Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 663
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Боже, Тонка, колко си дисциплинирана! Посмъртно не бих регистрирала липсата на 25 лв. от сметката ми. Идеална съм да ме окрадат значи, да не дава Господ 😕

# 61
  • Sofia
Тони,бе,душицеееее  Joy Ще се увидиш в 100 лв накуп,а? Mr. Green
Аз, понеже давам пари (нали не ги изкарвам,съм ларж) за всякакви глупости  Mr. Green,ей тъй съм направила някъв абонамент -годишен на моя геймър и по 10 евро всеки месец ми отичат. Забравила съм как да се отпиша  ooooh!.И аз държа в една карта по-дребни суми,уж да няма риск  Rolling EyesНе мога Фана едни 20-30 лв.Все си мисля,че някакви такси-обслужване и т.н.

# 62

Баф, тея геймърски столове, много скАпи бе:) Добре, че са женски моите един разход по- малко😂😂😂😂😆

Джена, и аз така успокоявам моя мъж. Той не ми вярваше, докато онзи ден комшийчето не си купи Плейстейшън за една средна за страната заплата Dizzy Face, повярва им веднага. Че те моите за цяла година за парцали толкова не дават.

Връщам се да ви дочитам, ама викам да не забравя да отбележа, как жените сме несправедливо считани за основната разходна част в семейния бюджет.

За мен януари беше отвратителен, за жалост нищо хубаво не се случва, нищо не се променя....нищо не мога да променя.

Ама и този месец ми тръгна зле- сутринта се гонихме с едно куче, улично, т.е. то ме гони, съска, хвърляше се, аз съвсем сама на тъмната улица. Такъв  страх не съм изпитала никога май, мускулите ми се свиха направо. Накрая го цапнах с чантата си и успях да му избягам. Но след час по същата улица ще мине детето ми за училище....Нямам думи направо, писна ми от безхаберие.

# 63
  • София
Еее, ама хванах ги тия пари, защото в тази карта лесно се следят сумите (това не пречи да забележа на 4-ия месец). Иначе ако са ми по другите карти, особено по кредитната, с която пазарувам онлайн, там вече няма шанс.
Джени, дааа, 100 кинта ще съм плюс довечера.  Flutter Аз също мислех, че е някаква такса, може и предните месеци така да съм мислела, но този път си викам - дай да проверя, то пък що за такси са това! Виновникът е уточнен и вече ще бъде държан изкъсо. Първата ми работа е да ми разкара регистрацията на картата от сайта. Разгеле, ще му дам данните на друга карта, а не на тази, в която оставям сума колкото да покрие кредита.

О, да - сега ще си купува геймърски стол. Хобито му взе да става много скъпо. Вместо да си седне на задника и да гледа мачове, той ще ми се прави на тийнейджър. Видеокартата я сменя през година, че сакън да не изтърве най-яката.

# 64
  • Sofia
Баф, тея геймърски столове, много скАпи бе:) Добре, че са женски моите един разход по- малко😂😂😂😂😆
Джена, и аз така успокоявам моя мъж. Той не ми вярваше, докато онзи ден комшийчето не си купи Плейстейшън за една средна за страната заплата Dizzy Face, повярва им веднага. Че те моите за цяла година за парцали толкова не дават.
Райче,объркАла си ме с Жаки Hug.
Дащна съм,даже аз настоявам и все нещо ровя и избирам,за ужас на таткото  Laughing.Оня ден и ние купихме Плейстейшъна, изяде ми главата,че само той бил с предишния модел..та,тъй. И като го питам за какво му е, като има вече един,ми отговаря,че и той не разбира,че имам 6 часовника и амнайсе чифта обувки...и ей,на затваря ми устата. Парите са, за да се харчат и да си купува човек удоволствия,когато се увиди в някой лев повече.
Ооооо,не ми се хвалете с девойките-то са гримчета, дрънкулки, роклета, процедурки  Whistling

# 65
Tонка още довечера да намести тия 100 кинта в своя полза!

# 66
Мери, сега видях, страхотна е роклята, щом и качеството е ОК, какво и се чудиш? За една седмица казваш? Има ли доставка? Ние абитуриентката оправихме, ама  мама и не сме. Да взема да поръчам една...ами ако отслабна? Ами ако напълнея? Отивам да зяпам, благодаря ти, че сподели!!!

# 67
Жаки, снимах моето, но не мога да кача снимката, но това изрових от нета

https://www.google.com.au/shopping/product/3892838144503428943?l … NlYxoCOcUQAvD_BwE

Сватя, разби ме Simple Smile. И аз такива суми не мога да отчета, то явно и ти де, щом от октомври си тече.

На мен от някакъв сайт по 70 кинта на месец ми бяха теглили почти цяла година. Възстанови ми ги банката де, ама съм голяма офсъ. Сега уж по-си следя разплащанията.

Мери, и на мен много ми хареса роклята.

# 68
  • София
Мери, сега видях, страхотна е роклята, щом и качеството е ОК, какво и се чудиш? За една седмица казваш? Има ли доставка? Ние абитуриентката оправихме, ама  мама и не сме. Да взема да поръчам една...ами ако отслабна? Ами ако напълнея? Отивам да зяпам, благодаря ти, че сподели!!!

Не знам и аз, кифленска история Grinning А уж нямам комплекси някакви..
Поръчвай смело според мен, над 35 паунда няма доставка, а може и за ненамалени рокли да ползваш 10% отстъпка при първа поръчка (пише се код Hello10).

# 69
Хвали ги ти, хвали, ей сега ще свършат докато работя Stuck Out Tongue. А как си определи номера?

# 70
О, Мери, недей така, слаб ми е ангелът. След 2 седмици сме на един юбилей, за който имам няколко рокли, някои даже необличани, ама ей сега като казваш колко е лесно, направо ме замисли.

# 71
Мери, кой размер си, ако не е тайна?

# 72
  • Euskal Herria
Докато се събудя и вече сте изписали 5 страници от новата тема. Февруари почва с дъжд, дано поне по вода да ни върви Simple Smile.
Пожелавам ви през този месец повече да се хвалите, отколкото да се оплаквате.

# 73
  • София
Хихи, недейте така, че да не се окаже, че е било просто късмет с моята рокля и да ме проклинате после Grinning Не знам дали всички ще са ок, плата е леко изкуствен на пипане, но стои добре.
Райче, Мари, 8-ми размер съм по UK, знам си го от няколко ходения по тия ширини и мерене, но става и просто да си погледнете неща от H&M кой номер са. Те си отговарят точно според мен и вършат работа за ориентир.

# 74
  • Germany
Въобще не мога да ви насмогна... От сутринта чета от предната тема и докато стигна до тук, то обяд стана Simple Smile Днес има малко слънце навън, та дано на слънце ни тръгне този месец! В неделя съм рожденичка и ще си пожелая освен здравето и много слънчеви дни Simple Smile
Силве, честита ти рожденичка! Да е здрава и щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт