На Вазелините използвам един балсам за тяло със Шиа и Какаово Масло - аерозол е и много добре се разнася и попива. А и никак не са скъпи.
http://www.wilko.com/body-moisturisers/vaseline-intensive-care-c … &gclsrc=aw.ds
Сам пак е с "обрулени "устни . Постоянно му се карам , че ги облизва , стават му силно зачервени и направо рани ако не се маже. Има страхотен балсам , ама ако не е Майка му да настоява. Аман от мачовци.
Стискам палци за Вили На Давиз - дано всичко е ок и се намери решение на проблема.
14 Февруари има специално място в живота ни - това щеше да бъде РД на Сам.
Отивам на 13 Фев , правят ми все проверки , сканират ме и доктроката казва - Това беше е разположено нормално , защо е планувано Цезарово? Викам и защото е бил бриич през цялото време
Искам второ мнение по въпроса- Знам ли аз , някоя млада стажантка да вземе да обърка . Гледа ме завеждащия и казва усмихнато - няма да е днес , бебето е обърнато , главичката " заключена " и ще чакаме до датата. Разтуптя ми се сърцето , вдигнах кръвно , 2 месеца се нагласям за този ден и те ми казват ще раждам ГОЛЯМОТО бебе Вагинално ?!?
Сам се роди точно на датата си -23/02 и тежеше 3100г
И не , не умрях от кървене след Цезарово , но се разкъсах доволно лошо , та ме вкараха в операционна веднага след раждането. 2 часа по- късно и 45 шева в повече си гушках бебчето. Милият ми мъж казва , че това са били най- страшните 2 часа в живота му , гушкайки бебе на 5 минути и с идеята , че може да ме загуби завинаги.
Стола за Плейстейшъна вземах от ибей за 90 паунда - беше като нов. За мен и това са много пари за подобна глупост , но хайде за заслуги се съгласих.

.
.Тънкана.
.