Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 694
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 580
Добър ден!
Да кажа, че сутрешното си кафе от доста време не съм пила с толкова много смях. Благодаря на Котето, Титина, Джена, Съни! Велики сте!
Ние си купихме семейната кола(комби) няколко дни преди да родя малкия. И след няколко месеца се наложи да намушкам в жабката няколко дамски превръзки ....за всеки случай. Не му се връзваше, ама бързо разбра, че това все пак е семейна кола. От скоро имаме малка кофичка облечена с найлонов плик за повръщане и една хавлиена кърпа. Всичко друго, което е необходимо се товари, когато е нужно. Тук се включва моята Монска душа. Не забравям ни-що. Оф, още готвя зелето. Ми....понамирисва си.

# 5 581
  • София
Добро утро!Разнищихте ги тез' коли.Само не разбрах ванове или джиБове карате,че успявате половината гардероб да поберете вътре!?!  Crazy
Аз съм като Бърди.Най-много обичам да отворя вратите и багажника на колата и вътре да е чисто и да няма нищо.Най-често обаче в багажника имам торбички за пазар.Това якета,обувки и т.н. никога не съм държала в колата.Ако трябва за конкретен повод да се преоблека ОК.Гримове и сие стоят в несесер в чантата.Затова ходя с чанти-торби.
Обаче не мога да се похваля,че колата ми е винаги чиста.В началото много я карах на автомивка.С течение на годините закриха две автомивки,които ми бяха удобни.Вариантът е в МОЛ,за да си уплътня времето.Но ме е яд на тези в МОЛ-овете,защото услугата им е около 30% по-скъпа,а не съм забелязала да чистят толкова по-добре.
Сега си търся някоя удобна автомивка в моя район,но и да чистят добре.

# 5 582
Оставила съм една заквасена сметана отвън на прозореца, тъпо и упорито опитвам да я изям от половин час, стържейки с пластмасова лъжица. Трета лъжица ми е това, 2 вече счупих.

# 5 583
  • Варна
О, торби за пазаруване задължително нося няколко в багажника. Имам три различни размера, някакви текстилни, много здрави. Незаменими са ми.

Аз карам голямо комби Simple Smile Място колкото щеш.

# 5 584
И аз карам голяма кола, седемместна(?) .

# 5 585
Торби за пазаруване задължително има, преди возех и хладилна чанта от тези дето бяха в ОМВ една година, много сполучливи. Сега само лятно време я возя, т.к. в нея си помещавам водата, да не ми е вряла  Peace

Аз казах, моята е малка. Всичко се събира, но возя ли някой чантичката на колената трябва да си държи  hahaha Аз затова и не каня чужди хора  Blush

Мари пък си има кофа за повръщане, много място имате, инак само пликчета щеше да сложиш Laughing

# 5 586
О, Коте, пликчето е облицовано с кофичка, щото ако е само пликче имам Монското предчувствие, че след повръщането на сина....всички ще сме оповръщани. Така...за по- сигурно!

# 5 587
  • дядовата ръкавичка
Аз съм от писюрите  Sunglasses комай. Возя си всякакви чудеса от години, включително стари подменяни авточасти, тенис ракети, неизползваем багажник за велосипеди, машинка за водни балончета и хиляди дребни боклучки, които ме мързи да изхвърля. Върхът, обаче, беше когато намерих в жабката на ММ ползан чорапогащник  Stop. След дълго проучване се оказа, че е мой, ама преседял там години  Rolling Eyes

# 5 588
Моля, Ви, да ме просветлите. Носът ми е супер запушен. Имам Цинабсин, който е хомеопатия, давала съм го на детето. Наистина ли кафето неутрализира действието на хомеопатията, ако е така, въобще да не хабя илачите. При детето не съм се замисляла, защото то кафе не пие, шоколад не обича и рядко яде, но аз вече пих кафе, а пък чак сега се сетих да проверя наличностите на цинабсина.

# 5 589
  • София
И ние сме от комби мафията с колата Grinning
ММ много си гледа и колата и митора.В колата  не се яде, като ДжеНа коката се мие независимо пт времето.За мотора не коментирам.Там ако нещо се случи боледуваме семейно докато не се оправи.

# 5 590
Много ми харесва новият сериал по НВО "Тук и сега".
Допълвам се. " От другата страна " също е добър.

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 11:09 от Анонимен

# 5 591
Оставила съм една заквасена сметана отвън на прозореца, тъпо и упорито опитвам да я изям от половин час, стържейки с пластмасова лъжица. Трета лъжица ми е това, 2 вече счупих.
Тъъъкмо се чудех къде да архивирам моята половин кофичка, дето ми артиса, ама май ще нахраня котката 😁

# 5 592
  • Sofia
Коте,да,кафето намалява ефекта на хомеопатичните продукти,както и другото,което си изброила...ама аз хомеопатия прилагам само на синковеца и му казавам да не яде и пие до 30 мин. след прием. Въпреки,че повечето лекарства се смучат през час-през два,демек да сЕди гладен цял ден  Crossing Arms.
Аз,такованка...сега ставам,след първото ставане  Whistling.
Чудя се да се замъкна ли на тренрировка,или мноУ студено.
Ай да обявят и в София дървена ваканция,барем,че това сутрешно чистене на сняг  ooooh!.Аз не че съм се скъсала,де,ама и акъл да давам на ранина...не е лесно. Mr. Green

# 5 593
  • София
Лелеее, много лудички има в нашата тема, много!

Добре ме развеселихте сутрешно Hug

Аз пък станах в 6:30 тази сутрин, довлякох се на долния етаж, пуснах телевизора и леко прилегнах на кухненското диванче ... и се събудих преди малко, след някакъв кошмар че ми ги няма бижутата, златни, сребърни ... всичките!
А аз съм луда пък на тази тема, никога не са ми достатъчно Grinning
И изведнаж се сетих, че преди едно пътуване по Коледа ММ ги взе да ги крие някъде, където нито един крадец нямало да се сети ... и сега не помни къде ги е скрил Rage

Давам му два часа, и след това ще ме четете в новините!!!!!!

# 5 594
  • постоянно
Добро утро !
Мама ми прати снимки от Бургас тази сутрин . Снежна приказка .

Общи условия

Активация на акаунт