"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 4

• 80 727
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Така като сме започнали , та да си кажем Simple Smile
Харесвам персонажите на Нур и Йит, разтоварва ме тяхната любов.
Това , което ме дразни е  отношението на Йит спрямо Нур понякога. Аз разбирам,че е безкрайно благодарен на полумайка си, но това не бива да го превръща в пионка. Защо живее с бившата си, брат си, леля си в една къща ? Умът ми не го побира.  И ме дразни, че две изречения на Иджлял го връщат в първи клас. Много, много им се връзват. Уж пред Нур голям мъжкар, а пред онова лудо същество не може да се наложи.
Съгласна съм с теб. И на мен ми е много странно това. Не отрича пред Иджлял, че обича Нур, но само толкова. Просто си мълчи.
Разбирам, че ситуацията е доста объркана. Двете змии са семейството, в което той е израснал и в същото време едната е майка на сина му /което предполага известна близост в даден момент от съвместния им живот, макар и без любов от негова страна/. Чувства се обвързан с тях, но обича Нур.  Явно му се иска всички да живеят заедно. Абсурд!!!!

# 211
Нур можеше спокойно да тръгне и по домашни чехли. Така ли нямаше едни обувки с токчета.

# 212
Сезон 2
Епизод 50

- Ти беше права, мамо, от самото начало, че обича не мен, а нея!
- Трудно е нали, да смесваш личния живот с работата?
- Трудните сме ние, още от самото начало!

- Виж я само, още говори, още говори!
- Браво, Ийт, стана за смях пред служителите!

- Ти премина границата! Пусни ми ръката ще стане лошо! Наистина ме е гнус от теб!

- Само ми стана интересно! Ти си младо момиче, разбира се, че ще флиртуваш, това е нормално! Искам само да се запозная с твоя приятел!
- Първо трябва да опозная теб, а след това приятеля ти!

- Само приятел ми липсваше! Само той да не ми създаде напрежение! Със сигурност е някой тип!

- Недей да сновеш като разярен лъв в клетка, недей!
- А какво да правя? Да подскачам от радост или с първата любов на Нур да изиграя един танц!

- Детето е болно, Иджлял! Никакво, но! Аз друг път ще те изведа, бъди спокойна! Можеш ли да се веселиш, когато Мерт е болен? Хайде, щом детето те вика! Лельо, ако стане нещо ще ми звъннеш!
- Чудесно, Ийт да се забавлява с онази змия, а аз тук да гледам дете! Колко хубаво!

- Браво, браво на вуйна ми! Каква дъщеря е родила!

- Мамо, омръзна ми от приказката за лошата вещица Нур!
- Никакво мамо! Хайде заспивай вече Мерт, Хайде!

- Нощта сега започва, а ти стой тук и чакай! По дяволите!

# 213
Единственото което ми харесва у Айтюл е,че обича истински Март,въпреки че и тя го използва понякога.А тази Иджлял ме вбесява просто.Детето и болно,а тя се стегнала и трябва да излиза.Ужасно безчувствено същество е.

# 214
Привет!

Това е серията с проглеждането на Елмас.Нейният образ ми е интересен и го харесвам.
Плужекът Джахид тази серия надмина себе си по глупост. Но му предстои още едно собствено надскачане - да си подобри рекорда по глупост.  hahaha hahaha hahaha
Но двойните стандарти в семейство Козан си продължават още по- засилено. Значи, Ийт трябва да се съобразява винаги и на всяка цена с майката на детето си, а Джахид трябва да прогони също майката на собственото си дете. newsm78 newsm78 Mr. Green И жени така яростно да издевателстват над бременна жена ми е изключително гадно и в повече.  Тя затова леля държи всичко под контрол и неперекъснато наблюдава всички, за да може да ги валира както грънчар  на колелото своите грънци. И Джахид и Ийт са  мек пластелин в нейните ръце. И спрямо нейния интерес и гледна точка така си ги обработва, та винаги постига своето, а то е да е султанката в дома Козан. Знаете какви са правата на Валиде Султан в османската империя, е те, това, иска Айтюл от Ийт - да е валидето и го постига с "чудесните" си изразни средства и вменяването на чувство за вина, за да може да подчинява.
Иджлял е нейна отличничка, която обаче като много изфинена интригантка не можа да разбере, че колкото повече се бори срещу Нур, доказвайки пред Ийт, че Нур има първа любов, а преди това Керем, още повече нахъсва Ийт към ревност, която Ийт може да угаси само, ако се сдобри с Нур, което той и цели.  Винаги тези  действия на Иджлял се обръщаха като бумеранг срещу  нея.  Та винаги мислеше, че по този начин ще ги раздели, но не би. Пламенният Ийт изгаряше от ревност и не само, че се сдобряваше с Нур, ами още повече показваше любовта си към Нур пред Иджлял.
Привърженичките на Иджлял да й бяха вляли малко повече акъл Joy Joy Joy, а не да я поддържат и вкарват в духовно унищожение. Няма по-тежко от вида и нещастието на една необичана жена, която живее с такъв мъж и чака от него промяна в любов към нея. Всичко е загубена кауза, защото, когато един мъж обича една жена си остава до края.

Последна редакция: чт, 08 фев 2018, 22:57 от Dimana-nova1

# 215
Привет!
Това е серията с проглеждането на Елмас.Нейният образ ми е интересен и го харесвам.
Плужекът Джахид тази серия надмина себе си по глупост. Но му предстои още едно собствено надскачане, чак си подобри рекорда по глупост.  hahaha hahaha hahaha
Но двойните стандарти в семейство Козан си продължават още по- засилено. Значи, Ийт трябва да се съобразява винаги и на всяка цена с майката на детето си, а Джахид трябва да прогони също майката на собственото си дете. newsm78 newsm78 Mr. Green И жени така яростно да издевателстват над бременна жена ми е изключително гадно и в повече.  Тя затова леля държи всичко под контрол и неперекъснато наблюдава всички, за да може да ги валира като грънчар  на колелото своите грънци. И Джахид и Ийт са едни мек пластелин в нейните ръце. И спрямо нейния интерес и гледна точка така си ги обработва, та винаги постига своето, а то е да е султанката в дома Козан. Знаете какви са правата на Валиде Султан в османската империя, е те, това, иска Айтюл от Ийт - да е валидето и го постига с "чудесните" си изразни средства и вменяването на чувство за вина, за да може да подчинява.
Иджлял е нейна отличничка, която обаче като много изфинена интригантка не можа да разбере, че колкото повече се бори срещу Нур, доказвайки пред Ийт, че Нур има първа любов, а преди това Керем, още повече нахъсва Ийт към ревност, която Ийт може да угаси само, ако се сдобри с Нур, което той и цели.  Винаги тези  действия на Иджлял се обръщаха като бумеранг срещу  нея.  Та винаги мислеше, че по този начин ще ги раздели, но не би. Пламенният Ийт изгаряше от ревност и не само, че се сдобряваше с Нур, ами още повече показваше любовта си към Нур пред Иджлял.
Привърженичките на Иджлял да й бяха вляли малко повече акъл Joy Joy Joy, а не да я поддържат и вкарват в духовно унищожение. Няма по-тежко от вида и нещастието на една необичана жена, която живее с такъв мъж и чака от него промяна в любов към нея. Всичко е загубена кауза, защото, когато един мъж обича една жена си остава до края.
Димана, страхотен коментар! Поздравления! Позволих си да те цитирам, защото няма какво друго да добавя!

