Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 670
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 75
  • постоянно
Да е жива и здрава дъщеричката на Силвето , да жъне успехи във всяко начинание. Heart

На Вазелините използвам един балсам  за тяло със Шиа и Какаово  Масло - аерозол е и много добре се разнася и попива. А и никак не са скъпи.

http://www.wilko.com/body-moisturisers/vaseline-intensive-care-c … &gclsrc=aw.ds

Сам пак е с "обрулени "устни . Постоянно му се карам , че ги облизва , стават му силно зачервени и направо рани ако не се маже. Има страхотен балсам , ама ако не е Майка му да настоява. Аман от мачовци.

Стискам палци за Вили На Давиз - дано всичко е ок и се намери решение на проблема.

14 Февруари има специално място в живота ни - това щеше да бъде РД на Сам.
Скрит текст:
Сам беше хорисзонтално разположен през цялата ми бременност . В 34 седмица вземаха решение , че понеже е МНОГО голямо бебе и понеже имаме загуба преди него ще назначат планирано цезарово за 14 Февруари. Връчват ми един флаър на който пише " Да родиш  с Цезарово " . Отварям и на първа страница заглавието чете. "Цезарово сечение е сериозна операция , която крие риска от кръвоизливи и смърт " или нещо  в този контекс .Flushed
Отивам на 13 Фев , правят ми  все проверки , сканират ме и доктроката  казва - Това беше е разположено нормално , защо е планувано Цезарово? Викам и защото е бил бриич през цялото време
 Искам второ мнение  по въпроса- Знам ли аз , някоя млада стажантка да вземе да обърка . Гледа ме завеждащия и казва усмихнато - няма да е днес , бебето е обърнато , главичката " заключена " и ще чакаме до датата. Разтуптя ми се сърцето , вдигнах кръвно , 2 месеца се нагласям за този ден и те ми казват ще раждам ГОЛЯМОТО бебе Вагинално ?!?
Сам се роди точно на датата си -23/02  и тежеше 3100г
И не , не умрях от кървене след Цезарово , но се разкъсах доволно лошо , та ме вкараха в операционна веднага след раждането. 2 часа по- късно и 45 шева в повече си гушках бебчето. Милият ми мъж казва , че това са били най- страшните 2 часа в живота му , гушкайки бебе на 5 минути и с идеята , че може да ме загуби завинаги.

Стола за Плейстейшъна вземах от ибей за 90 паунда - беше като нов. За мен и това са много пари за подобна глупост , но хайде за заслуги се съгласих.

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 12:47 от her_76

# 76
Влизам да ви поздравя и да пожелая бързо оздравяване на всички болни Hug
Както и месец февруари да бъде по-благосклонен от януари.

Ние с Вайле изчезваме към морската Grinning
Хубав ден, момичета и Куркума!

# 77
Силве, да ти е жива и здрава красивата и упорита дъщеричка.

Аз на порции чета днес Simple Smile.

# 78
  • София
Силве, здрава и щастлива да е твоята красавица.
Аз продължавам да се дърпам за Плейстейшъна и младежа вече иска нов телефон и за него се дърпам, сегашният му е на седем месеца. Каза ми, че парите от рожденият ден са си негови и той щял да си преценява... Живи и здрави другата година ще му купя книга, никакви пари.
Свети Валентин не го отразяваме вкъщи.

# 79
  • Sofia
http://life.dir.bg/news.php?id=26837356&nt=5
След суперлуната жените били напрегнати,а мъжете-сънливи. Ние сме,явно разменени у нас-аз съм сънлива,а ММ-напрегнат  Mr. Green.
Плейстеъшън-а 4, в Метро е 600 кинта, с ФИФА 18  Whistling.Тънкана.  Peace

# 80
  • Бургас
Ние откакто взехме плейстейшъна,се родихми. Децата спряха да мрънкат,дай пари за плейст.залата. Сега си играят колкото си искат у дома. На спокойствие. Даже по-малко се карат. Заети са да играят 😂  Да си призная,че и аз цъкам по някой път 😜

# 81
Силве, да ти е жива и здрава талантливата красавица!

Давиз, стискам разбира се, после да споделиш какво са и правили, че и ние сме по този път, нали знаеш

# 82
Аз не разбирам ограниченията за техники на децата. Те живеят в различни условия от нас и е нормално да имат различни забавления.

