Спането и то една каша - спи около 12:00 някой път за час, някой път за два...понякога 3 пъти през деня, като последната дрямка е около 19:00 и после няма заспиване до 22:00...и така...едно време с каката бях далеч по-организирана ама сега дали щото са две, но съм много зле...😖
доста често си остава и в мойто легло, че и аз вече нямам сили да ставам за да го сложа в кошарката....
доста често си остава и в мойто легло, че и аз вече нямам сили да ставам за да го сложа в кошарката....
) по гръбче легнал. След това той сам си се намества. Изчаквам 1-2мин. И ако е спокоен пуснам камерата на бейбифона и излизам.
) по гръбче легнал. След това той сам си се намества. Изчаквам 1-2мин. И ако е спокоен пуснам камерата на бейбифона и излизам.
Дунда е на 4-ти януари, но също не пълзи. Опитва се да ходи, като я държиш под мишничките и хуква веднага с едни огромни крачки, само кръст да имаш. Не се изправя от легнало до седнало положение, напоследък се изправя от седнало положение на колене и дотам. Ядосва се като се изтърколи по корем и не може да се изправи, почва едно викане и рев, страшна работа 
Препоръчани теми