# 216
# 217
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз спя малко. Laughing
Здравейте  Hug,
по принцип избягвам да пиша в други теми, освен в една, която считам за виртуалния си дом, но ... "Сега и завинаги" ми влезе под кожата и си разрешавам да се разпиша тук при вас.
Вероятно е имало теми за "Никога няма да се откажа" по време на излъчването му в Турция, но съм ги пропуснала.
Загледах "Сега и завинаги" по БТв, по време - някъде около 20-25 оригинални епизоди. Набирах плавно скорост с всеки вечерен епизод до към 34-ти оригинален. И вече бях така зарибена и запленена, че за последните 10 дена успях да изгледам целия сериал с руски субтитри до края. Сега си попълвам пропуснатите първи двайсетина серии, като съм стигнала до 9-та. Crazy
Това е вторият сериал след АФК ("Огледален свят"), който успява така да ме плени. Не ми пука и не ми пречат стандартното за комшийските сериали ненужно разтегляне, тъпчене на едно място и т.н. Ако ги нямаше, сериалът щеше да е двучасов игрален филм.
В един пост няма да мога да кажа всичко. Затова споменавам само играещите главните герои.
Нямах добро мнение за Толгахан Сайшман, без да съм го гледала никъде. Имам си едно наум от видяното и прочетеното основно за личния му живот. Никога не съм го намирала за красив. Обаче ... тук ме спечели. Страхотен сексапил, харизма и огън в очите! От него струи истинска мъжка сила, няма как човек (жена  Wink) да не забележи това  Laughing. И играе добре.
Амине Гюлше ме изненада страшно приятно. Не е просто поредната подиумна красавица. Тя притежава естествена емоционална интелигентност и има очевиден актьорски талант.
В двойка с Толгахан ме накараха да ги харесам страшно. И да повярвам в любовта на Иит и Нур. Даже сега, като се върнах назад да видя началото на сериала, мога да кажа, че в пресъздадената от тях любов човек може да повярва още от първи епизод. За два дни три пъти го изгледах целия  Crazy. Чак после минах на втория  Blush.

Страшно харесах и актрисата, играеща Елмаз. Тя има късмета да играе единственият образ, който търпи някакво съществено развитие в сериала. И го пресъздава чудесно.

Стига толкова за тази вечер.  Laughing

# 218
  • Bulgaria
Здравейте  Hug Hug
Такова мекотело като Джахит няма. Всички го въртят на малкият си пръст . Как може да продължава да вярва на Назан , много двойни стандарти . Когато Елмаз за малко да загуби бебето заради съпругата му ,той изобщо не се засегна. Изгонването и беше само заради лъжата за възможността да имат дете. Но не се сещам дали той и потърси сметка за блъскането на Елмаз. Той се превръща в топ 3 на антипатичните образи  Laughing Laughing Laughing Много ми стана жал за Елмаз. Вече започнах да я харесвам ,не съм забравила постъпките и ,но тя се опитва да се промени. Започна да се държи сестрински с Нур , поставя на мястото им трите хиени .
Някой беше споменал по-нагоре дали тя заслужава втори шанс-аз мисля ,че да . Да ,манипулираше Джахит в началото ,но и тя беше в правото си . Той се води само по акъла на леля си и няма собствен живот.Но бебето я промени и започва да изпитва чувства към него . Но той отново обърна палачинката.

Иджлял отново няма равна. Както винаги Айтюл се държи повече като майка на Мерт. Продължава с манипулирането на сина си ,сякаш така ще спечели черни точки на Нур .

Довечера ще гледаме трагикомедия......

# 219
И аз смятам ,че Елмаз се промени и точно за това заслужава да и се даде втори шанс.
Иджлял се държи ужасно с Мерт Sad .
.

