Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 663
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Аз не мога да си намеря хубав крем за ръце, купих си вчера от Лидл някакъв дето е уж за много суха кожа склонна към напукване, обаче е много смотан и сега пак съм без крем. Ръцете ми са като шкурка, имам студова алергия и винаги като почне да се сменя времето и се стига чак до кръв.  Sick
Някой да препоръча нещо.

Аз ползвам един съвсем прост за ръце на Лавена с невен около 2 лв. е, но много бързо ми помага за студовата алергия. Има го в аптеките, ако искаш го пробвай, дори и лятото след изгаряне на кожата съм си мазала и мн бързо ми мина Grinning

Надявам се вчера да не съм засегнала никого, не съм го целяла. За мен това са общи принципи за лечение, далеч не значи, че се спазват или че са абсолютно еднозначни (особено при деца е съвсем различно). Та, съжалявам ако някой се е почувствал засегнат.

Рая, дойде ми роклята от Чи Чи Лондон, за точно седмица, доволна съм. Не съм се снимала, но очаквания размер ми пасна идеално и е добре като изработка. Платът не е нещо велико, но за цената си много добре изглежда, не стои евтино. Ето тази е като модел:

Скрит текст:

Знам, че вие уредихте въпроса с роклята, но нали обещах да споделя Grinning
Иначе за жалост грам не се хареса де как ми стои... и сега не знам дали да ходя грозна или да си търся друга (грам не ми се занимава Grinning )

# 46
Благодаря за новата тема!
Преди малко ми излезе това и се смях Smile

# 47
Благодаря за новата тема!
Преди малко ми излезе това и се смях Smile

На 15секунда физиономията ми е същата Joy .

# 48
Аз се зарових в сайта на маталан, харесах си сутиени. Simple Smile Като знам обаче колко имам, и как нося точно 4бр. любими (които не знам с какви ще сменя също толкова удобни), просто няма смисъл да купувам.

Мередит, харесва ми роклята.

# 49
На мен роклята много ми харесва.  Peace
Искам да кажа, че заради  тоя Стефан не мога да си гледам Гала, а ми е много забавно това предаване.  Laughing
Не мога да го понасям и това е, кудкудяка  като кокошка, надвиква се, женчо някакъв.
Вместо да ходи да изкарва пари като мъж,  седи до на жена си полата  Sick
Добре, че ще излизам скоро.  Rolling Eyes

# 50
  • Варна
И на мен ми допадна роклята.

# 51
  • Бургас
Маредит,и роклята и цветът ми харесват!
Снимките на Ая са страхотни!

# 52
Аз ни в клин, ни в ръка да кажа, че попаднах на един лосион на тяло на Вазелин с какаово масло и ми действа супер на кожичката. От горе на всичко е и евтин.

# 53
Mного хубава луна и рокля!
А карикатурата е баш по темата ни!

# 54
  • София
Благодаря ви за отзивите! Още съм в размисъл аз дали да я сложа, че ми идва с 3-4 см по-дълга, а пък съм 170 уж мислех че няма как да ми е толкова под коляното... Или ще я нося да ми я скъсят съвсем малко. Абе, ще видим. Но се радвам, че одобрявате Grinning

# 55
  • Sofia
Добр'утро!
Мери,много хубава рокля,обичам такива, буФнали  Heart Eyes.
На Св.Валентин съм родила   bowuuсин  Heart Eyes,така че празнуваме РД. Идват моите родители,тукашните и се черпим в някой ресторант вечерта. Случвало се е да ни одрусват със задължителни куверти,ама к'о да праЙш. Понякога с таткото продължаваме в някой бар. Подарък получавам само аз и рожденикът,разбира се  bowuu.
Честита да е прекрасната и талантлива рожденика НаталИ на СилвИ  bouquet!
Бреееееей, с 300 зора ще отиде моят син да види баба си и дядо си.То е чудо невиждано  ooooh!.
Али97 се губи тия дни  newsm78?
Успешна процедура на Вили на давиз! Peace

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 10:47 от ДжеНа

# 56
Аз ни в клин, ни в ръка да кажа, че попаднах на един лосион на тяло на Вазелин с какаово масло и ми действа супер на кожичката. От горе на всичко е и евтин.