Около синът ми няма нито едно пристрастено дете, а всички имат и обикновено като им доскучае си играят онлайн късно вечер.

Имайки предвид, че са между 15 и 22, го предпочитам пред това да висят в някоя кръчма. Не откарват повече от няколко часа веднъж-двапъти в седмицата, което е нищо в сравнение с времето, което аз изкарвах на телефона с приятелката ми и гаджето ми ежедневно (онези старите телефони до които трябва да стоиш, защото имаха кабел - това за по-младите Simple Smile).

# 83
Моя колежка тая сутрин ми се оплакваше, че януари й е бил отвратителен месец и се радваше, че е свършил. Всички болести и лошотии да остават в януари, пожелавам.

Нещо се разкисвам аз, поради което пропуснах спорта снощи. Вечерта пък ми дойде пауър, та направих планк комплекса на Соу (одобрявам!) и поскачах на въженце.  Във фитнеса на TRX правим едни планкове… краката закачени на едни ленти, ей тъй: 
Скрит текст:
Ръцете обаче не на земята, а на една дъска с колелца отдолу, дето се клати и трябва да балансираш. Ей там вече една минута минава изключително бавно, даже мъжете окапват.

Соу:
Скрит текст:
Не е от Хюстън моят тексасец, от Остин е. Интересно, че вчера тъкмо го споменах и тая сутрин да вземе да се обади. Присещаме се периодично един за друг, особено в тежки периоди. Горната колежка пък (която е моята зодия) ми каза, че в хороскопа ми за тая година пише да не се връщам към стара любов - баш на време ми дойде предупреждението Grin.
Стиснати палци за Вили на Давиз.

И честита да е Натали на Силвето!

Аз и днес съм като зомби, чудя се защо изобщо седя в офиса.

# 84
  • Бургас
Честита да е Натали! Да е здрава и да ни радва с постиженията си!

Давиз, стискам палци за Вили!

Тук е пореден слънчев ден, отметнахме днешната разходка.

Лили, благодаря за новата тема! Да оздравяваш ти!

Св.Валентин никога не сме харесвали и отбелязвали. ММ му се отвори глътка тази зима, та Трифон ще го честваме по стар и нов стил.

# 85
Здравейте,

не съм писала, че и мен ме тръшна гадна ангина и съм болничен цяла седмица, но случва се ...

Мери-много ми хареса роклята  Simple Smile

Силви, честита рожденичка  bouquet

Много неща мислих да пиша, ама с мисленето си останах. Флорче, вкара ме в размисъл с този халат, досега не съм имала, но доста секси изглежда. Иначе пижами доволно купувам и ги ползвам за домашни дрехи.

Вели, кремът който ползвам е за суха, чувствителна кожа и склонна към алергии:
https://www.cocooncenter.co.uk/la-roche-posay-lipikar-stick-ap-15ml/32529.html

# 86
  • постоянно
Ех Флорче ,
 виж как хубаво се е получило . Аз съм за максимата , че няма нищо случайно в този живот. Трябвало е да споменем датата , а от там и ти да си спомниш за него. Kissing Heart

Тъкмо щах да похваля времето , че е ясно и слънчево днес и вън заФуча и заБуча типично по Февруарски . Студ и дъжд. Бляк .....Triumph

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 17:42 от her_76

# 87
Честита да е Натали!
Аз ходих да мия служебната кола и се поразходих в Мола докато чакам. Забърсах много хубави неща от Бенетон на 70%. Много съм доволна. Сега се чудя, дали да се върна за едни боти за мен. Естествена кожа-велур, за 36лв. Не е за изпускане сякаш.

# 88
  • София
Вани, още ли се чудиш, моме? Я кръгом - марш!

# 89
Ох, Ванини, я се връщай бързо, от сутринта си търся велурени боти на дебел ток и няма, не ме ядосвай, поне ти си купи. Имам едни, ама старички вече, това ми е най- удобната и най- дълго носената обувка, от октомври та чак до април понякога. После да ни ги покажеш

Общи условия

Активация на акаунт