Още мъничко остана , бебе да се гушне в МАРТенската мама - МАРТ 2018 - Тема 3

• 65 340
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
Има ли  много чакащи мами? И ако има бихте ли споделили как се чувствате ?

Утре влизам в 39 г.с. и ми е доста трудно придвижването. Усещам болки ниско вляво и в кръста малко. Като килограми съм +9.
А преди два дни на прегледа ме успокояваха, че няма да е скоро. Водите са в норма. Плацентата е м/у втора и трета степен... Grinning А моето търпение го няма вече... HugJoy

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 20:11 от jacqueline.doycheva

# 616
  • София
Simple Smile Ходенето е супер, аз откакто съм в 9-тия всеки ден правя около 3 км, но много ме заболяват колената и кръста ... Имам киселини, всяка вечер пия сода, но не помага. Ще си почакаме още малко, аз нямам нито контракции, нито болки. В 38 гест. седмица съм ...
А , да и от няколко дни имам гадене, ама си хапвам де хихи

# 617
 А вие подути ли сте защото аз страшно много крака , китки , ръце , лице ...ужас

# 618
  • София
И моите крака са отекли, обувките едва ми стават 😀 Друг е въпросът че много трудно се обувам, почти невъзможно...

# 619
Ох мами аз от вчера  съм в болница,взеха ме заради прилошаване с ниско кръвно и сега ще ме държат до раждането сигурно,то утре ми е термина.Леле много ми писна с тея болници Sad

# 620
Мисли, че още малко остана да видиш своето щастие!

# 621
Мисли, че още малко остана да видиш своето щастие!
Да така се успокоявам ,дано е скоро и всичко да е наред Simple Smile

# 622
А днес все още ли си в болница?

# 623
Аз вчера влезнах в 39 г.с. и съм +30 килограма Smiley Разхождам се ежедневно , изкачвам стълби , но честно казано не съм се подула много . Имам съвсем леки отоци по ръцете , краката и леко ми е подпухнало лицето .  Вече започвам да си мисля , че ще пренося .
Апетита ми намаля драстично в последните 2-3 седмици и ям съвсем по-малко или гледам да хапвам по-лека храна.  Също така вечер , като изключим подготвителните контракции , имам и силно гадене .

Още малко ни остана момичета и ще прегърнем нашите малки слънца ! Purple Heart

# 624
А днес все още ли си в болница?
Да до раждането ще съм....

# 625
  • В света на диска
Честито на всички гушкащи и мъници уж утре бебето  трябва да излезе, но признаци няма, много ми е нервно, затворих се да не викам по никой, че не се усещам, взех много да се плаша, някой знае ли каква е цената на епидурална упойка в момента, почвам да си мисля, че определено, не съм герой

# 626
Честито на всички гушкащи и мъници уж утре бебето  трябва да излезе, но признаци няма, много ми е нервно, затворих се да не викам по никой, че не се усещам, взех много да се плаша, някой знае ли каква е цената на епидурална упойка в момента, почвам да си мисля, че определено, не съм герой

А ми на мен ми казаха 150,200 лв аз ще съм си с епидурална минах и анестезиолог и да съм готова

# 627
Вчера след ноложително секцио се роди нашата малка шошка Жаклин 51см. 3.500 кг. Много е бузеста и с коса в изобилие Grinning
Както си и знаех болките от шевовете си ме болят, но е вярно, че колкото повече ставаш толкова по-лесно се разминават нещата.

# 628
Вчера след ноложително секцио се роди нашата малка шошка Жаклин 51см. 3.500 кг. Много е бузеста и с коса в изобилие Grinning
Както си и знаех болките от шевовете си ме болят, но е вярно, че колкото повече ставаш толкова по-лесно се разминават нещата.

Честито ! Да Ви е жива и здрава и много да Ви радва! Flowers Hibiscus На теб желая бързо възстановяване ! Blush

# 629
Мами и аз да се похваля ,днес се роди моето златно момиченце.Раждането мина бързо като на сън.3150 и 50 см. Благодаря  на Бог ♡

Общи условия

Активация на акаунт