Снимай ми го, Даун, да го потърся, тук я има марката.

Честита да е хубавата Натали! Здрава да е и да постига с лекота успехи, във всичките и начинания!

# 57
  • sofia
Много сте ранобудни!

Веси, крем за ръце ползвам един на mixa. Миналата зима ми бяха ужасни ръцете (до кръв се цепеха) и този добре ми повлия. Не ми стои мазен, бързо попива и много малко слагам.

Да е жива и здрава порасналата Натали!

# 58
  • София
Хелоу във февруари!  Hug

Докато ми е прясно, да ви разкажа поредната история с ММ.
Ще се опитам да съм кратка, доколкото ми е възможно. Имам сметка в една банка, в която ми е кредита. Сметката я ползвам само за превод на заплатата, след което в нея оставям пари колкото да ми се дръпнат автоматично парите за кредита, а останалата сума си я тегля накуп. Вчера си преведох заплатата и тази сутрин се паркирам пред банкомата и тегля кръгла сума. Излиза ми разпечатка и елементарната сметка ми показа, че едни 25 кинта се губят. Не че нещо, ама ги няма. Отивам в офиса ми и се обаждам на управителката на един от клоновете на тази банка (жената ми е доста близка). Казвам й - така и така, 25 кинта са изчезнали. Уточнявам, че нямам онлайн банкиране и разчитам само на извлеченията на мейла, като тия 25 лв не са отразени. Жената веднага прие присърце моя проблем и каза, че ще звъни на по-високо ниво. Докато чака справката, ми се обажда няколко пъти и ме утешава, че може да ми блокират картата и да ми издадат нова, за да няма по-нататъшна злоупотреба с нея. Така! Звъни ми тя и казва - засега разбрах, че вчера има онлайн плащане към някакъв сайт. Въх, като подскочих - аз не пазарувам онлайн с тази карта!!! Айде, вече шок и ужас, някой ми източва картата. След малко жената пак звъни, вече провела 10 разговора с по-високото ниво и ми казва: "Тони, установи се сайта, от който е пазарувано. Ми то не е точно пазаруване, а е абонамент към геймърски сайт World Of Tanks". Има месечен абонамент към него от октомври. Майкоуууу!!! Посинях ви казвам, посинях! "Хък, мък, лельо В., извинявай много за разправията, изясни ми се картинката". Мъжът ми!!! Колегите ми понеже бяха наострили уши, вече се търкалят от смях. Да направя вметка, че през лятото му бях дала картата да направи плащане и той ми възстанови сумата, защото му казах, че за простотии пари не давам! Звъня аз на това цветенце неземно и го питам с възможно най-ледения си тон, на който съм способна - случайно вчера да си се разплащал към Танковете? Божеее, тоя ми ти спокоен телец какъв отговор ми дръпна: "Женичке, платих си, проблем ли има?". Викам да - ти си проблемът! Човекът си регистрирал картата ми в сайа и от октомври насам всеки месец си плащал, аз пък изобщо не съм забелязала до днес, че 25 кинта офейкват нанякъде и вдигам на ура цяла банка, че някой ми краде от картата. А геймърът ми златен, се чуди какво лошо има в това, при положение, че след като веднъж ми е взел картата, се предполага, че вече може спокойно да си се разплаща с нея! Докато говорех с него по телефона, двама колеги ми вееха с листове от двете страни.  Joy Положителното от цялата ситуация е, че довечера ще ми бъде възстановена сумата и че никой друг, освен собственият ми мъж не е злоупотребявал с картата ми.  Mr. Green

Силви, честита да ти е хубавата рожденичка!  bouquet

# 59
  • sofia
Тонкааа, на децата съм им направила една карта, която се ползва само за подобни простотии, за да няма изненади.
Зареждат си я с техни средства (от баби, от РД  пр.), защото аз пари за подобни глупости също не давам.

Общи условия

Активация на акаунт