# 220
Привет!

Плужекът Джахид тази серия надмина себе си по глупост. Но му предстои още едно собствено надскачане - да си подобри рекорда по глупост.  hahaha hahaha hahaha
Но двойните стандарти в семейство Козан си продължават още по- засилено. Значи, Ийт трябва да се съобразява винаги и на всяка цена с майката на детето си, а Джахид трябва да прогони също майката на собственото си дете. newsm78 newsm78 Mr. Green И жени така яростно да издевателстват над бременна жена ми е изключително гадно и в повече.  Тя затова леля държи всичко под контрол и неперекъснато наблюдава всички, за да може да ги валира както грънчар  на колелото своите грънци. И Джахид и Ийт са  мек пластелин в нейните ръце. И спрямо нейния интерес и гледна точка така си ги обработва, та винаги постига своето, а то е да е султанката в дома Козан. Знаете какви са правата на Валиде Султан в османската империя, е те, това, иска Айтюл от Ийт - да е валидето и го постига с "чудесните" си изразни средства и вменяването на чувство за вина, за да може да подчинява.
   Привет и от мен! Не можах да гледам изцяло снощната серия, но не  мисля Джахид за плужек, а за мъж, опитващ се да лавира между две жени. Едната е обичал и може би още обича, въпреки измамата й. А с другата е имал връзка за забавление, усложнена от неочаквана бременност. Той иска детето, но не иска майката. А и не я е изхвърлил на улицата, върна я при родителите й. Излишно е да казвам, че в Турция поведение като това на Елмаз изобщо не се толерира. Как да разбере коя от двете му казва истината във връзка с инцидента, след като и двете са го лъгали? Елмаз с желанието си да стане господарка в дома Козан настрои и прислужничките срещу себе си. Надсмива се над Назан, над жена, неможеща да има собствено дете и парадира с бременността си. Ами заслужи си го. Елмаз би могла да роди и в затвора, както правилно отбеляза Джахид. Поне това й спестиха. Актрисата и на мен ми харесва, също е красива.
  Айтюл е вярно, че се изживява като господарка на дома. Така е било и тя се бори срещу всяка възможност за промяна на положението. Иджлял наистина не разбра досега, че с опитите да злепостави Нур, предизвиквайки ревността на Ийт, само губи. Но тя е в губеща позиция и без реален шанс да спечели Ийт от самото начало. Такъв е сценария и бих казала, че няма как  харесващите Иджлял, по-точно съчувстващите й, като мен, да й налеят ум в главата. Това е работа на сценаристките, а те не го искат изначално. Как иначе ще се съчувства на Нур и любовта й с Ийт, любов, която не започна на чисто, ако не представят Иджлял като отрицателна героиня и ако не затъне тя съвсем? Такава роля са й отредили сценаристите на Иджлял, не тези, които евентуално й съчувстват за положението, в което се намира.

# 221
  • On the sea
Добро утро на всички, на мен днес никак не ми беше такова, свекървата щяла да идва за два дена RageRage
Възмутена съм от безотговорността на Иджлял към Мерт, това не е никаква майка, това е чудовище, пълен непукист, но на Ийт така и няма да му светне червената лампа. И на мен Елмаз  ми допада, все пак се промени към по добро, стана ми мъчно за нея.  Джахид не смятам да го коментирам, просто нямам думи за него. Довечера серията ще е интересна, дано успея да я гледам. Profi 1 и аз така не харесвах Толгахан преди Сега и завинаги, но сега съм му луда фенка.

# 222
И аз мисля че Джахид е мухльо въпреки че му симпатизирах.
Истина е че никога не е лъгал Елмас че я обича, истина е че е разочарован и от двете жени, истина е че и двете са го лъгали.И..какво прави Джахид в случая...нищо или по точно не  знае какво прави.Обича Назан, но пък иска и детето.Но не иска майката.
Но не застана като мъж и не заяви открито чувствата си и пред дврте и не помисли за адекватно решение.
Елмас наистна направи много глупости, най - голямата и грешка беше че реши че детето ще я сложи на трона в имението Козан
Но пък с всяка серия сякаш се събуждаше по малко и снощи осъзна колко излъгана, да не кажа употребена е била.
За машинациите на трите злоби думи нямам.Жалко е че Айтюл не осъзнава как с поведението си и с подкрепата си унищожава дъщеря си.

# 223
Цитат
Но пък с всяка серия сякаш се събуждаше по малко и снощи осъзна колко излъгана, да не кажа употребена е била.
Ами тя сама се излъга, никой не я е лъгал. Важното е, че започва да се осъзнава.

# 224
Аз пък не мога да разбера главния герой защо е женен за първата си братовчедка (дъщерята на сестрата на майка му), че даже и дете има от нея. Това не е ли прекалено близкородствено размножаване и не е ли забранено в Турция. Доколкото знам в България не можеш да се ожениш за толкова близка твоя роднина.

Общи условия

Активация на акаунт