новата тема да има!

През февруари празнуваме РД на баща ми и на Борис, 14ти февруари никога не съм го усещала като празник, нито на виното, нито на любовта.
А разни романтични подаръци ме потрисат просто. Simple Smile

Аз си спах идеално, никаква луна не ми действа.

# 31
  • Бургас
Добро утро!
Благодаря на Лиляна за темата!
Честито на имениците!
Честит Трифон Зарезан!
Св.Валентин не го харесвам. Никога не съм го отбелязвала. ММ поняккога се сърди.
Трифон харесвам! Винце да се лее! Наздраве!
Силве,честита рожденичка! Здраве и успехи й желая!
Луната гледах на снимки само. Домързя ме да излизам да я гледам.

През новия месец само хубави неща да се случват в темата! И никакви болни!

# 32
Добро утро. Благодаря за темата. Честит февруари.

# 33
Тая луна бре. 3 нощи я дебна със стативи, обективи и джаджи... Облачно без кюфтета е тука, не видях нищо.

Февруари го обичам, пълен е с обещания.

14-ти февруари празнуваме с вино.  Оня лигавия Валентин не е нашия празник, досаден ми е, позьорски и безсмислен.  Макар миналата седмица да си получих подаръка, дружно решихме да е за деня на металурга, не за свети Вальо.

Номер 2 се е заел да пише стихове за любимата и ме преследва да помагам . В училището му организират анонимно подаряване на рози и картички за празника  и няма как неговото момиче да остане без роза.

# 34
  • Някъде там
Понеже няма да мога да вляза днес повече и утре,моля който има желание да стисне едни палчета за Вили.Утре ще и правят процедурата за белезите от акне и ми е малко притеснено, а вашите палци са вълшебни.

# 35
  • София
Забравих да кажа, че ние уважаваме Трифон Зарезан на 14 февруари. Някак от дете ми е останал като празник, защото баща ми имаше малко лозе и празникът се уважаваше. Сега ние си пием винце и вдигаме наздраве нищо, че нямаме лозе. Все пак обичаме хубавото вино.
Свети Валентин не празнуваме. Отдавна съм се отказала да чакам романтика от моя мъж. Не ги умее тия работи и не му се получават. Подарък държа да получа само за рождения си ден. Последните години за 8 март си поръчвах само орхидея, обаче вече нямам място къде да ги държа и май ще отпадне традицията.  Thinking

# 36
  • Ямбол
За крем за ръце препоръчвам Глизолид. Оправя напукани ръце и е много приятен. Мъжът ми сега се маже с него, че често се налага да мие и чак му се нацепиха ръцете. Доволен е от крема.

И аз при ранобудниците. Не знам дали е от луната, но към 4,30 се събудих и трябваше да пия лекарство и после не можах да заспя. Но смятам да си полегна по някое време, че следобед трябва да готвя, пак.

# 37
Запис в новата тема с една кървава луна, снимките много ми харесаха
https://www.instagram.com/p/BepM2goAWTB/?taken-by=emirates
https://www.instagram.com/p/Ben_xnfhAYs/?taken-by=lovindubai

# 38
  • Варна
Момичета, не се смейте, но може ли някой с 2-3 изречения да ми обясни какво представлява тоя Инстаграм, кое му е различно от фейса примерно.

# 39
Честит февруари от мен Heart Eyes
Обичам празници,  лигави, сериозни, смислени, безсмислени, всякакви, стига да е весело.
Направихме един чудесен Велинград ние,  съвсем спонтанно с една приятелка се организирахме набързо,  с децата, в хубаво хотелче, спа, ма, глезотии,  предоволна съм, децата още повече.Екстра ни дойде тая ваканция, мерси на министерството.  Wink
Вчера се прибрахме, днес сме на обяд с приятели, никакви грипове не ме интересуват.
Поздрави на гимнастичките и от мен, надявам се да бият рускините Mr. Green Laughing

# 40
Аууу, Ая, припадам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 41
Шару Hug
Хай, и аз не знам какво е различнотоо на инстаграма, заради дъщеря ми го следя, да и гледам снимките там.

# 42
  • постоянно
Благодаря на Лилс за темата .
💕

# 43
Хай, в Интаграм можеш да последваш “звезди” Мадона, Шер и който си искаш, обикновенно профилите им са публични.
Можеш да последваш и мен например, но тогава аз трябва да те приема. Разликата със ФБ- в инстаграм се качват повче снимки, няма предълги постове с размисли и страсти. Общо взето е това.
Ти следваш  и теб те следват.

# 44
  • София
Ааа, ето защо Козуначето е станало тази сутрин в 6 часа. Аз мислех, че е от проклетия, а то луната била виновна Joy

Общи условия

Активация на акаунт