"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 751
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Сезон 2
Епизод 49

- Трябва да говоря с него!
- В състояние си да скъсаш нервите на човек! Слава богу, че тази вечеря мина без инциденти
- В какъв човек се превърна, братле! Щом толкова ревнуваш върви при нея! Тя се прави на маймуна, за да те спечели отново! Сдобрете се, за да ви олекне на вас, да олекне и на нас и на фирмата, хайде!
- Дишай, братле! Всички могат да си отдъхнат, няма проблем! Дишай!

-  Да видим дали леля ни не е организирала повторна операция!
- Хайде на вас приятен скандал! Един съвет, внимавай какво ще кажеш, че да не се усети, че умираш от ревност!

- Знам, че ревнуваш!
- Кой, аз?Аз!  Аз да ревнувам! Стига глупости, това беше едно време – преди ревнувах, но всичко свърши!
- Значи не ревнуваш?

- Слушай, ако има някоя глупост, която трябва да знам за него, кажи веднага, защото ще работим заедно!
- Приятели от деца, добре! Не, че толкова ме интересува или ревнувам, не, но нали ще работя с него, искаше ми се да разбера какъв е! Не, че ревнувам, от какво да ревнувам, от завития му мустак!

- Отивам да разкрия истината!

- Само ти липсваше! Даже е в настроение!

- Едно ще ти кажа, повече не ме лъжи и не ме прави на глупак, чу ли! Повече дума да не съм чул! Накрая аз съм глупакът, че изобщо те слушам!

-  Добре си,  действа задкулисно, но ти стана неприятно, когато сама си вкара гол!
- Мачът е 90 минути, не го забравяй!

- Мачът свърши, мръснице, мачът свърши!

- Виж я как си го търси, сама си го търси!
- Какво правиш? Виж я ти, виж! Виж какви ги върши! По дяволите, по дяволите, какво правиш? Ще останеш под ТИР-а.

- Направих го, за да те спра!
- Толкова е лесно, нали! За теб е толкова лесно да постигнеш всичко, което искаш от Ийт! Да се сърди, колкото си иска, да побеснее, хоп, ще направиш някой номер и той пак ще е при теб, защото Ийт няма да издържи, когато ти се забъркаш в поредния проблем, защото Ийт е такъв!

- Защото Ийт е толкова влюбен в мен, колкото аз съм влюбена в него! Защото ние не можем един без друг! Защото каквото и да правим, не можем да спрем гласа на сърцето си. Знам, понякога сме слепи, понякога сме глухи за думите на другия заради ината и гнева ни, но сърцата ни се чуват, Ийт!
- Празни приказки, празни приказки!

- В живота си освен теб и преди теб не съм обичала друг и хоп, първата ти любов е на сцената!

- Хайде, слушам те!
- Като скрих и не ти казах истината изпаднах в позицията на виновна! Направих сложно едно нещо, което е толкова обикновено и детинско! Ти си моята първа любов, ти си всичко за мен!
- Прав съм, да! Благодарение на теб се мразя, защото съм прав!

- Още не съм преглътнал единия, ти изправяш пред мен друг! Приключи фалшивият ти брак и се появи първата ти любов!
- Стана така заради моята и твоята ревност! Трябваше да ти кажа в началото, но не можах. Още не беше преглътнал Керем, не намерих смелост да ти кажа за Фатих!
- Не исках да ми запалиш главата, но ти го направи! Защо? Бил детско увлечение! Да ти вярвам ли?
- От глупост! Направих го от глупост!

- Не ти се вързах, не ти се вързах! Какво означава детско такова? Не ти се вързах!
- Всичко оплесках, браво, оплесках всичко!

изпълнението на Нур с колата е ужасно забавно, връщала съм го поне хиляда пъти

# 166
Нади, заради любовта ти към Толгахан

получаваш и бонус Бурак

Спокойна нощ на всички!

# 167
Скрит текст:

Права си, трио са и са отвратителни. В болницата на Айтюл и беше ясно, че Назанката се е метнала сама, но сигурно ще обвинят Елмаз.
Йит, когато е бесен, е още по-хубав! Heart Eyes Simple Smile
labrex ,
аз също много харесвам Ийт, когато е ядосан на Нур. Той направо си е вулкан от емоции. Колко беше сладък като казваше на Нур: "Още не съм преглътнал единия, ти изправяш пред мен друг! Приключи фалшивият ти брак и се появи първата ти любов!" Момчето изгоря от ревност, Нур го побърка с грешките си.
    Толкова са ми интересни словесните двубои между Нур и Ийт,
че дори не обръщам внимание на триото, което в желанието си да се наложи ще се самоунищожи.

Скрит текст:
Но за Елмаз ми стана жал. Отново я вкараха в капан.

Emiliya, успокОи ме! Simple Smile Да се самоунищожават, и без това полза от тях - йок, само ядове. За дядото-убиец ми дожаля, но за тез трите хич не ми е жал.
И Толга, и Бурак са хубавци, с различна красота! Heart Eyes Peace

Скрит текст:

# 168
labrex,
Цитат
И Толга, и Бурак са хубавци, с различна красота! Heart Eyes
съгласна - на 100% с теб. И тази красота трябва да присъства на страницата ни!

# 169
  • On the sea
Добро дъждовно утро от мен! Labrex и аз те подкрепям на 100%, Еми благодаря и на теб, че ни подкрепяш, а аз държа да отбележа, че преди Сега и завинаги не съм харесвала Толгахан, от скоро ме е грабнал Satisfied.
И с коментарите за триото съм съгласна, но понякога съм се замисляла дали има хора, които им симпатизират и са на тяхна страна? Дали и отрицателните герои си имат публика? Тук в форумът не ми се вярва някой да е на тяхна страна, но като цяло, може би хора с подобен на техният характер ги харесват (винаги съм си ги задавала тези въпроси). Сега и Назан ще се настани в дядовата ръкавичка, интересното е, че Ийт никога не се съпротивлява, със сигурност ако се беше наложило и Таяр и Хафизе да се настанят нямаше да има против, голямо сърце има този човек Blue Heart. И на мен ми стана жално за Елмаз, все пак тя се промени към по - добро, а всеки заслужава втори шанс, но този плужек (Димана много ми допада определението ти) Джахид, пак ще се остави да бъде манипулиран, нямам думи за него. Нур си беше сладка с камиона, както винаги, а реакцията на Ийт Scream

Него за закуска

И един Бурак за десерт (държа да отбележа, че с мустаци хич не го харесвам Thinking)

# 170
Привет! Отново забавна серия. На мен Иджлял много ми хареса, въпреки това, че е малко по-слаба. Сценаристките взеха да се излагат с повтарянето на едни и същи номера - Елмаз говори с майка си, Иджлял подслушва или обратното. Елмаз е нагла, затова й спретнаха поредния номер. Айтюл, естествено, заема страната на Назан, защото не иска Елмаз у дома си. Струва ми се, че Елмаз от предизвикания стрес ще роди по-рано. Нур не ми се коментира. Както отбеляза Джахид, тя се прави на маймуна, за да спечели отново Ийт. Двамата са забавни с кавгите си.

# 171
Ами сценаристките,не само по тази линия прекаляват и се излагат.Вкараха сега и този Фатих,и той сега ще се меси м/у Нур и Йит,някак все едно и също се повтаря.Доскоро ми беше интересно,но нещо последните серии...просто едни и същи истории се повтарят периодично.И някак ми се струва,че Нур много се излага с това непрекъснато тичане след любимия,най-вече във фирмата, по коридорите.Всички я гледат и коментират,а тя тича ли тича.
На вас,момичета,все още ли ви е толкова интересно?

# 172
И според мен Нур се излага, но тя затова започна работа в тази фирма - за да бъде близо до Ийт и да го спечели отново. Джахид я назначи с тази цел - да им помогне да се сдобрят. Какво я интересуват Нур коментарите на останалия персонал, нали тя е любимата на шефа.

# 173
Здравейте, момичета!

Спокоен, ползотворен и приятен ден!

Ийт Козан в очакване на своята секретарка
    Аз искрено се забавлявам, гледайки тези епизоди. Нур е толкова сладка в желанието си да спечели отново Ийт. А той горкия се побърка от желание да прегърне любимата си и гняв, че го предаде, от недоумение и страст, от ревност и любов. Но може ли шефът да устои на тази чаровница, в която е безумно влюбен.
    Оправдавам Нур - на война и в любовта всичко е позволено. Пренебрегвайки злобните погледи и шушукания на колегите Нур крачи към кабинета на шефа или по-точно обратно към неговото сърце. Сама осъзнала грешките, които допусна тя е готова на всичко, за да заеме мястото, което й принадлежи по право. Ийт Козан е нейният живот и тя ще се бори - с всички! Борбата е оправдана, Иджлял чака Нур да се препъне, но и Нур не желае да изпуска този красавец!

# 174

Цитат
Оправдавам Нур - на война и в любовта всичко е позволено.
След като е позволено на Нур, значи е позволено и на останалите. За всички, които не използват работното място за любовни свалки, е дразнещо.

# 175
  • Пловдив
Цитат
Оправдавам Нур - на война и в любовта всичко е позволено.
След като е позволено на Нур, значи е позволено и на останалите. За всички, които не използват работното място за любовни свалки, е дразнещо.
Ами ако шефът им е влюбен в тях, позволено е Simple Smile На всички е ясно, че Нур не е там за работата, какво има да се дразнят. Тя даже и е искрена защо е там. Не е лъгала нито Джахид, нито Ийт.

# 176
Незнам на мен ми идва малко глуповато поведението на Нур и неестествено, с всичкото това търчане и ,,бягане''буквално...
На мене интригата ми се позагуби,тя всъщност не се е загубила,защото интригите са постоянни,ами просто се повтарят едни и същи..истории.Става малко отегчително!

# 177
  • Пловдив
Незнам на мен ми идва малко глуповато поведението на Нур и неестествено, с всичкото това търчане и ,,бягане''буквално...
На мене интригата ми се позагуби,тя всъщност не се е загубила,защото интригите са постоянни,ами просто се повтарят едни и същи..истории.Става малко отегчително!

Понеже аз много си ги харесвам  не ми става отегчително Simple Smile
Но наистина поведението на всички в сериала е малко неестествено, защото е преекспонирано - злобата и лошотията на Иджлял и Айтюл, интригите на Назан, овчедушието на Джахид и Фърат. Нур и Ийт също имат ситуации, в които е преекспонирано държанието им. Но какво да се прави, режисьорите са избрали този вариант явно за да е по-забележимо това, което искат да предадат като емоция и усещане.

# 178
Привеет  Hug
 Нов репортаж с Толга  
https://vk.com/tolgahan_sayisman?z=video-45712272_456239731%2Fe9 … pl_wall_-45712272

сладък като ягодка
Ето и превода:
Бихме искали да попитаме за финала на  „Черната перла“
- Да. Финалът е следващата седмица.

Причината?
- Сериалът приключи бързо, но според мен така е много по-добре. Вече няма какво повече да се каже. И за нас той приключи преди повече от две седмици.

А какво ще кажеш за лошите коментари в социалните мрежи? За играта на госпожа Ханде? Говорехте ли за това по време на снимките?
- Не искам да кажа нищо по този въпрос. Защото каквото и да кажа, няма да ме разберете правилно.

Бих  искал да попитам за стария ви телевизионен сериал „Сега и завинаги“ “(Asla Vazgeçmem). Ще бъде ли показан в Африка?
- Да, да. „Сега и завинаги“(Asla Vazgeçmem). Това е толкова странно!

# 179
Поведението на Нур е глуповато от гледна точка на човек, отишъл в една фирма да работи и гради кариера . Тя обаче не е отишла да се доказва чрез работа и явно не смята търчането подир любимия шеф за излагане. Сериалът се изчерпа по основната линия, чрез постоянните интриги и включването на нови герои или връщането на стари целят да поддържат зрителския интерес до финала.

Общи условия

Активация на акаунт