Още мъничко остана , бебе да се гушне в МАРТенската мама - МАРТ 2018 - Тема 3

• 65 350
  • 779
  •   1
Отговори
# 105
Аз точно от Косара взех комплекта за изписване, хубав е не по-различен от тези по магазините.

# 106
Благодаря! Hug Поръчвам и аз, хехе.

# 107
Здравейте, купих си ръчната помпа за кърма на Медела, като прочетох инструкциите за използване разбирам, че не се стерилизира  в стерилизатор, а във вряла вода. Правилно ли съм разбрала? Simple Smile

Ааа никаква вряла вода за малко бебе. В стерилизатора я пусни. Само дръжката май не можеше, че има една гумирана част.
Е какъв точно е проблемът с врялата вода? Аз стерилизатор изобщо не мисля да купувам. Ако нещо трябва да стерилизирам на котлона ще е.
Иначе за конкретната Медела не знам, нямам такава.

# 108
  • София
Здравейте, купих си ръчната помпа за кърма на Медела, като прочетох инструкциите за използване разбирам, че не се стерилизира  в стерилизатор, а във вряла вода. Правилно ли съм разбрала? Simple Smile

Ааа никаква вряла вода за малко бебе. В стерилизатора я пусни. Само дръжката май не можеше, че има една гумирана част.
Е какъв точно е проблемът с врялата вода? Аз стерилизатор изобщо не мисля да купувам. Ако нещо трябва да стерилизирам на котлона ще е.
Иначе за конкретната Медела не знам, нямам такава.

Докато бях в болницата искаха да си нося стабилизатор, за да давам от изцедената кърма на бебето. Извинявай, бях забравила, че се изварява във вряла вода на котлона.

# 109
Честито на Мегс и Етоалче.  Да са ви живи и здрави бебоците.
Аз направо взех да се плаша , че и моето време наближава.  Лошото е, че последно бебка беше седалищно и не съм сигурна, че се е обърнала.  Дано щото хич не ми се иска да съм секцио.  А багажа за болницата и аз не съм го стегнала , но иначе съм си купила всичко необходимо за болницата.

# 110
Знам, че я дъвкахме тази тема, но споделете какво купихте за изписване? Освен боди с дълъг ръкав, отгоре колко ката дрехи още и с одеяло дебело или пелена или и двете и ако сте взели гащеризонче над бодито, то пухено ли е тоест по-плътно? Толкова се обърках вече и аз Simple Smile

# 111
Аз мисля боди с дълъг ръкав, отгоре едно тънко гащеризонче цяло, и пухен гащеризон леко плътен, с по тънко одеалце. Но пак зависи от времето какво ще е може някое по дебело одеало 

# 112
Аз съм взела боди с дълъг ръкав,ританки,блуза с дълъг ръкав,панталонки,пухен космонафт и пелена-одеало Simple Smile

# 113
  • софия
Здравейте, относно комплектите за изписване за моето момиченце съм взела памучна рокличка с малко дантела и дълъг ръкав и ританки в бяло. Лента за главичката в лилаво, и нежно одеалце, шапчица и ръкавички. Не мисля, че ще има нужда от 5 ката дрехи, няма да ходим по студа, само от болницатадо колата.

# 114
Аз съм взела боди с дълъг ръкав, гащеризон, шапка и ръкавици и с одеалце  за завиване. То е доста плътно, но е подарък и е много хубаво, беличко  и ще го ползвам. Няма да му стане много топло от вратата на болницата до колата.

# 115
Подготвила съм памучно боди с дълъг ръкав, плюшени ританки и блузко-туника, плюшена шапчица, ръкавички и пелена одеало от едната страна е памучна от другата е плюш и посредата силиконова вата. Днес изпрах една голяма част от дрехите, утре  пак и ще почвам да гладя и подреждам.

# 116
Благодаря ви, насочихте ме, ще почвам и аз да сформирам ☺️☺️☺️

# 117
  • София
Миналия път не носих чорапки и акушерките ми направиха забележка. Моят комплект ще включва (ще купувам, защото не мога да намеря дрехите от каката) боди с дълъг ръкав, чорапки, гащеризон без ръкави, нещо като жилетка, ръкавици, шапка. Имам едно плюшено порт бебе, в което ще я сложа и кошницата за кола.

# 118
  • софия
Първоначално бях харесала рокличка с много тюл и дантела, за да изглежда като принцеска, но после си казах това мъниче да го мъчим отсега с тази нежна кожичка, и взех памучната рокличка.
Да и е по-удобно като допир до кожата.
Искам да ви попитам мами, знаете ли какво се прави когато бебето се внесе вкъщи? Прави ли се някакъв ритуал за здраве, с питка и мед, някой знае ли? Или вие какво смятате да направите прибирайки се от болницата?

# 119
Извинявам се ако вече сте коментирали тази тема ... предстои ми скоро да избера къде да родя в Софиямед или СвСофия на Др Мазнейкова може ли дадете вашето мнение? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт