Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 696
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 595
Мерси, Джена, тогава няма и да ги почвам, аз се подкрепих с кафе рано-рано.

На детето през 15 минути му ги давам в първите два часа ударно и Цинабсина и АнгинХил-а и действат.

И аз искам ваканция, но според мен чакат да дойдат почивните дни. Няма кой да пише заповеди, те докато я изготвят, ей го петъка дошъл.

# 5 596
  • Sofia
Мерси, Джена, тогава няма и да ги почвам, аз се подкрепих с кафе рано-рано.
На детето през 15 минути му ги давам в първите два часа ударно и Цинабсина и АнгинХил-а и действат.
И аз искам ваканция, но според мен чакат да дойдат почивните дни. Няма кой да пише заповеди, те докато я изготвят, ей го петъка дошъл.
Ама щом сутринта си пила кафе,според мен кофеинът отдава се е разнесъл до това време и няма да попречи.Аз бих ги започнала, все ще има файда до вечерта,с уговорката да не пиеш кафе до края на деня,да кажем. И у нас действат хомеопатичните продукти-най-често давам Осцилококцинум и много му вярвам  bowuu.

# 5 597
  • ту тук, ту там

А вчера ни почерпиха с едни йеменски сладкиши, значииии по-вкусно нещо не бях опитвала. Много ядки, най-различни варианти обвити с кадаиф, съвсем леко сладки и можеш да изядеш много....чак ме е яд, че никой не се сети да снима пълната кутия, а вече е празна!

Прочетох това и бързам да питам Весито!

Знаеш ли откога се мъча да се сетя как се казват? Ти сещаш ли се? Много искам да ги открия! Обаче винаги съм мислела, че са турски, не знаех, че са йеменски!

# 5 598
В ozone.bg до днес имат промоция на книги - 20 %, при плащане с карта visa добавят още 10 % отстъпка. Ако искате, можете да се възползвате. Аз съм в книжна дупка и нищо не си харесах, но на детето избрах три книги, той поне ще е доволен.

# 5 599
Сега ми се ядат йеменски сладки.
ИмаХ неблагоразумието да дойда на работа. Умирам от студ, момчетата чистят снега отвън. Нещо ужасно е.

# 5 600
  • Варна
Не, Хър, не е снежна приказка, а снежен кошмар. Ей, не спря да вали тоя гнусен сняг. Чистих като побъркана сутринта и сега пак всичко е...

# 5 601
  • постоянно
Относно колите - аз май имам повечето от изброените  от Джен, Тит и Котето неща , но ще добавя  едни от най-важните - туба с масло (2Л ) туба с течност за чистачките (5Л ) , шише с вода , кабели за стартиране на батерията , крик .
Винаги съм се възхищавала на хора които като си отворят багажника и е абсолютно празен - как го правят това - незнам Sunglasses

Иначе се яде и пие в колата.Например в срЕдите  след плуване правя овесени ядки  с мляко в колата - нямаме време да се приберем до дОма и съм със топло мляко в термос и овесени ядки  в кутийка , лъжици, салфетки..... Иначе после всичко се прибира прилежно в торбичка.

От три дни ми е схванат врата - като Робокоп съм , не мога да се обърна като хората . Слагах лепенка снощи , днес сякаш малко отпусна. Помолих ММ да ме разтрие снощи ... Еми уволних го като масажист , не става. Или ме щипе или ме "гали" . Ще отида при някой пожарникар ! ! !

Даун де е ? Hug

# 5 602
Големи сте сладурани.

"Монк" в нашата къща няма. Не робуваме на вещи. Пазим, но сме на принципа, че те трябва да ни служат, а не ние на тях. В колата има шише вода, руло тоалетна хартия, пакет мокри кърпички, една малка гюдерия и пакетче билкови лукчета на ММ Simple Smile.

# 5 603
  • Euskal Herria
Снежно е навсякъде: и в испанско, и в българско Simple Smile

За пръв път от 6 години виждам сняг, добре ми се отрази физзарядката, докато изчистим двора и пред къщата. И минусовите температури ми понасят добре Wink. Не е влажно, сух е студът.

# 5 604
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ех, как хубаво ме разсмяхте сабахлем с тези джунджурии по колите, евала!
Нашите коли винаги са били като за изложба - чисто, подредено, да им завидиш. Инструментите в специално куфарче, всички останали необходими неща - торбички, кърпи, парцали, четки, стъргалки, спрейове (и тоал. хартия!) - чинно подредени в специално донесена за целта (от Германия!) пластмасова щайга, която пък закрепена със специални ластици в единия край на багажника. Отделно, в предната страна на багажника закрепена специална мрежа, в която се поставят торбите с покупките, за да не се търкалят из багажника портокали, картофи и т.н. В купето - ни-що! Само по една малка бутилка вода на всяка врата в специалното за целта място. Децата ядат в колата в краен случай. (Като тръгнем на дълъг път с децата, положението е по-лабаво.) Но най-омразното нещо беше да има нещо на полицата пред задното стъкло, няма значение какво, дори цветя да е. По тази причина престанахме да качваме стопаджии - качат се и бух багажа на задното стъкло. Всичко друго можеше да е всякак, обаче колата Му и работилницата Му в Банкя - не! Всяко нещо на мястото си, в работилницата - колкото може повече, в колата - възможно най-малко.
Най-голямата драма преживяхме, когато първото ни дете беше на година и 4 месеца и отиваме на море. Взехме гърненцето му, няма как без него. Тогава бяха едни бели емайлрани гърненца, като тенджерки. През целия път до Приморско той беше притеснен, че колата (лада) нещо не е наред, нещо все притракваше и причукваше, той спираше, отваря капака, забива глава вътре, обаче нищо не открива (доста разбираше от коли). Така изнервено стигнахме до морето, него все го глождеше, че нещо с колата не е наред. Стигнахме там, свалихме багажа - гърненцето го няма. Забравили сме го. Пък уж бях сигурна, че сме го взели. Изкарахме криво-ляво почивката - тогава бяха по 15 дни. Прибрахме се в София, по пътя пак нерви с колата и шума, който се чува. Стоварихме багажа, той заведе колата на сервиз, там качили колата на канал и изпод мойта седалка се изтъркаляло гърненцето. Joy

# 5 605
  • Варна
И при нас няма влага. Това поне е добре. Снега се чисти лесно, защото е сух и пръхкав. Е, щерката не е доволна, защото не успя да си направи снежна топка, но пък майка й е доволна, защото чисти колата с метлата, а не се налага да стърже.

# 5 606
Снежно е при нас, но не мога да кажа, че ме дразни.
От цял блок с паркирали коли отпред, аз, съседката и баща ми чистим и изкарваме колите си.
А, и 2коли от гараж излизат.
Абе какви са тези мъже, какво е това чудо...да не слезеш да си изчистиш колата 3ти ден.
Еманципираха се и те, джендър ли станаха, не знам.

Инструменти в колата ми има всякакви, включително и едно чудо за смяна на свещи. Simple Smile Но всичко е под кората на багажника, при резервната гума.
Отвън имам пожарогасител, антифриз, масло, спирачна течност и това е. Вътре ми е аптечката и 2щори за лятото на задното стъкло. Дотолкова съм свикнала, че не ми прави впечатление, че са там изобщо.
Но и аз не обичам сложени неща да има, защото ми пречи на видимостта в огледалото.

# 5 607
Момичета, да ви кажа поръчах панталона и дойде. Много ми харесва! Благодаря ви.

# 5 608
Свърших “Зовът на кукувицата”първо още веднъж благодаря на Трънчето, много ми хареса и второ и аз да я препоръчам:) Криминална е.

# 5 609
Белла, ама и ние трябва да го видим Wink
Момичета, я кажете нещо за заздравяване на нокти, че в чудо съм се видяла от моите, цепят се толкова, че нищо не остава почти и ме боли. Пия някакви витамини почти месец вече, слагам заздравител, мазах с вит. А, с лимон и т.н., ама няма особен резултат.

Общи условия

Активация на акаунт