Още мъничко остана , бебе да се гушне в МАРТенската мама - МАРТ 2018 - Тема 3

• 65 354
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
Първоначално бях харесала рокличка с много тюл и дантела, за да изглежда като принцеска, но после си казах това мъниче да го мъчим отсега с тази нежна кожичка, и взех памучната рокличка.
Да и е по-удобно като допир до кожата.
Искам да ви попитам мами, знаете ли какво се прави когато бебето се внесе вкъщи? Прави ли се някакъв ритуал за здраве, с питка и мед, някой знае ли? Или вие какво смятате да направите прибирайки се от болницата?
Прибирайки се от болницата да се изкъпя в собствената си баня хахах това в кръга на шегата. Аз не съм запозната с традициите при изписване честно казано тук обаче доста подробно чета някои обичаи

http://www.kenguru.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B0/1/MlW … zIZijYBODIZKXcNej

# 121
Здравейте,бъдещи мами да Ви питам вашето бебче рита ли ви много,че мен редовно като стане 18:00 часа и като започне не спира.Чак когато си легна и почна да се унасям и то заспива.Някой като мен има ли? И според.Вас щом сега е немирно бебечето дали означава,че ще бъде по-палаво и неспокойно?

# 122
Здравейте,бъдещи мами да Ви питам вашето бебче рита ли ви много,че мен редовно като стане 18:00 часа и като започне не спира.Чак когато си легна и почна да се унасям и то заспива.Някой като мен има ли? И според.Вас щом сега е немирно бебечето дали означава,че ще бъде по-палаво и неспокойно?

Здравей,моята бебка ми се струва рекордьор.Рита от сутрин до вечер,в редките случаи ми дава общо час на ден почивка.Лошото е,че ритниците стават ве по-силни и болезнени за мен.Така,че се успокой има и по зле.А за това дали после ще са толкова немирати и аз се чудя.

# 123

Здравей ,

Моята беба напоследък е по-мързелива, може би вече и е тясно . Но пък на моменти усещам ритниците страшно силни . Най-активно се движи сутрин много рано , към 4-5 часа понякога и вечер към 11-12, преди да заспя аз. ММ чак се шегува , че като се роди и ще бъде нощна птица и изобщо няма да ни оставя да се наспим .
За това дали после ще бъдат по-палави или по-спокойни няма как да знаем , можем само да се чудим .  Simple Smile

# 124
  • Бургас
Момичета, към какви шишета се ориентирахте? С каката ползвах Авент, сега гледам имат нова серия и не знам каква е разликата. Чудя се между тях и Томи типи.

# 125
Момичета, към какви шишета се ориентирахте? С каката ползвах Авент, сега гледам имат нова серия и не знам каква е разликата. Чудя се между тях и Томи типи.

Аз взех комплект на NUK шишета и залъгалка

# 126
Аз съм взела засега едно единствено на Нук стъклено, ще взема поне още едно де и  мисля да е различен вид и с различен биберон, също си мислех за Томи Типи даже тези новата им серия с тръбичката, която е за температура ама после си викам с тази форма няма ли по-трудно да се мият техните шишета въпреки, че има доста доволни от тях и са си хубава марка. Бях миналата седмица на една лекция където представяха новото шише на Канпол спечелило награда за иновация на 2016 май с нам ква си технология, на приказки много добре звучи, ама се чудя вярно ли е или си е маркетингов трик. По принцип е около 17 лв. днес го гледах в Хипото намалено на 13 и нещо.

https://canpolbabies.com/bg/haberman-bottle  

Друго за което съм чувала добри отзиви за технологията, но то си е цифра е на Медела и просто не знам струва ли си. Защото зависи от бебето може да пие и от най-простото може от никое да не иска.

https://www.hippoland.net/medela-shishe-biberon-calma-150-ml

# 127
Аз съм взела
    едно на Авент 0+ (пластмаса) и едно стъклено на Suavinex, пак за новородено, против колики,с кръгъл биберон  и с три позиции на теч на биберона. Да видим дали и кое ще му се хареса. На едно приятелско семейство дъщерята само на Чико е искала, взели са сумати докато й улучат вкуса. ☺

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 21:49 от Capriccio

# 128
    Аз взех Авент Natural

# 129
    • София
    И с баткото преди 4 години и сега - Avent Natural серията.

# 130
    Аз съм взела все различни неща. Залъгалки на Нук една каучук, една силикон. Шише малко на Tomme Tippee, което ми подариха. И сега чакам да пристигне едно голямо антиколик шише на Бертони. Мисля да кърмя и затова не съм влагала много в шишета. Ще изпробваме първо какво й харесва на бебка и тогава ще купувам още, ако се налага.

# 131
    • София
    Доверих се на Avent Natural

# 132
    Josefine присъствали сме на една и съща лекция ми се струва  Grinning
    Аз взех шишета на Авент и имам едно подарък на Канпол.

# 133
    Аз купих ТОми Типи дават бибероните им за най- близки до майчината гърда!

# 134
    Harmonie* най-вероятно така е било. Аз я гледах жената как го натискаше това копченце на биберона че така че иначе. То много сложно нещо ми се видя храненето с това шише  Laughing Laughing иначе много иновативно.

Общи условия

Активация на акаунт