Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 705
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 655
  • София
Благодаря ви, момичета Hug

Аз не знам всъщност дали се брои за прохождане, като са само три крачици и то еднократно засега, ама ми се прищя да се похваля Joy

# 5 656
Честито на Козуначето!Смело да продължава да стъпва!
И аз съм доволна от заздравителя на евелин,8 в 1.
Да,на шофьорския изпит се провалих 😳 .

# 5 657
Ренко, няма страшно. Ще го вземеш на следващия път.

Белинде, сега не само кабелите ще трябва да вардиш Simple Smile. Браво на бебето. Все по-весело ще става.

# 5 658
Такова слънце е напекло, все едно до преди час не валеше и не го въртеше снега.
Баба Марта подрани с ден май!

# 5 659
  • Бургас
Даун и при мен излизат тези досадни реклами.А уж имам адблок инсталиран.
Мари,успех и браво на синът ти!
Белинде,честито на Козуначето! Уверен да крачи все нагоре!
Ренко,не се ядосвай! Следващия път!
Ландлейк,привет отново!

Моя и утре няма да е на училище.И малкия оставям у дома.
Остава и мен да ме зарадват,че няма да съм на работа и всичко ще е точно!
Мисля да се завия и да почета,а може и да поспя.
Еееейййй,друго си е човек да си е у дома. Боже,щастлива съм! Дори и да е само за ден! Колко малко му трябва на човек....

# 5 660
Ренко, следващия път.
Честито прохождане на Козуначето. Нищо, че са 3 крачки, броят се. Сега вече ще е неудържим  Joy

# 5 661
  • Sofia
Ехаа,много чевръсто тва Козуначено човече😍.Разбира се, че е прохождане. Браво и честито на мама 🤗! Моят калпазанин проходи на 13 месеца,да не е луд да се мори.Но пък компенсира с човешко бърборене.
И аз похвалвам Евелинският заздравител.Ефикасен и евтин.👍
Пак съм станала кюфте 😲.Тряя намаля почерпката.
На паркинга на корта сефте има празни места.Райско,ама и бая снежно.Не разбирам и аз как може с дни да не си отриват колите,акО  и да не ги карат.🤔
Писюрска работа.
Мартеници не нося.Само на 01.03 ги изтрайвам  и ги свалям.Синко не желае да раздава.Имам една торба неразопаковани.Ще преоподаряваме 😁
Ренко,ама уцели време и ти.Рядко става от първия път,не се коси.И мен ме скъсаха веднъж-дваж 😉.Пък сега ми се види фасулско.Обаче на каква Ладия се учих 🤣...не е истина.Едвам шаваше.

# 5 662
  • София
Честити да са Козуначковите стъпчици!Три-три!Все повече и по-уверени да стават!
Белинда хайде момИченцето ще проходи на 9 месеца!Щото по-бързо се развиват от момченцата. Heart Eyes
Забравих да спомена и Джена.Прочетох,че нещо се триуми по въпроса,да я окуража да действа за едно момИченце.И подмладяващо действало,казват.Ако бях на нейните години можеше да се замисля... Whistling
Но всъщност,когато бях не исках и да чуя за трето. ooooh!

# 5 663
Ииии браво на Козуначето! Смело и стабилно да крачи през живота!

Ренко, я да не се сдухваш! Следващия път ще го вземеш! Ама ни напомни да стискаме палци.

Заздравителят на Евелин ползвам и аз, много съм доволна ✌

ДремнАх аз 2 часа, добре е. Ама не мисля да ставам от леглото де 😁

# 5 664
Аз 8в1 съм го ползвала, но не ми помогна, даже напротив, малко след нанасянето почваше и той самия да се лющи заедно с нокъта. Иначе погледнах и Microcell, та видях, че те всъщност и двата са с формалдехид, явно си е стандарт за заздравителите за нокти Simple Smile Аз по-скоро си мисля за някакви витамини, но не знам какви, тези, които пия, мисля, че трябваше да подействат вече.

# 5 665
  • sofia
Браво на Козуначето! То така се почва, с малки стъпки към върха!

Моите нокти са меки и се цепят от нищото и са си така от както се помня. Нищо не им помага, пък и аз нямам нерви за редовно мазане с каквото и да е.

# 5 666
Съни, нали ти казах, че утре ще ги погледна. Не са от стандартните, но бъквално за две седмици ми помогнаха. Държа ги е офиса и не се сещам сега какви са.

Аз имам заздравител на ОPI, но не ми помага особено, а от останалите им продукти съм много доволна.

# 5 667
Да, Даунче, прочетох и няма проблем, не бързам за никъде, просто уточнявам, че предпочитам да пия нещо, че може да окаже благотворен ефект и на други част Wink

# 5 668
Белинда, брои се, брои се Wink да крачи смело и целеустремено по пътя си малкия дундьо Grinning

Една майчица ме разлюля от нерви сутринта, нагла и безцеремонна, смятаща, че на нейното златно яйце всичко му е позволено Rolling Eyes бясна съм! Още не ми е минало Crazy

# 5 669
Честити първи крачки на Козуначко!Пътят му да е лек и безпрепятствен!На мама Белинда вече виждам бъдещия спорт:runner:
Ренко,другия път ще стискаме палци и ще стане,не се коси!/И аз ще го мъча туй нЯщо/
Мартенички взех онези дни някакви,ама на децата удължават ваканцията,та предвидените за училище ще останат.
Иначе тук се показа слънчице,ама хапе...

Общи условия

Активация на акаунт