Още мъничко остана , бебе да се гушне в МАРТенската мама - МАРТ 2018 - Тема 3

• 65 328
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
Мами и аз да се похваля ,днес се роди моето златно момиченце.Раждането мина бързо като на сън.3150 и 50 см. Благодаря  на Бог ♡
Честито!!! Нека расте здрава и много щастлива, а на теб бързо възстановяване ❤❤❤ Сама ли тръгна или предизвикаха раждането?

# 631
Мами и аз да се похваля ,днес се роди моето златно момиченце.Раждането мина бързо като на сън.3150 и 50 см. Благодаря  на Бог ♡
Честито!!! Нека расте здрава и много щастлива, а на теб бързо възстановяване ❤❤❤ Сама ли тръгна или предизвикаха раждането?
Имах два сантиметра разкритие и към 18 часа ме включиха на система в 21:35 вече родих ♡♡♡

# 632
  • В света на диска
Честито, как искам вече и аз да гушна малката кукла, ако и днес не родя, официално преносвам, как сте останалите чакащи, аз съм в паника, как усещате бебето, аз движение трудно засичам и умирам от страх?

# 633
Аз днес съм на тонове, имам още две седмици до термин. Усещам движенията на бебето, но нито контракции, нито нищо. Нямам търпение вече.

# 634
Имам 8 дни до термин ! Бебчо е доста по- подвижен от преди ! Имах контракции , но сега нищо особено и само 1 см разкритие ! Не разбирам как имах силни и болезнени контракции и след като ми изписаха Магнерот всичко спря Sad

# 635
Успех на всички мами пожелавам,всичко да мине бързо и безпроблемно Simple Smile

# 636
Имам 8 дни до термин ! Бебчо е доста по- подвижен от преди ! Имах контракции , но сега нищо особено и само 1 см разкритие ! Не разбирам как имах силни и болезнени контракции и след като ми изписаха Магнерот всичко спря Sad
Ти сега нали не го пиеш тоя Магнерод?

# 637
  • София
Аз имам още 2 седмици до термин, нямам никакви контракции или болки. Търпение все още имам, но всеки ден увеличавам разходките макар и да ми е много трудно да се движа. Най-лошото е че от няколко дена ме мъчат хемороиди, някой имал ли е подобен проблем? Sad

# 638
Преди малко се върнах от лекаря. Тонове, процента, всичко е ок. Лошото е, че според лекарят няма изгледи скоро да тръгне раждане, предвид броя на ритниците по време на записа на тоновете. Явно ще трябва да се заредя с още търпение, а не знам откъде да го намеря Sad Бебето е 3600 вече, дано не наддаде още много до раждането.

# 639
Мами, намерихте ли си педиатър? Ние спешно се нуждаем от адекватен такъв, защото този, с който разговарях докато бях бременна, не си вдига телефона и откачам... Някой от София да препоръчате?

# 640
Аз имам още 2 седмици до термин, нямам никакви контракции или болки. Търпение все още имам, но всеки ден увеличавам разходките макар и да ми е много трудно да се движа. Най-лошото е че от няколко дена ме мъчат хемороиди, някой имал ли е подобен проблем? Sad
Аз за съжаление също си патя от хемороиди от няколко седмици.
Лекувам ги с доксипрокт. Задължително след дефекация се измивам хубаво и се мажа с лекарството, понеже усетих, че ако не го направя става по-зле.
От няколко дни опитвам и със стягане на мускулите, ще видим дали има ефект (нещо като упражнения на Кегел).

# 641
Преди малко се върнах от лекаря. Тонове, процента, всичко е ок. Лошото е, че според лекарят няма изгледи скоро да тръгне раждане, предвид броя на ритниците по време на записа на тоновете. Явно ще трябва да се заредя с още търпение, а не знам откъде да го намеря Sad Бебето е 3600 вече, дано не наддаде още много до раждането.
какво значи броя на ритниците ? Трябва да са повече или по- малко?

# 642
  • София
Благодаря за съвета. Аз не смея да мажа все още, но в понеделник съм на запис и мисля да попитам. Доксипрокт ми е помагал преди години когато имах. Много е неприятно, избягвам люто и пиперливо, но въпреки това не успях да се опазя накрая ... Sad 
Аз за съжаление също си патя от хемороиди от няколко седмици.
Лекувам ги с доксипрокт. Задължително след дефекация се измивам хубаво и се мажа с лекарството, понеже усетих, че ако не го направя става по-зле.
От няколко дни опитвам и със стягане на мускулите, ще видим дали има ефект (нещо като упражнения на Кегел).

# 643
При мен също се появиха хемороиди. Изписаха ми Долопрокт и казаха, че е нормално, бебето слизало в таза и притиска. Ще изчезнат след раждането. Дано да е вярно, иначе имам голямо облекчение от крема, поне не ме боли, че беше ужас. Не можех нито да седна, нито да ходя. Но си стоят и не се махат.

# 644
При мен също се появиха хемороиди. Изписаха ми Долопрокт и казаха, че е нормално, бебето слизало в таза и притиска. Ще изчезнат след раждането. Дано да е вярно, иначе имам голямо облекчение от крема, поне не ме боли, че беше ужас. Не можех нито да седна, нито да ходя. Но си стоят и не се махат.

Да бе, да, махат се с раждането, ама друг път... Аз така съм цъфнала...и никога не съм била по-зле.
Това само ако си нормално де, секцио е ясно.
Поне след няколко дни отмина болката.
А и ще изчезнат и те скоро, просто храната в болницата беше много зле и определено усетих липсата на моето сутрешно мюсли/овесени ядки. За мен това беше спасението, докато бях бременна и много рядко имах болка от тях, а запек - никога.

Общи условия

Активация на акаунт