Искам да кажа ... (143) през февруари 2018

• 302 671
  • 5 749
  •   1
Отговори
# 90
  • постоянно
Ванини,
 връщай се веднага !  . Kissing HeartJoy

Аз така миналата година от Бенетон бях накупила бая   блузи тип суитчер с качулка за МС- за по 8-10 лв единия. Страхотни материи и цветовете и до сега не са мръднали.
И една чанта за мен Heart Eyes

# 91
Ама съм патка. Ще отида, дано ги има още.

# 92
Цвай гугуткен припкен по киримидкен.

Кака ви цял предиобед прави омбре обеци.  Откапа ми кръста и ми парят очите, много пипкава работа е това да направиш цвета равномерно преливащ от изкрящо бяло сребро до червено злато. Туй то, ама свърших доволно количество, надявам се поне месец да не ми се налага пак да правя омбре.

Чета ви за плейстейшъни и геймърските спешъл столове и си плюя в пазвата. Пу-пу. Добри са ми децата.

Гала не можах да я гледам днес, жалко. Изпуснах днешния разказ на доктор Папазова, за поредната страшна болест, от която е била налазена и как я е излекувала с позитивно дишане през трътката. Но съм съгласна, на Стефан не му е там мястото, има 2 мозъчни клетки в повече от жена си и да мяучи в тон не му се получава.

# 93
Сбъдваща, дай да оплакнем очи с тези обеци!

И аз днес късно загрявам, но да честитя новата маса на Белинда!  Питам кои столове от Икеа са харесали, защото имам познати с цех, в който правят столове.

# 94
 Crazy

Последна редакция: чт, 01 фев 2018, 14:18 от Анонимен

# 95
Сбъдваща, признавам те за човек със здрави нерви! При това жена!!!

# 96
Сбъдваща, означава ли, че децата, които имат плей стейшъни са лоши?

Ооо, товае прекрасно. Наистина имаш нерви и талант.

# 97
Не означава това, Даун.

# 98
Аз мисля, че FitBit-а ми послъгва от време на време (някой друг забелязал ли е нещо подобно?). 40 активни минути ми изписва за днес между 9 и 10 ч. и 950 изгорени калории до момента. Как бе, джанъм, като аз по това време си бях вкъщи, излежавах се, после пих кафе и закусвах. И говорих с тексасеца - освен от туй да ми се е забързал пулса и FitBit-а да си мисли, че спортувам Thinking

Landlake, не му се чуди на халатчето. Ванини, тичай за ботите. Аз за малко да поръчам няколко рокли от Заландо, май месец нали съм командировка, имам нужда от обновяване на гардероба, но реших да помисля още.

# 99
Флорче, изживей си любовта с Тексасеца. Не вярвай на хороскопи!

# 100
Райче, виж тези. Ванини, беж в магазина.

# 101

Така ми прозвуча. Ясно е, че всяко семейство си има начини на възпитание, хранене прекарване на свободно време, но това не означава, че някое е по-правилно, по-добро, създаващо по-добри деца.

Сори, ама леко се засегнах Simple Smile. Без лощи чувства го казвам. Уточнявам, защото ако сме на кафе, ще си побъбрим на темата, ама във форума звучи малко сухо и все едно е заяждане, а не е.

# 102
Флорче, изживей си любовта с Тексасеца. Не вярвай на хороскопи!
На същото мнение съм. Стига да може, разбира се.

Сбъдваща, много бързо покри снимката пак. Нищо не видях, но не се съмнявам, че е прекрасно.

# 103
  • sofia
Ванини, ти си желЕзна! Как можа да не ги купиш ботите Wink
За това се разхождам с колежките, да не се триумя. Мъжът ми каза, че ми влияели много зле. Satisfied

Моите плейстейшън не искат, но искат още един комп, който е на цената на два плейстейшъна. За игри, естествено, не за нещо смислено.
И стол специален не са пожелали, но счупиха един обикновен офис стол, защото се търкаляха полулегнали на него.
Последно си удължиха кабеляците и играят легнали на леглото.

# 104
Флорче, май ти е развалена гривната. Вчера в състояние на покой, без почти да ставам, 1400 крачки за целия ден и съответно 1350 калории изгорени, 0 активни минути.
Миналия ден- 14000 крачки, 9км, 67 активни минути( йогата, която е супер натоварваща и тече пот отвсякъде, не ми я брои за активни минути:()))), изгорени за деня 2050 калории. Тва при час йога, 45 мин фитнес и час зумба!?! А как лесно влизат пустите калории:)
Едвам държа, викам да я свършвам час предварително лунната фаза, така вкусно мирише, мъжът ми ми е направил рибка и шарена салата, грехота да изстива:)

Общи условия

Активация на акаунт