Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 706
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 5 670
Съни, те се водят и за коса и кожа, ама аз там не съм следила резултат, но с ноктите беше явен.

# 5 671
Наказвам се с пакет чипс Mr. Green .После може и с нещо сладичко,а довечера ще си удавя мъката във вино Joy .Али,този път не съм сдухана Hug .Даже се смеех,като обяснявах на сестра ми по телефона,а тя реши,че се шегувам:grinning: .
Дребния от събота се опитва да се разболее.От днес обаче си е вкъщи.Ларингит е засега,дано не се усложни.

# 5 672
Ренко, и аз полудях на тема чипс. Преди седница купих една кутия в 25 пакета. А аз такова от 10 години не съм яла. Ометох 2 като ги купих, добре че са по 100 или 125 грама Simple Smile. Сега се надявам на детето приятелите да ги унищожат, за да не се изкушавам, защото са вкусни всъщност.

Но аз съм режимна от седмица вече.Само по един плод на ден ми е нарушението.

# 5 673
Честити ходещи крачета бебо!
Кате, аз в понеделник имах среща с една родителка с много права и никакви задължения.😐

# 5 674
Сесил, за класовете на децата взимам мартеници и за учителите им. Всичко символично, но бройката е по- голяма, че ако някоя се затрие да имат резервна. Или ако дете от друг клас им подари- да имат и те, за да върнат жеста.
Щерката каза, че ще направи, така че се заемам е педикюр, щото в неделя сме на концерт в София и ....трябва да съм красива за след него.
Ренко, споко, душа! При това сладко утешаване с чипс и вино, и аз не бих бързала с изпита.
Жакито разписа ли се с цикъл вече? Че ако още не е сигурно е посегнала към оня вкусен сладолед. Ехххх, що ли и аз съм гладна?
И тези сладки, дето описвате от сутринта така ми се приядоха, въпреки че никога не съм ги виждала, за проба да не говорим.

# 5 675
Това се казва Козунак -бързак😘❤ Все по светли пътища да ходи и да обиколи целия свят му пожелавам!

За нокти препоръчвам... мазния режим:) От както се храня така нокти, кожа и коса са ми в отлично състояние, лъскави и здрави. Мога да ги пускам много дълги, лятото все ме питаха дали съм ги удължавала:)
Ренко, какво сбърка? И мен ме скъсаха първия път, заради един тъп стоп, дето само кола му стърчеше, него никъв го нямаше и не спрях... После си го взех отма, не се спичай изобщо!
Пууу, мислех да взема мартеничка за Жаки и пак забравих! Щеше да се радва.

Маре, няма бе, не идва:( 4 ти ден закъснение, ще подлудея вече!
Не ядох сладолед и без тва чупя кантара тия дни... Вместо да се върна в топ форма се надух баш на края! А бЕх се изпилила така хубаво! Какво става не знам. Няма как да съм бременна... поне мисля така.
А и ме боли корема и кръста много...

# 5 676
Уф, забравих да пожелае "Успешно пътешествие е живота на Козуначко- Бързачко!" Белинда, дупе да ти е яко сега!

Кой ме питаше за изпита по английски език на моя син? Бил е лесен. Той свърши бързо, но най- вероятно има 2 грешки на лисънинга, (той така смята), защото не е с максимум резултат.

# 5 677
  • София
Абе вземи ти направи едно тестче за всеки случай. Няма как само при пълно въдържание, иначе винаги има как Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 678
Белинда, честити ходещи крачета - бързи и силни да са! Ти сега поне ще може да си хапваш на воля, все ще си в калориен дефицит.

В колата имам само дрехи и поне 4-5 чифта обувки, а и няколко само по една обувка Laughing Снимка мога да приложа Simple Smile

Даун, най-гадни вируси съм хващала точно от гледане на сериали от подобни сайтове. Ако съм много на зор да гледам нещо си плащам Нетера за 2-3 месеца, изглеждам го и нямям главоболия.

Абе това планка е много гадно упражнеие Crossing Arms една йога отчитам вчера.

Сесил, честит рожден ден на Борис! Купон и много подаръци Tada Gift

Гледам ДжеНа е прибрала всички моми за синковеца. Ама честно не знам как и ги давате така с радост  Shocked Ще ви умори момите от скачане и с по една палачинка на седмица. Ако имах дъщеря доброволно не бих и я дала   Naughty

# 5 679
Со, след като се почувстваш виновна, че не си ми се обадила, после ми дай информация за тази Нетера Simple Smile.

# 5 680
  • София
so what?  Joy
Моята мома няколко пъти и я предлагам на Джената,ама тя Я не ще.Е като е тъй ще търсим друг момък.
Оавен това моята не обича да се зори с гиманстики и тЕм подобни,а и палачинки обича,за сметка на това по много.Та няма да се разберат с Дженката и май е добре да се откажем докат' е време.
Жаки да стане така,както ти искаш...щото на твоята възраст с две деца ме потрисаше мисълта за трето.Нищо,че сега ларж го раздавам...

# 5 681
  • София
Честити стъпчици на Козуначето, здравичко да е Hearts
Сутринта 30 минути разкопавах около колата, нещо не успявах да се измъкна от снега, пък вчера толкова се радвах, че паркирах от раз. Сняг не ща да виждам тази година вече.

# 5 682
  • Варна
Избягах от работа по-рано, ми жива душа няма. Напазарувах, прибрах детето от градина и даже намерих място пред блока от раз. Не помня от кога не ми се е случвало.

Спря да вали, даже слънце се показа. Ама казват, че утре ще е най-студения ден, после започвали да стават положителнл температурите. Не ми се мисли в каква киша ще газим като започне да се топи всичкия тоя сняг.

Даун, на експлоръра ли само? Други браузъри като ползваш пак ли е така?

Тонка нещо се губи напоследък, забелязвам.

Мартеници забравих да купя, ще се спасяваме утре в движение.

# 5 683
Да тропка Козуначко по безпрепятствени и отъпкани пътища, които да го водят само на хубави места.

Имам една кутия от обувки пълна с нови мартеници събирани с години. Ако някой ненадейно дойде ще има какво да дам.

# 5 684
Хай, на експлоръра само, но успях да го рисетна някак компа. Не съм се впрегнала, защото ако бяха пробили, нямаше да се пробват да се докопат до дани.

Общи условия

Активация на акаунт