Аз не мога да си намеря хубав крем за ръце, купих си вчера от Лидл някакъв дето е уж за много суха кожа склонна към напукване, обаче е много смотан и сега пак съм без крем. Ръцете ми са като шкурка, имам студова алергия и винаги като почне да се сменя времето и се стига чак до кръв.

Някой да препоръча нещо.
Аз ползвам един съвсем прост за ръце на Лавена с невен около 2 лв. е, но много бързо ми помага за студовата алергия. Има го в аптеките, ако искаш го пробвай, дори и лятото след изгаряне на кожата съм си мазала и мн бързо ми мина

Надявам се вчера да не съм засегнала никого, не съм го целяла. За мен това са общи принципи за лечение, далеч не значи, че се спазват или че са абсолютно еднозначни (особено при деца е съвсем различно). Та, съжалявам ако някой се е почувствал засегнат.
Рая, дойде ми роклята от Чи Чи Лондон, за точно седмица, доволна съм. Не съм се снимала, но очаквания размер ми пасна идеално и е добре като изработка. Платът не е нещо велико, но за цената си много добре изглежда, не стои евтино. Ето тази е като модел:
Знам, че вие уредихте въпроса с роклята, но нали обещах да споделя
Иначе за жалост грам не се хареса де как ми стои... и сега не знам дали да ходя грозна или да си търся друга (грам не ми се занимава
)

.
Като знам обаче колко имам, и как нося точно 4бр. любими (които не знам с какви ще сменя също толкова удобни), просто няма смисъл да купувам.

.
син
!
.
?