Още мъничко остана , бебе да се гушне в МАРТенската мама - МАРТ 2018 - Тема 3

• 65 473
  • 779
  •   1
Отговори
# 135
Harmonie* най-вероятно така е било. Аз я гледах жената как го натискаше това копченце на биберона че така че иначе. То много сложно нещо ми се видя храненето с това шише  Laughing Laughing иначе много иновативно.

Е значи и аз съм била на същата лекция, но тя не каза ли, че не е за новородени, едва за след 3-и месец?

# 136
Каза, че бил от 0 до 6, но не ставал за бебета, които нямат сукателен рефлекс.  newsm78

# 137
Момичета минхте ли очен преглед ?

# 138
Офф аз не съм и все се чудя трябва ли ми да уточня нито нося очила нито съм имала проблем с очите, но доколкото знам те мерят вътреочно налягане и гледат очните дъна, което няма общо с това имаш ли диоптър или не.

# 139
  • София
Момичета минхте ли очен преглед ?

Вчера бях. Огледаха ми очните дъна и измериха налягането. АГ искаше да имам становище, защото съм с миопия.

# 140
Имам час за сряда, по принцип съм с най- ниския диоптър, но както споменават по-горе прави се оглед на очните дъна и налягането, защото можело да се отлепи ретината при напъване...

# 141
Извинявам се ако вече сте коментирали тази тема ... предстои ми скоро да избера къде да родя в Софиямед или СвСофия на Др Мазнейкова може ли дадете вашето мнение? Благодаря!
   аз ще съм в Св. София-първия път бях там и съм доволна, сега се следя там и там ще раждам секцио. Относно дрехите за изписване-боди к.р., цял гащеризон, шапка, ръкавици, пелена, ако е много студено-космонавт. Шишета и залъгалки взех на Мам-голямата само тези залъгалки прие, затова сега взех от тях. Шишета предния път почти не ми трябваха, защото кърмих, но съм взела за всеки случай. Честита нова тема и успех на всички! Много отдавна не съм влизала, поради някакъв проблем с профила.

# 142
Аз не съм правила очен преглед при първото раждане и този път също не сме го коментирали с моята гинеколожка. Задължителен ли е?

# 143
  • София
Аз не съм правила очен преглед при първото раждане и този път също не сме го коментирали с моята гинеколожка. Задължителен ли е?

Според мен не е задължителен. Аз ходих заради диоптъра, този път можех да го пропусна, но АГ е стриктна. Вече и без това веднъж съм раждала ама хайде мина.

# 144
  • София
Извинявам се ако вече сте коментирали тази тема ... предстои ми скоро да избера къде да родя в Софиямед или СвСофия на Др Мазнейкова може ли дадете вашето мнение? Благодаря!
   аз ще съм в Св. София-първия път бях там и съм доволна, сега се следя там и там ще раждам секцио. Относно дрехите за изписване-боди к.р., цял гащеризон, шапка, ръкавици, пелена, ако е много студено-космонавт. Шишета и залъгалки взех на Мам-голямата само тези залъгалки прие, затова сега взех от тях. Шишета предния път почти не ми трябваха, защото кърмих, но съм взела за всеки случай. Честита нова тема и успех на всички! Много отдавна не съм влизала, поради някакъв проблем с профила.

И аз ще съм в Св.София на бул. България и също ще съм със секцио. Там си ходех на прегледи преди да забременея и сега, когато ми следят бремеността Simple Smile

Относно дрешките за изписването- дебела ватирана пелена, шапчица, боди с дълъг ръкав, комплектче ританки и камизолка, терлички и ръкавички Simple Smile Мисля да се запасим и с едно одеалце в кошчето за изписване Simple Smile

# 145
За болницата Света София не съм чула много, но мисля, че бях срещала и добри, и лоши коментари (както и за всяка друга болница).

За дрешките за изписване всички ли сте си правили комплектите отделно? На мен ми казаха, че един готов комплект за изписване излиза по-изгодно. Взех си направо комплект от 11 части от онлайн магазин Косара. В него има жилетка, ританки, камизолка с дълъг ръкав, боди без ръкав, потник, гащички, шапка, лигавник, ръкавички, кърпичка и пелена. И отделно имаме порт-бебе за кошчето, ако е много студено евентуално. Всичко общо около 40лв. Simple Smile

С термин в началото на март има ли нужда да купувам космонавт от сега?

# 146
Аз купих готов комплект, космонавтчето е плюшено, ще преценявам според времето дали изобщо ще го ползваме Simple Smile

# 147
Момичета, пускам линк към еднa онлайн аптека с много изгодни предложения на шишетата на Avent:

https://remedium.bg/product/23173/avent-komplekt-novorodeno-natural-pp.html

# 148
  • софия
Момичета, какъв термометър купихте, а аспиратор за носле?

# 149
  • София
Момичета, какъв термометър купихте, а аспиратор за носле?

Термометър купих на AGU baby , аспиратор на Chicco Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт